icon

Cabaretiers en andere artiesten inhuren

Organiseert u een congres, personeelsbijeenkomst, kick-off event of relatiebijeenkomst? En wilt u dat uw deelnemers vol energie en met een goed gevoel de borrel ingaan? Dat is waar cabaret-sprekersbureau Humor Werkt u graag bij helpt. Maak ruimte in het programma voor een humorvolle onderbreking. Humor zorgt namelijk voor het breken van de dag, een boodschap luchtig te verpakken, een spiegel voor te houden of gewoonweg ter ontspanning.

Een bekende Nederlandse cabaretier inhuren of entertainment boeken? Wat zijn de kosten voor het inhuren van een cabaretier? Wat is de prijs van een artiest? Neem contact met ons op. Door jarenlange ervaring met cabaretiers en andere interessante en bekende sprekers, weten we precies wie bij uw doelgroep past. We hebben contact met veel cabaretiers en kijken ook verder dan ons eigen aanbod. U krijgt van ons alle gewenste informatie, een advies op maat en een scherpe aanbieding. Wij hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen!

Overzicht cabaretiers - Klik op de foto voor meer informatie over de artiest en zijn of haar producties.
Vraag nu een offerte aan!
Ad-Just Bouwman
Arno Folkerts
Arnout van den Bossche
Bastiaan Geleijnse
Complimentenmakers
De Speld
Dolf Jansen
Ernst van der Pasch
Evenhuis en Kamphuis
Floortje Schoevaart
Gili
Greg Shapiro
Hans-Jan Rijbering
Hans Kazàn
Joep van Deudekom
Kees van Amstel
Mark van de Veerdonk
Martijn Kardol
Maxim Hartman
Meijer en Eijsbouts
Nina de la Croix
Onno Innemee
Paul Smit
Peter Heerschop
Pieter de Rijk
Rob Urgert
Roel Maalderink
Tim Goditiabois
Viggo Waas
Vincent Geers
Willem Alkema
Yora Rienstra
Vraag nu een offerte aan!
of mail info@humorwerkt.nl voor meer informatie!

Een cabaretier boeken op uw evenement?
Evenementen worden steeds losser. Zelfs bij chique, serieuze evenementen wordt humor steeds meer gewaardeerd. En dat is niet zo gek, want zoals wetenschappelijk is bewezen, zorgt een emotie ervoor dat de boodschap beter blijft hangen. Humor versterkt de teamspirit, versimpelt de communicatie (je kunt anderen beïnvloeden, overtuigen, motiveren en verenigen), zorgt voor luchtigheid en bevordert creativiteit.
Een cabaretier boeken op uw relatiebijeenkomst, bedrijfsfeest of kick-off is dus een goed idee!

Bij artiestenbureau Humor Werkt kunt u een cabaretier inhuren met bijvoorbeeld een op maat gemaakte voorstelling, met een inspirerende of motiverende lezing of een terugkoppeling in de vorm van een wrap up. Wij denken graag met u mee!

Tips voor het vinden van een geschikte cabaretier
Het is verstandig om over de volgende punten na te denken voordat u besluit een cabaretier te boeken:
Past een humorvolle onderbreking in de bijeenkomst? Wat is de doelstelling van de dag? (Bij bijvoorbeeld slechtnieuwsgesprekken raden wij het ten zeerste af een cabaretier te boeken.)
Verdiep u in uw doelgroep en stem daar de te boeken cabaretier op af (is het gezelschap bijvoorbeeld internationaal? Nederlanders hebben over het algemeen een ander soort humor dan Engelsen).
Lees het profiel, de referenties en kijk indien aanwezig naar de videofragmenten.
Kies een artiest die in uw te besteden budget past.

Vindt u het lastig een geschikte cabaretier te vinden, bel of mail ons!

Hoe lang van te voren kan ik het beste een artiest boeken?
Wanneer u lang (4 tot 6 maanden) van te voren een optie plaatst, is de kans groter dat de desgewenste artiest nog beschikbaar is.
Opties zijn vrijblijvend en kunnen maandelijks verlengd worden. Op korte termijn zijn er ook diverse mogelijkheden, maar loopt u meer kans dat de door u gewenste artiest niet meer beschikbaar is. We kunnen door ons grote netwerk en aanbod wel altijd op zoek gaan naar een passend alternatief.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een cabaretier?
De gage voor een optreden is afhankelijk van verschillende factoren zoals bekendheid, populariteit, omvang publiek, tijdsduur, specifieke wensen en eventueel maatwerk.
We hanteren drie prijscategorieën. Om een indicatie van de gage te geven, wordt gebruik gemaakt van een sterren-verdeling.
De gages staan vast: wij vermelden geen exacte bedragen op de site, maar het gaat om een indicatie!
De Btw-tarieven verschillen. Voor cabaret geldt 6-9%, voor een column of dagvoorzitterschap 21%. De techniek zit niet bij de gage inbegrepen, dit dient aanwezig te zijn op de locatie. Indien gewenst kunnen wij hierbij assisteren en/of adviseren.

Kan ik van te voren een bedrijfsvoorstelling of bijeenkomst bijwonen?
Veelal hebben de bijeenkomsten waar de artiesten staan een besloten karakter. In overleg is het vaak wel mogelijk om een bijeenkomst bij te wonen, zodat u een indruk kunt krijgen van het betreffende optreden. Op onze site zijn ook veel video's te zien, waardoor u goed een beeld kunt vormen.

Vindt er een voorgesprek plaats met de artiest?
Een telefonisch voorgesprek is altijd mogelijk. Vaak is dit voldoende voor beide partijen om alle informatie uit te wisselen. Een persoonlijk voorgesprek kan in overleg. Hiervoor wordt meestal een extra vergoeding in rekening gebracht.