icon

Over Humor Werkt

Cabaretiers, inspirerende sprekers en dagvoorzitters boeken

Cabaret-sprekersbureau Humor Werkt (voorheen Pietje Bella Producties) is in april 2008 opgericht door Ilonka Blok en Merel Kortekaas. Ontstaan vanuit de overtuiging dat humor een waardevolle toevoeging bij evenementen is: het werkt om de dag te breken, een boodschap luchtig te verpakken of gewoonweg ter ontspanning!

Bij Humor Werkt kunt u een cabaretier boeken met bijvoorbeeld een (op maat gemaakte) wrap up of een cabaretier als spreker inhuren met een inspirerende of motiverende lezing. In ons overzicht met dagvoorzitters vindt u diverse artiesten die uw bijeenkomst professioneel en met de nodige humor begeleiden.
Tevens is Humor Werkt te benaderen voor workshops.

Ilonka Blok en Merel Kortekaas verzorgen ook de zakelijke leiding van het International Comedy Festival Rotterdam (ICFR). Bekijk de aftermovie van 2016.

icon
Column

Lees hier de Komkommercolumn (estafette-column van zeven vakgenoten) op events.nl.

icon
Humor Werkt 10-jarig jubileum
icon
Humor Werkt 5-jarig jubileum
icon
Over Ilonka
icon
Ilonka Blok (1971), is het meest gelukkig met een goed boek, haar gitaar, in het theater, of op de dansvloer. Ze houdt erg van lekker eten en drinken en dat vooral in combinatie met goed gezelschap. Ze lacht graag, is gek op orka's, en niet te vergeten op Kors en haar dochters Luna en Merel.
icon
Over Merel
icon

Merel Kortekaas (1977), houdt van theater, cabaret en muziek, woont samen met Johnny H, danst graag met zus Simone K, draait plaatjes (bij de Cabarestafette en met als jaarlijks hoogtepunt Lowlands), zit elke thuiswedstrijd in een voetbalstadion en doet voor de lol aan thaiboksen.

icon
Over Roos
icon

Roos Mostert (1989) is gek op haar vrienden, Den Haag en de beste popfotograaf van de wereld. Ze houdt van lummelen, luisterboeken, spontane feesten, eigenaardige feiten en zo af en toe een goede discussie.

icon
Over Lizette
icon

Lizette Abrahams (1989), houdt van zingen, rock klassiekers, lekker eten, Wie is de Mol, zonnige dagen en haar hoedencollectie. Organiseert er op los, van spelletjesavond tot trainingsprogramma. En haalt voldoening uit die glimlach op iemand anders gezicht.