Welkom bij hét cabaret-sprekersbureau van Nederland en België!

icon
Nieuw

Slimmer dan de slimste!

Roelof de Vries is de Slimste Mens van 2018. 31 augustus zagen bijna 2 miljoen mensen hoe Roelof de seizoensfinale van deze populaire kennisquiz won. Maar wie is er slimmer dan Roelof? Daar komen we achter in dit unieke concept voor evenementen en bijeenkomsten: Slimmer dan de Slimste. Vanaf nu te boeken bij Humor Werkt!

Roelof de Vries
Vraag nu een offerte aan!
of mail info@humorwerkt.nl voor meer informatie!
icon

Humor werkt!

Huur cabaretiers, sprekers en dagvoorzitters in voor uw zakelijke bijeenkomst

Interesse / vragen?

Lachen is gezond! Zoals wetenschappelijk is bewezen, zorgt een emotie ervoor dat de boodschap beter blijft hangen. Humor versterkt de teamspirit, versimpelt de communicatie, zorgt voor luchtigheid en bevordert creativiteit.

Humor is daarom een zeer waardevolle toevoeging bij zakelijke bijeenkomsten en zorgt ervoor dat uw deelnemers vol energie en met een goed gevoel de borrel ingaan.
Er zijn verschillende manieren om humor in een evenement toe te passen. Denk aan cabaret op maat, een humorvolle spreker met inhoud of een fakespeaker. We boeken ook professionele dagvoorzitters die met de nodige humor de bijeenkomst begeleiden.

Cabaret boeken, sprekers en dagvoorzitters inhuren, bel ons. We hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen!


<< lees verder >>

Veelgevraagde dagvoorzitters

icon
Jarig!
Jarig
Ons jubileumfeestje was een hit!
Heerlijk weer, heel fijn gezelschap, lekker eten, leuke Quiz op Maat door Eijsbouts en Meijer.
Op naar de volgende 10 jaar!

icon

Bel....

icon
Reviewscore