Welkom bij hét cabaret-sprekersbureau van Nederland en België!

icon

Humor Werkt (thuis)!

Huur cabaretiers, sprekers en dagvoorzitters in voor uw zakelijke (online) bijeenkomst.

Interesse / vragen?

Lachen is gezond! Zoals wetenschappelijk is bewezen, zorgt een emotie ervoor dat de boodschap beter blijft hangen. Humor versterkt juist nu de teamspirit, versimpelt de communicatie, zorgt voor luchtigheid en bevordert creativiteit.

Humor is daarom een zeer waardevolle toevoeging bij (online) zakelijke bijeenkomsten en zorgt ervoor dat uw deelnemers vol energie de dag afsluiten.
Er zijn verschillende manieren om humor in een evenement toe te passen. Denk aan cabaret op maat, een humorvolle spreker met inhoud of een fakespeaker. We boeken ook professionele dagvoorzitters die met de nodige humor de bijeenkomst begeleiden.

Cabaret boeken, sprekers en dagvoorzitters inhuren, bel ons. We hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen. Voor meer informatie m.b.t. online maatwerk mogelijkheden, neem contact met ons op!


<< lees verder >>

icon

LET’S GO ONLINE!

Een kleine shout out naar iedereen: we hopen dat iedereen het goed maakt, gezond blijft en een manier vindt om met de situatie om te gaan. We zijn nog niet zo lang onderweg, maar het voelt voor sommigen al een eeuwigheid zonder collega’s, vrienden en familie. Om het leed een klein beetje te verzachten, komen òòk wij met online mogelijkheden. Voor meer informatie en of maatwerk mogelijkheden, neem contact met ons op!
TakeAwayComedy van Dolf Jansen is 10-20 minuten satire, speciaal voor uw bedrijf, speciaal voor uw branche, handzaam op beeld aangeleverd. Thuisbezorgd, bijna.

Iets unieks in deze bijzondere tijden? Dat is er nu: de ThuisBingo van Michiel Eijsbouts en Bart Meijer! Breng collega’s of vrienden samen in een wervelend online concept. Ouderwetse gezelligheid, helemaal van deze tijd.

De Speld komt naar je toe deze Zoom! Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Nu komt De Speld naar je toe met een wervelende online-liveshow. Jouw gelegenheid wordt zo op geheel eigen wijze voorzien van een stoot energie en plezier. Humoristisch, interactief en helemaal online!

Op afstand werken is een hele uitdaging. Beelden kunnen helpen de boodschap over te brengen. En daar kan Hans-Jan Rijbering bij helpen. Want live cartooning kan ook digitaal! Live screencasts tijdens de online meeting of high speed cartoonverslag direct na afloop. Let's get visual!
ThuisBingodigitaal live cartooning

Veelgevraagde dagvoorzitters

icon

Bel....

icon
Reviewscore