Welkom bij hét cabaret-sprekersbureau van Nederland en België!

icon

Humor werkt!

Huur cabaretiers, sprekers en dagvoorzitters in voor uw zakelijke bijeenkomst

Interesse / vragen?

Lachen is gezond! Zoals wetenschappelijk is bewezen, zorgt een emotie ervoor dat de boodschap beter blijft hangen. Humor versterkt de teamspirit, versimpelt de communicatie, zorgt voor luchtigheid en bevordert creativiteit.

Humor is daarom een zeer waardevolle toevoeging bij zakelijke bijeenkomsten en zorgt ervoor dat uw deelnemers vol energie en met een goed gevoel de borrel ingaan.
Er zijn verschillende manieren om humor in een evenement toe te passen. Denk aan cabaret op maat, een humorvolle spreker met inhoud of een fakespeaker. We boeken ook professionele dagvoorzitters die met de nodige humor de bijeenkomst begeleiden.

Cabaret boeken, sprekers en dagvoorzitters inhuren, bel ons. We hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen!


<< lees verder >>

icon
Nieuw

Roel Maalderink exclusief via Humor Werkt te boeken!

Roel Maalderink, o.a. bekend van zijn Youtubekanaal VOXPOP, maakt speciaal voor jouw evenement een samenvatting van de dag! Hij stelt op verschillende momenten gedurende de dag de bezoekers allerlei opmerkelijke vragen en monteert ter plaatse de video. Aan het einde van het event kijken jullie gezamenlijk naar het resultaat!

Roel Maalderink
Vraag nu een offerte voor Roel aan!
of mail info@humorwerkt.nl voor meer informatie!

Steven Brunswijk ook nieuw in de stal!
 

Op 20 december wordt bekend of cabaretier Steven Brunswijk de winnaar is van Expeditie Robinson, maar we kunnen nu al vast verklappen dat hij via Humor Werkt voor het bedrijfsleven te boeken is als spreker!
Met zijn typische zelf reflecterende uitspraken en motiverende kijk op het leven biedt hij handvatten voor iedereen. Interesse in dit podiumbeest, neem contact op!

Steven Brunswijk
Vraag nu een offerte voor Steven aan!
of mail info@humorwerkt.nl voor meer informatie!

Veelgevraagde dagvoorzitters

icon
GELUKKIG NIEUWJAAR!

We wensen iedereen een mooi 2019! Dat er maar veel gelachen wordt!

icon

Bel....

icon
Reviewscore