Welkom bij hét cabaret-sprekersbureau van Nederland en België!

icon

Humor werkt!

Huur cabaretiers, sprekers en dagvoorzitters in voor uw zakelijke bijeenkomst

Interesse / vragen?

Lachen is gezond! Zoals wetenschappelijk is bewezen, zorgt een emotie ervoor dat de boodschap beter blijft hangen. Humor versterkt de teamspirit, versimpelt de communicatie, zorgt voor luchtigheid en bevordert creativiteit.

Humor is daarom een zeer waardevolle toevoeging bij zakelijke bijeenkomsten en zorgt ervoor dat uw deelnemers vol energie en met een goed gevoel de borrel ingaan.
Er zijn verschillende manieren om humor in een evenement toe te passen. Denk aan cabaret op maat, een humorvolle spreker met inhoud of een fakespeaker. We boeken ook professionele dagvoorzitters die met de nodige humor de bijeenkomst begeleiden.

Cabaret boeken, sprekers en dagvoorzitters inhuren, bel ons. We hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen!


<< lees verder >>

icon
Nieuws

Paul Smit en Arno Folkers nu via Humor Werkt!

Een stage in de muziek-business zorgde ervoor dat Paul Smit en Merel Kortekaas naast elkaar kwamen te zitten in een kamertje te Rotterdam. Nu ruim 20 jaar later is de tijd rijp om weer samen te werken: Paul als een van de meest gevraagde sprekers van Nederland en Merel als boeker! Arno Folkers is weer goed bevriend met Paul en zo kunnen we ons aanbod mooi uitbouwen met twee sprekers!

De energieke lezing Anders Kijken door Paul Smit over de werking van ons brein en het menselijk gedrag. Een perfecte combinatie van inhoud, humor en interactie.

Met zijn brede expertise begeleidt Arno Folkers op humoristische wijze bedrijven met het in gang zetten van verandering. In zijn keynote De Verandering laat hij zien hoe je het onbewuste deel van het brein kunt triggeren.

Nu ook op Spotify!

Samen met onze artiesten stelden we een Spotifylijst samen van onze ultieme Guilty Pleasures. Wat denken jullie, wie brult altijd keihard mee met ‘Verdammt ich lieb dich’ van Matthias Reim als hij denkt dat niemand hem kan horen En wie heeft er een haat/liefde verhouding met Celine Dion en kan het nooit laten om stiekem mee te zingen met haar versie van 'Alone'? Luister met onze Guilties mee via deze 'Guilty Pleasures' link. Genieten!

Humor werkt op Spotify

Veelgevraagde dagvoorzitters

icon

Bel....

icon
Reviewscore