Welkom bij hét cabaret-sprekersbureau van Nederland en België!

Gesloten.....

Ons kantoor is 1 t/m 14 augustus gesloten.
Fijne zomer gewenst!

icon

Humor Werkt (thuis)!

Huur cabaretiers, sprekers en dagvoorzitters in voor uw zakelijke (online) bijeenkomst.

Interesse / vragen?

Lachen is gezond! Zoals wetenschappelijk is bewezen, zorgt een emotie ervoor dat de boodschap beter blijft hangen. Humor versterkt juist nu de teamspirit, versimpelt de communicatie, zorgt voor luchtigheid en bevordert creativiteit.

Humor is daarom een zeer waardevolle toevoeging bij (online) zakelijke bijeenkomsten en zorgt ervoor dat uw deelnemers vol energie de dag afsluiten.
Er zijn verschillende manieren om humor in een evenement toe te passen. Denk aan cabaret op maat, een humorvolle spreker met inhoud of een fakespeaker. We boeken ook professionele dagvoorzitters die met de nodige humor de bijeenkomst begeleiden.

Cabaret boeken, sprekers en dagvoorzitters inhuren, bel ons. We hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen. Voor meer informatie m.b.t. online maatwerk mogelijkheden, neem contact met ons op!


<< lees verder >>

icon
Het is nu echt zover! BIJEENKOMEN MET GROTERE GROEPEN MAG WEER FYSIEK! We waren nog een beetje voorzichtig met juichen, maar de aanvragen voor de live events stromen binnen, zo fijn!
Organiseer je een bedrijfsfeest, congres, relatiebijeenkomst etc. en wil je een boodschap luchtig verpakken, de teamspirit versterken, de mensen met een goed gevoel de borrel ingaan en/of gewoon met z’n allen weer heerlijk lachen, neem contact met ons op! We denken graag mee.
Foto: Machteld van Rees

Populaire cabaretiers (ook online)

Populaire sprekers (ook online)

Veelgevraagde dagvoorzitters (ook online)

icon

Bel....

icon
Reviewscore