icon

Tim Goditiabois

Tim Goditiabois

De Vlaamse cabaretier Tim Goditiabois (spreek je uit als go-die-tsie-a-bwaa) woont al jaren in Nederland. In 2008 won hij (samen met Dries Heyneman) de juryprijs van het Leids Cabaretfestival met Ter Bescherming van de Jeugd. In 2012 won hij samen met Thijs De Clus ook het Utrechts Cabaret Festival.

Van 1992 tot 1997 was hij wielrenner bij de jeugd en werd hij bij de juniores geselecteerd voor de nationale ploeg. Hij schreef er ook een boek over in 1996.

Na een aantal jaren intensief toeren door Vlaanderen en Nederland stopte dit project en coacht en regisseert Tim comedians, waaronder Arnout van den Bossche en Pieter Verelst.

Naast comedy en wielrennen weet Tim ook alles van het bedrijfsleven: hij is afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog, trainde verkopers, werkte jarenlang als recruiter en gaf opleidingen in de consulting.

Zijn show 'Hoera voor werkstress' is gebaseerd op 'Burn-out voor Beginners' van Arnout van den Bossche. Tim is ervaringsdeskundige op het gebied van burn-outs; hij heeft er helaas inmiddels twee achter de rug sinds hij in Nederland woont..!

  • Tim Goditiabois - Hoera voor werkstress
   Kerstbijeenkomst Business Banking regio Noord-West, 13-12-2023

   Het was een onwijs geslaagde avond, veel gelachen en wat Tim ter sprake bracht was allemaal heel herkenbaar.. Alleen maar leuke reacties.
   Bedankt voor de goede zorgen.

   L. Pronk
  • Tim Goditiabois - Hoera voor werkstress
   Advinci Introductiemeeting, 28-09-2023

   De meeting was meer dan geslaagd! AdVinci is een arbeidsbemiddelaar en is in transitie van eigen personeel naar zzp-ers. We hebben in de meeting het thema “werk” (AdVinci maakt er werk van) naar voren gebracht in 3 vormen. Een open discussie, lachen om werk (via Tim) en een netwerkspel (leren netwerken). Deze opbouw bleek echt super goed te werken. Na een wat serieuze discussie over werk was de conference van Tim echt meer dan welkom en hij deed het ook super goed. Hij vond de setting zeker uitdagend, maar de interactie met het publiek was echt top en iedereen heeft veel gelachen. Het laatste onderdeel was wat interactiever en dat viel ook weer goed op zijn plek. Dus al met al een enorm geslaagde meeting. Niet in de laatste plaats door de hilarische inbreng van Tim. Echt super Merel!

   A. Bergenhenegouwen, Bergenhenegouwen Consultancy & Advies BV
  • Tim Goditiabois - Hoera voor werkstress
   Bedrijfsbezoek Achievers, 07-09-2023

   Het was een geslaagde dag en erg fijn samenwerken met Tim, hij heeft inderdaad voor veel lachende gezichten gezorgd!

   K. Ruizendaal, Fan Maker & Senior Project Manager Brand New Live
  • Tim Goditiabois - Hoera voor werkstress
   Kantoordag Optimo, 03-03-2023

   Het was een fijne, geslaagde dag met een leuke afsluiter met Tim. Ik heb positieve verhalen teruggekregen van collega's. Het was herkenbaar en grappig.
   Dank voor het regelen!

   L. Hoogland, Junior HR Adviseur

  Tim Goditiabois over 'HUMOR WERKT':
  'De betrokkenheid en het enthousiasme van Merel en Ilonka is er vanaf het eerste moment. Ik voelde meteen een klik en daardoor heb ik ontzettend veel zin om samen te werken. Laat die optredens maar komen!'