icon

Cabaret op maat boeken

Bent u zoek naar cabaret op maat voor uw bijeenkomst? Cabaret op maat kan op diverse manieren worden ingezet. Het communiceren van een boodschap is doeltreffend wanneer deze op uw bijeenkomst geschreven is en gepresenteerd wordt door een (bekende) cabaretier. Of denk ook aan een ludieke samenvatting/wrap-up, een gedicht, lied op maat, quiz op maat, filmpje op maat of live column als opening, onderbreking of afsluiting. Vanuit uw wens of vraag overleggen we welke vorm het beste op uw evenement aansluit. Ludiek, vol energie en aansluitend op de thema’s en doelgroep zorgen we voor een spetterend en humoristische onderbreking!

Naast onze eigen cabaretiers kennen we ook veel andere artiesten die thuis zijn in cabaret op maat. Gezien ons grote netwerk kunt u via Humor Werkt ook cabaret op maat inhuren buiten ons eigen aanbod. Door jarenlange ervaring met cabaretiers en andere interessante en bekende artiesten, weten we precies wie bij uw evenement past. U krijgt van ons alle gewenste informatie, een advies op maat en een scherpe aanbieding. Wij hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen. Kortom, bij ons bent u aan het goede adres om cabaret op maat te boeken!

Overzicht veelgevraagd humor en cabaret op maat - Klik op de foto voor meer informatie!

Vraag nu een offerte aan!
Bastiaan Geleijnse
Pieter de Rijk

Tips
Het is verstandig om met de volgende punten rekening te houden als u cabaret op maat wilt boeken:

  • Bepaal als eerste het doel van het evenement en vervolgens de doelgroep en het concept. Hoe ziet het programma er grofweg uit? Kijk daarna naar de invulling en boek de meest geschikte cabaretier.
  • Vorm een zo volledig mogelijk beeld van wat de cabaretier voor u kan betekenen. U kunt eventueel in overleg een keer naar een optreden gaan kijken. Op onze site is ook veel goede informatie te vinden, zoals video’s en referenties.
  • Bij het inhuren van een cabaretier zijn de kosten uiteraard van groot belang. Wij hanteren diverse prijscategorieën. De prijs voor het boeken van cabaret is afhankelijk van verschillende factoren zoals populariteit, omvang publiek, tijdsduur, bekendheid en specifieke wensen. Door met deze factoren rekening te houden is er veelal een geschikte grappenmaker te vinden voor elk budget.

Vraag nu een offerte aan!
of mail info@humorwerkt.nl voor meer informatie!