icon

Tim Goditiabois

Tim Goditiabois

De Vlaamse cabaretier Tim Goditiabois (spreek je uit als go-die-tsie-a-bwaa) woont al jaren in Nederland. In 2008 won hij (samen met Dries Heyneman) de juryprijs van het Leids Cabaretfestival met Ter Bescherming van de Jeugd. In 2012 won hij samen met Thijs De Clus ook het Utrechts Cabaret Festival.

Van 1992 tot 1997 was hij wielrenner bij de jeugd en werd hij bij de juniores geselecteerd voor de nationale ploeg. Hij schreef er ook een boek over in 1996.

Na een aantal jaren intensief toeren door Vlaanderen en Nederland stopte dit project en coacht en regisseert Tim comedians, waaronder Arnout van den Bossche en Pieter Verelst.

Naast comedy en wielrennen weet Tim ook alles van het bedrijfsleven: hij is afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog, trainde verkopers, werkte jarenlang als recruiter en gaf opleidingen in de consulting.

  • Tim Goditiabois - Hoera voor werkstress
   Kantoordag Optimo, 03-03-2023

   Het was een fijne, geslaagde dag met een leuke afsluiter met Tim. Ik heb positieve verhalen teruggekregen van collega's. Het was herkenbaar en grappig.
   Dank voor het regelen!

   L. Hoogland, Junior HR Adviseur

  Tim Goditiabois over 'HUMOR WERKT':
  'De betrokkenheid en het enthousiasme van Merel en Ilonka is er vanaf het eerste moment. Ik voelde meteen een klik en daardoor heb ik ontzettend veel zin om samen te werken. Laat die optredens maar komen!'