Welkom bij hét cabaret-sprekersbureau van Nederland en België!

icon

Humor werkt!

Huur cabaretiers, sprekers en dagvoorzitters in voor uw zakelijke bijeenkomst

Interesse / vragen?

Lachen is gezond! Zoals wetenschappelijk is bewezen, zorgt een emotie ervoor dat de boodschap beter blijft hangen. Humor versterkt de teamspirit, versimpelt de communicatie, zorgt voor luchtigheid en bevordert creativiteit.

Humor is daarom een zeer waardevolle toevoeging bij zakelijke bijeenkomsten en zorgt ervoor dat uw deelnemers vol energie en met een goed gevoel de borrel ingaan.
Er zijn verschillende manieren om humor in een evenement toe te passen. Denk aan cabaret op maat, een humorvolle spreker met inhoud of een fakespeaker. We boeken ook professionele dagvoorzitters die met de nodige humor de bijeenkomst begeleiden.

Cabaret boeken, sprekers en dagvoorzitters inhuren, bel ons. We hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen!


<< lees verder >>

icon

CORONAVIRUS

Kantoor dicht, werken vanuit huis

Het coronavirus heeft grote invloed op het dagelijkse leven. Grotere evenementen zijn afgelast, scholen, horeca, sportclubs gaan dicht en wij werken, net zoals de meeste mensen zonder vitale beroepen, vanuit huis.

Om de verspreiding van het nieuwe virus te voorkomen en de gezondheid van zowel onze artiesten als de deelnemers van evenementen te beschermen, worden voor de periode tot en met 31 mei geen boekingen aangenomen. We hopen dat deze maatregelen helpen en dat het virus snel onder controle is.

Als er vragen zijn, zijn wij het beste per mail te bereiken.
Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Veelgevraagde dagvoorzitters

icon

Bel....

icon
Reviewscore