icon

Spreker inhuren

Wilt u een professionele spreker inhuren voor uw bijeenkomst? Het unieke van een cabaretier als gastspreker is de balans tussen humor en inhoud. Naast inspiratie of motivatie wordt het publiek ook getrakteerd op een flinke dosis humor. Bovendien blijft een boodschap beter hangen als die met lach overgebracht wordt.

Bij ons vindt u een inspirerende spreker die met veel passie over hele diverse onderwerpen zoals innovatie, creativiteit, succes, onderwijs, teambuilding, leiderschap, ondernemerschap en omgaan met verandering/tegenslag spreekt. Naast inspireren kunnen onze bekende sprekers het publiek ook als geen ander motiveren. Humor relativeert, verbindt en zorgt voor een positieve sfeer.

Neem contact op en wij denken graag met u mee. Naast onze eigen sprekers kennen we ook veel andere cabaretiers die thuis zijn in talloze relevante onderwerpen. Gezien ons grote netwerk kunt u via Humor Werkt ook een gastspreker inhuren buiten ons eigen aanbod. Door jarenlange ervaring met cabaretiers en andere interessante en bekende sprekers, weten we precies wie bij uw evenement past.
U krijgt van ons alle gewenste informatie, een advies op maat en een scherpe aanbieding. Wij hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen. Kortom, bij ons bent u aan het goede adres om de juiste spreker te boeken!

Overzicht veelgevraagde sprekers - Klik op de foto voor meer informatie!
Een overzicht van alle mogelijkheden - Klik op de pagina cabaretiers
Vraag nu een offerte aan!
Ronald Giphart
Dolf Jansen
Rob Urgert
Hans Kazan
Viggo Waas
Silvester Zwaneveld
Joep van Deudekom
Kees van Amstel
Maxim Hartman
Ernst van der Pasch
Peter Heerschop

Tips voor het vinden van een geschikte spreker
Het is verstandig om met de volgende punten rekening te houden als u een spreker wilt boeken:

  • Bepaal als eerste het doel van het evenement en vervolgens de doelgroep en het concept. Hoe ziet het programma er grofweg uit? Is er een thema als innovatie, creativiteit, succes, onderwijs, teambuilding, leiderschap, ondernemerschap of omgaan met verandering/tegenslag? Kijk daarna naar de invulling en boek de meest geschikte professionele gastspreker.
  • Vorm een zo volledig mogelijk beeld van wat een spreker te vertellen heeft. Veelal hebben de bijeenkomsten waar de gastsprekers staan een besloten karakter. In overleg is het vaak wel mogelijk van te voren om een evenement bij te wonen waar een cabaretier optreedt.
  • Op onze site is ook veel goede informatie te vinden, zoals video’s en referenties.
  • Bij het inhuren van een spreker zijn de kosten uiteraard van groot belang. Wij hanteren diverse prijscategorieën. De prijs voor het boeken van een inspirerende spreker is afhankelijk van verschillende factoren zoals populariteit, omvang publiek, tijdsduur, specifieke wensen en eventueel maatwerk. Een bekende spreker inhuren betekent tevens een hoger prijskaartje. Door met deze factoren rekening te houden is er veelal een geschikte gastspreker te vinden voor elk budget.

Vraag nu een offerte aan!
of mail info@humorwerkt.nl voor meer informatie!