Welkom bij hét cabaret-sprekersbureau van Nederland en België!

icon

Humor werkt!

Huur cabaretiers, sprekers en dagvoorzitters in voor uw zakelijke bijeenkomst

Interesse / vragen?

Lachen is gezond! Zoals wetenschappelijk is bewezen, zorgt een emotie ervoor dat de boodschap beter blijft hangen. Humor versterkt de teamspirit, versimpelt de communicatie, zorgt voor luchtigheid en bevordert creativiteit.

Humor is daarom een zeer waardevolle toevoeging bij zakelijke bijeenkomsten en zorgt ervoor dat uw deelnemers vol energie en met een goed gevoel de borrel ingaan.
Er zijn verschillende manieren om humor in een evenement toe te passen. Denk aan cabaret op maat, een humorvolle spreker met inhoud of een fakespeaker. We boeken ook professionele dagvoorzitters die met de nodige humor de bijeenkomst begeleiden.

Cabaret boeken, sprekers en dagvoorzitters inhuren, bel ons. We hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen!


<< lees verder >>

icon
Nieuw

Rob Urgert en Joep van Deudekom zijn De Verbinders!

Met de nieuwe hyperinteractieve show De Verbinders brengen Rob en Joep iedereen dichter bij elkaar. Een inspirerende lezing met een knipoog, maar zoals altijd gebaseerd op wetenschap en humor.

Daarnaast blijven ze actief de eventmarkt bestormen met hun humoristische programma’s, Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s en The Manipulation Game.

Rob Urgert en Joep van deudekom - De verbinders
Vraag nu een offerte aan!
of mail info@humorwerkt.nl voor meer informatie!

Vincent Geers te boeken bij Humor Werkt!
 

Vincent Geers is al meer dan 20 jaar stand-up comedian en speelt in binnen- en buitenland.
Naast zijn werk in het theater, is hij vanaf februari bij ons te boeken met stand-up comedy acts voor bedrijven waarbij gerefereerd aan de organisatie of hij maakt een act op maat. Hierbij speelt de interactie met het publiek altijd een grote rol.

Interesse, neem contact met ons op!

Vincent Geers
Vraag nu een offerte aan!
of mail info@humorwerkt.nl voor meer informatie!

Veelgevraagde dagvoorzitters

icon
DE MEEST GEBOEKTE ARTIESTEN VAN 2018!

 • OP STERK WATER - "Verveelt nooit, altijd vernieuwend en ze weten zelfs bij het derde optreden van de dag de energie goed te behouden!" (Bruisweken Zwolle)
 • ROB URGERT - "100 man met buikpijn de zaal uit naar de borrel. Zeer geslaagd!" (Romazo)
 • PIETER DE RIJK - "Langzaam viel het kwartje in de zaal: we zijn bij de neus genomen. Het publiek viel van het ene in het andere lachsalvo en nog na-hikkend en vol energie begaf iedereen zich naar de borrel." (HollandBIO)
 • FLOORTJE SCHOEVAART - "Floortje was een succes, haar stijl sloeg erg aan. Iedereen heeft het er nu, dagen later, nog over." (VGN)
 • NINA DE LA CROIX - "Een voltreffer! Nina heeft onze stoutste dromen overtroffen. Ze is de dagvoorzitter waar we lang naar hebben gezocht en uiteindelijk gevonden!" (NWP)
 • DE COMPLIMENTENMEISJES - "Wat een ontzettend leuke meiden! Mooi, lief en met een flinke dosis mensenkennis. Hun complimentenkaartjes leverden onderling mooie gesprekken op!" (Auping)
 • MARK VAN DE VEERDONK - "Bijzonder knap, hoe hij zeer treffend de essentie van ons bedrijf en haar mensen wist aan te stippen. 100% actueel en accuraat, maar vooral zeer humoristisch, een aanrader!" (Significant)
 • BASTIAAN GELEIJNSE - "Dat onze collega's Fokke & Sukke leuk vonden, bleek uiteraard uit de reacties uit de zaal, maar ook uit de evaluatie van de conferentie. Fokke & Sukke scoorden een 9+" (Vereniging VluchtelingenWerk Nederland)
 • DE SPELD LIVE - "Zeer geslaagd! Alles goed verlopen en iedereen blij. De mannen van De Speld waren erg goed en hadden de lachers op hun hand." (Pensioen Pro)
 • ERNST VAN DER PASCH - Een feest van herkenning en wat een hilarische anekdotes! Ernst heeft een grandioos optreden gegeven, waar iedereen reuze enthousiast van werd." (Huisartsenzorg Drenthe)

 • icon

  Bel....

  icon
  Reviewscore