icon

Presentator of dagvoorzitter boeken

Wilt u een goede dagvoorzitter voor uw congres boeken? Bij cabaret-sprekersbureau Humor Werkt vindt u cabaretiers die professioneel en met de nodige humor de bijeenkomst en/of uw product presenteren. Grote meerwaarde van een cabaretier is dat zij goed op de hoogte zijn van de actualiteiten èn ad rem zijn.
Onze cabaretiers die u als dagvoorzitter of presentator kunt inhuren zijn geïnteresseerd in diverse onderwerpen. Zij nemen hun taak als dagvoorzitter serieus, hebben veel ervaring en zorgen met humor voor verbinding en een unieke kijk op uw bijeenkomst.

Wij voorzien u graag van tips. Door jarenlange ervaring met cabaretiers en dagvoorzitters, weten we precies wie bij uw doelgroep past. U krijgt van ons alle gewenste informatie, een advies op maat en een scherpe aanbieding. Wij hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen!
Wij helpen u om de juiste persoon te selecteren: de dagvoorzitter bepaalt uiteindelijk de sfeer van uw bijeenkomst!

Overzicht veelgevraagde dagvoorzitters - Klik op de foto voor meer informatie!
Vraag nu een offerte aan!
Dolf Jansen
Joap Van Deudekom
Peter Heerschop
Maxim Hartman
Rutger Mollee
Ronald Giphart
Ad-Just Bouwman
Floortje Schoevaart
Ernst van der Pasch
Nina de la Croix
Meijer en Eijsbouts
Harm Edens
Greg Shapiro

Tips voor het vinden van een geschikte dagvoorzitter
Het is verstandig om met de volgende punten rekening te houden als u een dagvoorzitter wilt boeken:

  • Bepaal als eerste het doel van het evenement en vervolgens de doelgroep en het concept. Hoe ziet het programma er grofweg uit? Is er een thema als innovatie, creativiteit, succes, onderwijs, teambuilding, leiderschap, ondernemerschap of omgaan met verandering/tegenslag? Kijk daarna naar de invulling en boek de meest geschikte professionele dagvoorzitter.
  • Bij het inhuren van een dagvoorzitter voor een symposium of congres zijn de kosten uiteraard van groot belang. Wij hanteren diverse prijscategorieën. De prijs voor het boeken van een dagvoorzitter is afhankelijk van verschillende factoren zoals ervaring, bekendheid, specifieke wensen en voorbereidingstijd.
  • Vorm een zo volledig mogelijk beeld van een dagvoorzitter.
  • Op onze site is veel goede informatie te vinden, zoals een biografie en referenties.
  • Onze cabaretiers zijn per definitie creatief en hebben veel evenementen bijgewoond. Maak als je de dagvoorzitter gevonden hebt gebruik van diens kennis en ervaring!

Vraag nu een offerte aan!
of mail info@humorwerkt.nl voor meer informatie!