icon
ICFR

International Comedy Festival Rotterdam

Het ICFR vond afgelopen 7 oktober plaats in Rotterdam.. We hebben deze avond genoten van meer dan 50 nationale en internationale comedians waaronder succesvolle shows van o.a. Raoul Heertje, André Manuel, Jandino, Ronald Giphart, Silvester Zwaneveld en Javier Guzman. Ondanks de regenbuien en een gecancelde vlucht met 6 (!) comedians, kijken we met veel enthousiasme terug op een geslaagde vierde editie van het ICFR!

Bekijk de aftermovie.
 
ICFR 2017
icon

Humor werkt!

Uniek aanbod cabaretiers, sprekers en dagvoorzitters

Wat maakt dat de deelnemers van uw evenement vol energie, maar ook met een goed gevoel de borrel ingaan? Dat is een vraag waar Humor Werkt u graag bij helpt.
Door jarenlange ervaring met cabaretiers en andere interessante en bekende sprekers, weten we precies wie bij uw doelgroep past.

Cabaret boeken en sprekers inhuren, bel ons. Wij hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen!

Lees verder >>

icon
DE VONK SLOEG OVER
MARC DE HOND VIA HUMOR WERKT!

‘Ze kwamen kijken bij een optreden van me. De vonk sloeg over, de liefde was wederzijds. Inmiddels wonen we allemaal in één huis en zijn we bekeerd tot mormonen’, aldus Marc de Hond over de dames van Humor Werkt =).

De bevlogen theatermaker pakt nieuwe uitdagingen met beide handen aan.
Hij is vanaf vandaag via Humor Werkt rechtstreeks in te huren met een inspirerend verhaal over kracht, acceptatie en optimisme in tijden van verandering.
In zijn voorstelling vertelt hij hoe het grootste drama in zijn leven hem uiteindelijk ook veel moois opleverde.

Vraag nu een offerte aan!
Of mail info@humorwerkt.nl voor meer informatie.

Marc de Hond
icon

Bel....

icon
Reviewscore