Welkom bij hét cabaret-sprekersbureau van Nederland en België!

icon

Humor Werkt (thuis)!

Huur cabaretiers, sprekers en dagvoorzitters in voor uw zakelijke (online) bijeenkomst.

Interesse / vragen?

Lachen is gezond! Zoals wetenschappelijk is bewezen, zorgt een emotie ervoor dat de boodschap beter blijft hangen. Humor versterkt juist nu de teamspirit, versimpelt de communicatie, zorgt voor luchtigheid en bevordert creativiteit.

Humor is daarom een zeer waardevolle toevoeging bij (online) zakelijke bijeenkomsten en zorgt ervoor dat uw deelnemers vol energie de dag afsluiten.
Er zijn verschillende manieren om humor in een evenement toe te passen. Denk aan cabaret op maat, een humorvolle spreker met inhoud of een fakespeaker. We boeken ook professionele dagvoorzitters die met de nodige humor de bijeenkomst begeleiden.

Cabaret boeken, sprekers en dagvoorzitters inhuren, bel ons. We hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen. Voor meer informatie m.b.t. online maatwerk mogelijkheden, neem contact met ons op!


<< lees verder >>

icon
Vanwege de coronacrisis komen veel artiesten met nieuwe, creatieve oplossingen om toch te kunnen spelen voor bedrijven. Gelukkig kan dit! Onze artiesten spelen en spreken voor webinars!
Voor dit nieuwe aanbod lanceren we een nieuwe website 'Humor Werkt Thuis'. Voor meer informatie en of maatwerk mogelijkheden, bezoek 'Humor Werkt thuis' of neem contact met ons op!"

Populaire cabaretiers (ook online)

Populaire sprekers (ook online)

Veelgevraagde dagvoorzitters (ook online)

icon

Bel....

icon
Reviewscore