icon

Over Humor Werkt

Cabaretiers, inspirerende sprekers en dagvoorzitters boeken

Cabaret-sprekersbureau Humor Werkt (voorheen Pietje Bella Producties) is in 2008 opgericht door Ilonka Blok en Merel Kortekaas. Ontstaan vanuit de overtuiging dat humor een waardevolle toevoeging bij evenementen is: het werkt om de dag te breken, een spiegel voor te houden, een boodschap luchtig te verpakken of gewoonweg ter ontspanning! Humor versterkt de teamspirit, versimpelt de communicatie (je kunt anderen beïnvloeden, overtuigen, motiveren en verenigen), zorgt voor luchtigheid en bevordert creativiteit. Zo ook voor online evenementen.

Bij Humor Werkt kunt u een cabaretier boeken met bijvoorbeeld een op maat gemaakte wrap up of een cabaretier als spreker inhuren met een inspirerende of motiverende lezing. In ons overzicht met dagvoorzitters vindt u diverse artiesten die uw bijeenkomst professioneel en met de nodige humor begeleiden. Tevens is Humor Werkt te benaderen voor workshops.

Cabaret boeken, sprekers en dagvoorzitters inhuren, Neem contact op, ook voor online mogelijkheden, wij denken graag met u mee. Bovendien hebben wij rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen!

icon
Column

Lees hier de Komkommercolumn (estafette-column van zeven vakgenoten) op events.nl.

icon
Humor Werkt 10-jarig jubileum
icon
Humor Werkt 5-jarig jubileum
icon
Over Ilonka
icon
Ilonka Blok (1971), is het meest gelukkig met een goed boek, in het theater, met een fototoestel en een wild beest voor de lens of op de dansvloer. Ze houdt erg van lekker eten en drinken en dat vooral in combinatie met goed gezelschap. Ze lacht graag, is gek op orka's, en niet te vergeten op Kors en haar dochters Luna en Merel.
icon
Over Merel
icon

Merel Kortekaas (1977) houdt van theater, cabaret en muziek, woont samen met Johnny H, danst graag met zus Simone K, draait plaatjes (o.a. bij Summer of Laugh en met als jaarlijks hoogtepunt Lowlands), zit elke voetbalwedstrijd van de mooiste club van NL gekluisterd aan de radio doet voor de lol aan thaiboksen.

icon
Over Catinka
icon

Catinka Kersten (1988) zou een goed huisdier zijn, maar is een kunstenaar die zacht ogende sculpturen maakt van gips en beton. Ze houdt van The Great British Bake-Off (want taart), Zuid-Amerikaanse films en spannende tv series. Ze kan niet tegen cliffhangers en kan wel tegen spoilers. Ze houdt van reizen voor het ontdekken en ontmoeten, soms wil ze drie weken op een ieniemienie eilandje en soms wil ze een continent zien in een maand. Ze woont samen met vriendje Daniël. Ze is een beetje verlegen, een beetje recalcitrant, meestal lief.