icon

Joep van Deudekom

Joep van Deudekom

Joep (Jozef Adrianus) van Deudekom is geboren op 28-3-1960 te Amsterdam en groeide op in Schalkwijk (Haarlem) met twee broers en twee zussen en vanaf zijn zesde zonder vader, maar met een fantastische moeder.
Joep was een beetje een huilebalk, maar die emotionele gevoeligheid heeft hij later weten te gebruiken bij het componeren van gevoelige melodietjes. Basketbal was jarenlang zijn belangrijkste religie. Shooting forward met net te weinig talent en lengte (1,86m) voor de top.
Op elfjarige leeftijd leerde Joep zichzelf gitaarspelen en hij ziet dat nog steeds als de bepalende factor voor zijn uiteindelijke loopbaan, die met veel omwegen en schijnbewegingen zijn huidige maar nog steeds grillige vorm heeft.
Joep kwam via een carrière als gymleraar en docent privaatrecht terecht in het theater met NUHR en de Ploeg. De vriendschap met Peter Heerschop, die bij hem in de klas op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding zat, en Viggo Waas, twee jaar daaronder, legde het fundament voor zijn verdere carrière. In 2018 vierde NUHR haar 30-jarig jubileum en waren zij voor het laatst samen in het theater te zien.

Sindsdien is hij zich meer op tv gaan richten. Hij werkte aan de TV-format ontwikkeling van programma's als 'Magdat?' (NPO1), 'Uur van de Waarheid' (NPO1) en 'Schat, je kent me toch?'(RTL4). Maar de meeste energie ging toch zitten in 'Wie denk je wel dat je bent?' (NPO1) dat vanaf januari 2020 te zien was. 'Het Instituut' is als format inmiddels verkocht aan Denemarken en Canada en is als '100 Humans' wereldwijd te zien op Netflix! De kans is groot dat hij tot in de eeuwigheid te zien is op Discovery Channel 'How Do They Do It'.
Vanaf januari 2024 presenteert Joep samen met Marijn Frank en Tim Senders het TV-programma 'Factcheckers' (NPO 1)

Daarnaast componeert hij muziek voor theaterprogramma’s en heeft hij een aantal boeken op zijn naam staan. De samenwerking met Rob Urgert leverde een aantal televisieprogramma’s, boeken en interactieve quizzen op.

Naast dagvoorzitter is Joep ook te boeken met de bedrijfsquiz 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?', 'Hoe maak ik zuivere keuzes' en 'De Verbinders'.

Joep is gelukkig getrouwd en heeft twee fantastische zoons en een elektrische scooter.

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   het 2e GFO-N event, 10-06-2024

   Het was enorm geslaagd! De show was een schot in de roos en is enorm gewaardeerd door de collega's. Van wat ik tot nu toe heb gehoord vonden ze dat het leukst 😊.

   I. Visser
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   studiedag, 05-06-2024

   Aan Rob en Joep alle lof. Wat een toffe bijeenkomst. Ik kreeg zojuist al bericht dat de collega's met wrijven en kloppend knuffelen de vergadering zijn begonnen. Verbinden is echt een toverwoord en zo belangrijk.

   S. Boer, stafmedewerker beleid en advies
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   Regiodag Regio Randstad Zuid, 23-05-2024

   Het was nog lang druk op de borrel / walking diner. Daarnaast zeker goede geluiden gehoord van de bezoekers.
   Dank en leuk dat we elkaar even “live” hebben gesproken!

   R. Heruer​​​​, eventmanager Bouwend Nederland
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   Burgerschapsprogramma, 24-04-2024

   Het was waanzinnig! Helemaal te gek! We hebben gelachen, genoten en verbonden en het gonsde gisteren de hele dag nog na!
   We waren heel enthousiast over dit leuke programma!

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   bijeenkomst m.b.t. samenwerking tussen 8 gemeentes, 07-03-2024

   Het event was zeker geslaagd! Aan de geluiden uit te zaal te merken vond iedereen het interessant/ waardevol. En de show heeft zeker voor de nodige verbinding gezorgd. Wij kijken er heel positief op terug!
   Wie weet spreken we elkaar in de toekomst nog eens. Bedankt voor de samenwerking.

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   evenement georganiseerd door Brand New Live, 29-01-2024

   Was mega geslaagd. De klant was heel blij, de gasten hebben gelachen en ook wij van de productie vonden het een giga succes.
   Zowel het dagvoorzitterschap van Joep als de show van beide heren sloot heel goed aan bij het event en de klant.
   We zullen de heren weer in gedachte houden voor volgende events.

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   nieuwjaarsbijeenkomst MOW, 18-01-2024

   Het was echt fantastisch. De Verbinders kregen de hele zaal mee en het was soms echt hilarisch. Ik heb hele leuk reacties en complimenten gekregen over het programma van De Verbinders tijdens de borrel. Iedereen die ik heb gesproken begon er gelijk over. Het was top!
   Bedankt voor de leuke samenwerking!

   S. Ton, Projectmedewerker Gemeente Rotterdam
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   Netwerkcongres Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed, 13-12-2023

   We hebben een supermooie dag gehad, en de bijdrage van Rob en Joep was erg geslaagd! We hebben veel positieve reacties gehad. Het zorgde voor veel sfeer in de zaal en ook zeker voor 'verbinding' tussen de deelnemers. Ik kreeg de indruk dat Rob en Joep het ook een leuke groep vonden.

   Provincie Drenthe
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)?
   Eindejaarsmeeting, 08-12-2023

   Wow, wat hebben de 200 deelnemers afgelopen vrijdag genoten van het programma 'Hoe maak ik de juiste keuze' wat gepresenteerd werd door Joep! Mooie combi van 'wetenschap' en heel veel humor. Graag tot snel!

   Sander de Hoop Event Management
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   inspiratiedag opdrachtgever Eventex, 12-10-2023

   De Verbinders hebben met veel humor en enthousiasme de opening van onze inspiratiedag gedaan. De deelnemers werden echt even wakker geschud en daarmee uit de dagelijkse werkzaamheden gehaald. Met verbinding als thema van dit evenement, was direct bij de sessie van De Verbinders al te zien dat afdelingslijnen werden doorbroken! Humor Werkt heeft hierin een prettige ondersteuning gegeven in de voorbereiding, fijne samenwerking!

   Reviewscore ***9***

   M. van Kol, Projectmanager Eventex B.V.
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   40-jarig jubileum Vrijwilligerscentrale Wassenaar, 01-10-2023

   Het thema van deze dag, waarop de vrijwilligers tevens veel funworkshops konden bezoeken, was 'verbinding' en wat dat inhoudt, werd duidelijk gemaakt door twee echte verbinders: Rob Urgert en Joep van Deudekom. Deze bekende Nederlanders brachten een wervelende theatershow waar het publiek interactief aan meedeed. Het zorgde voor veel lachsalvo's en, uiteraard, nóg meer contact tussen de vrijwilligers onderling.

   I. Oostlander, wassenaarders.nl
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   Regiodag, 13-09-2023

   De zaal en de interne opdrachtgevers waren enthousiast. We kijken tevreden teug op het event en de bijdrage van Joep en Rob.
   Dank voor de prettige samenwerking!

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   Tweedaagse, 06-09-2023

   Iedereen vond het echt geweldig, ik hoor alleen maar positieve verhalen. Er werd veel gelachen, er werden mooie en diverse grappige verhalen verteld aan elkaar.
   En ik viel toevallig in de prijzen door een compliment over mijn bril van een collega, waarna dat ik en public een hele batterij andere complimenten kreeg van Joep. Dus voor mij konden ze helemaal niet meer stuk.
   Kortom, we zijn heeeel tevreden en het was de perfecte start van onze Tweedaaagse.

   Ik zal er nog heel lang met een grote glimlach aan terugdenken!!! Bedankt voor alle fijne contacten die we hadden Merel.

   Dorothé
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik nóg succesvoller?
   congres, 15-06-2023

   We hebben echt genoten van Rob en Joep. Uit de evaluatie kwam een 8,6. Volgens ons een zeer leuke afsluiting van een intensieve dag.

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik nóg succesvoller?
   40-jarig jubileum, 08-06-2023

   Was erg leuk. De aanwezigen hebben erg genoten en er nog lang over nagepraat.

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)? (online)
   studiedag, 08-06-2023

   Het was een geslaagde voorstelling en mooie dag met de collega's. Ik heb veel enthousiaste collega's gesproken over de heren en hun bijdrage. Veel dank daarvoor en zeker ook voor de plezierige samenwerking.

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   studiedag, 07-03-2023

   Met zeker 100 collega's van een school voor voortgezet onderwijs enorm genoten van een uur lang vermaak en verbinding. De voorstelling doet precies wat het beloofd: Verbinden!

  • De Verbinders
   Groei- en kerstmarkt Groeisaam, 14-12-2022

   Wij kijken terug op een geslaagde Groei- en kerstmarkt en hebben genoten van Rob en Joep. Met hun fantastische humor wisten ze goed aan te sluiten bij het thema van onze stichting!

   Reviewscore ***9***

   J. Brands, Managementassistente Groeisaam
  • Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)? - online
   Op safari met InBesturing, 18-11-2022

   Het was een erg leuke en inspirerende workshop. Rob en Joep zijn kanjers in hun vak en onze gasten hebben genoten!

   J. Vermeulen, oprichter, directeur
  • De Verbinders
   Ordito Introductiemeeting., 29-09-2022

   Het was een erg leuke avond! Leuke gasten zijn het ook. Duidelijk gewend om voor gigantische groepen te staan, maar ze schakelde prima naar ons formaat groep.

   E. van den Broek
  • De Verbinders
   De studiedag, 23-09-2022

   We wisten niet zo goed wat me mochten verwachten maar het optreden was het perfecte einde van deze mooie dag.
   Onze studiedag had als thema “connecting SILFO” en het optreden van De Verbinders sloot hierbij naadloos aan.
   De humorvolle interacties die bij collega's gecreëerd werden door Rob en Joep zorgden ook echt voor verbinding en de nodige hilariteit.

   A. Schoots
  • De Verbinders
   Eenbesdag 2022, 23-06-2022

   Het was in een woord GEWELDIG!!!

   Y. Reijbroek, bestuurssecretariaat Eenbes Basisonderwijs
  • De Verbinders
   Jubileum, 23-06-2022

   We hebben genoten van Robs optreden. De mensen hebben gelachen en de lengte was precies goed zo. We kregen van veel gasten terug dat ze het heel leuk vonden, dus het was helemaal geslaagd!

   Tessa
  • Hoe word ik nóg succesvoller?
   Pensioenfeestje, 14-04-2022

   (Solovoorstelling Rob)
   Degene voor wie de bijeenkomst was georganiseerd genoot tot in zijn tenen van de voorstelling. Een groot compliment aan Rob! Voor zijn optreden, maar ook voor de respectvolle en empathische wijze waarop hij alles afstemde dat het voor hem een feest bleef.
   Wij hoopten met dit optreden ook de andere teamleden en relaties een plezier te doen. En, inclusief diegenen die Rob nog niet kenden, ook zij, jong en minder jong, waren zeer enthousiast! Het kadootje was goed uitgepakt!
   Heel hartelijk dank voor de fijne samenwerking, het goede advies en ook aan Rob en Joep!

   A. de Kort, kantoormanager De Rivieren Notarissen
  • Hoe word ik nóg succesvoller?
   Zadkine Leiderschapsdag 2, 29-03-2022

   (solovoorstelling Rob)

   Optreden van Rob was erg leuk en viel heel goed in de smaak. Lekker luchtig en met veel humor uiteraard. Paste perfect bij de opzet die ik in gedachten had dus erg blij 🙂.

   A. Snel, Mannen van Rijnland
  • Hoe word ik nóg succesvoller? - online
   CSU Innovatie Boost 2022: Let's Innovate Together, 11-02-2022

   Er zijn hele leuke reacties binnengekomen en we hadden echt mooie score voor deze sessie 8,5. Nog bedankt voor je bemiddeling.

   S. Gijselman, Ppeople
  • Hoe word ik nóg succesvoller? - online
   DPG Media Sales Kick-Off, 27-01-2022

   Het was weer hilarisch leuk. Bedankt, ook aan jou voor de fijne samenwerking. Tot de volgende!

   V. Kurpershoek
  • Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)? - online
   Management Dag ROC MN, 25-01-2022

   Het was een top ochtend! Zowel de stream en presentatie vanuit ons ging goed en de show van Joep en Rob was hilarisch. Tempo was goed, interactie en combinatie wetenschap en humor is goud. Heel veel lovende reacties ontvangen, dus wij van het MD team waren zeer tevreden met de keuze die we gemaakt hebben. En de kijkers zijn enthousiast: dus een goede combinatie!

   L. Fijan, HRD Adviseur ROC Midden Nederland
  • De Verbinders - online
   Nieuwjaarsbijeenkomst 2022, 20-01-2022

   Joep en Rob verzorgden een vlot en verrassend programma voor Reclassering Nederland. Dankzij de persoonlijke voorbereiding wisten ze slim in te spelen op dat wat speelt binnen onze organisatie. Hoewel het een uitdaging is om voor grote groepen mensen een treffend digitaal programma te realiseren wisten ze daadwerkelijk contact te maken met ruim 600 van onze collega's. Dat bewijst nog maar eens dat humor echt werkt!

   Reclassering Nederland
  • Hoe word ik nóg succesvoller? - online
   Kwartaalbijeenkomst januari 2022, 20-01-2022

   Het was erg leuk! Leuke reacties!

   R. Scheel, Office ManagerBender
  • De Verbinders - online
   Kerstviering BJZ en VT, 16-12-2021

   Wij hebben ons met ongeveer 100 collega's mogen laven aan de verbindende humor van Rob en Joep. Een uurtje even de boel de boel en dat deed de collega's zichtbaar goed! Of ze nu alleen zaten thuis of met een paar collega's op het werk; iedereen deed goed mee en kon het 'cadeautje' erg waarderen. Weer een schot in de roos!! 

   G. van de Straat, bestuurssecretaris BJZ Limburg
  • Hoe word ik nóg succesvoller?
   uitje, 28-10-2021

   Het uitje was fantastisch en daar hebben de heren zeker voor een groot deel aan bijgedragen. Wij vonden het top en onze collega's waren ook erg enthousiast. Voor herhaling vatbaar!

   Ingrid, Office ondersteuner Bedrijfsvoering
  • De Joepvandeudecolumn
   Jaarconferentie SAMEN: Maatschappelijk complexe problemen beter begrijpen, 16-09-2021

   Super om op deze manier een online-bijeenkomst toch interactief te maken. Erg leuk en knap gedaan. Er werd gelachen, het is dus ontvangen door onze deelnemers zoals bedoeld. Het zag er gelikt uit, tot en met onze huisstijl zag je erin terug. Goed ook hoe wat in de opvatting van de opdracht mis ging, is gecorrigeerd zonder dat het veel tijd heeft gekost. Bedankt Merel en Joep!

   Reviewscore: ***7***

   R. Goncalves-Prins Faciliterend coördinator
  • Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)? - online
   elipsLife Summit 2021, 16-09-2021

   Het was een superleuke dag, zeker ook dankzij de geweldige bijdrage van Rob en Joep. We hebben er van genoten en heel hard gelachen (mochten zij concluderen wat er niet genoeg gelachen werd, dit is voor het type verzekeringsmensen hard lachen😊). Dank aan de mannen en natuurlijk ook aan jou.

   I. Kroes, Marketing & Communications Manager Benelux
  • De Verbinders - online
   Kick-off van het nieuwe werken in de Deelmissie taalplezier voor de jeugd., 21-06-2021

   Het was heel erg leuk. Hele positieve reacties van collega's gehad!

   L. Heesbeen, Literaire Programmering & Communicatie Bibliotheek Rotterdam
  • De Verbinders - online
   Inspiratiedag online, 17-06-2021

   Wat een feestje was dat zeg! Rob en Joep brachten ons in een uur tijd nader tot elkaar. En dat was gezellig, grappig en gênant tegelijk. Rob en Joep begonnen de sessie met de vraag: 'Hoe voelde jij je vandaag toen je opstond?' Een 6.5 was het resultaat. Onder het landelijk gemiddelde. Na een uur samen lachen steeg dit naar een 7.7. Well done Rob en Joep!

   Reviewscore ***9***

   S. van der Sman, Stichting Jeugdformaat
  • Hoe word ik nóg succesvoller? - online
   online meeting, 18-03-2021

   De webcast afgelopen donderdag was echt super leuk en tof! Eigenlijk alleen maar leuke en fijne reacties.

   C. van Zanden, APG
  • Hoe word ik nóg succesvoller? - online
   de online bijeenkomst Fruytier Lawyers in Business, 11-03-2021

   Op 11 maart hebben Rob en Joep de webcast “Hoe word ik succesvoller dan de rest” voor ons kantoor en een aantal van onze relaties gepresenteerd. Het opzetten van het evenement verliep soepel en voorspoedig met Merel van Humor Werkt. We kregen snel reactie op onze vragen en het was leuk dat Joep en Rob wilden meewerken aan een aantal persoonlijke invullingen (zoals een proost op de borrel uitbrengen). Ook de introductie had een paar leuke grappen die op de toehoorders (advocaten en ondernemers) sloegen. Erg leuk gedaan! De webcast was digitaal goed geregeld en er waren geen problemen. Ook Rob en Joep wisten goed hoe ze de interactieve vragen en de antwoorden konden laten zien. Van de door ons uitgenodigde relaties hebben we leuke reacties ontvangen. Een aanrader voor een breed publiek!

   Reviewscore ***9***

   C. Middelhoff, Fruytier Lawyers in Business
  • Hoe word ik nóg succesvoller? - online
   online bedrijfsevenement voor intermediairs van verzekeringen en hypotheken, 03-03-2021

   De webcast van Rob en Joep is zeer goed bevallen! Ik vond het fijn samenwerken met de mannen, en nog belangrijker; de gasten hebben er van genoten! In de evaluatie werd het onderdeel van Rob en Joep beoordeeld met een 8; super score dus.

   D. Somsen, KAAT&CO
  • Hoe maak ik zuivere keuzes in deze onzekere tijden?
   Coppens Nieuwjaar Drive-Thru, 06-02-2021

   Met deze interactieve webcast hebben wij een zeer geslaagde drive-thru kunnen organiseren voor het bedrijf. Naast de leuke humor en interactie hebben Joep en Rob ook nog een leuke persoonlijke tint gegeven aan de webcast.

   I. Zweekhorst, Coppens
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Nieuwjaarsbijeenkomst op 28 januari voor de leden van Bouwend Nederland Regio Randstad Noord, 28-01-2021

   Onze bijeenkomst ging heel goed en ook de show van Rob en Joep was erg leuk. Ze deden het heel goed, we hebben veel positieve reacties ontvangen. Het was echt een succes! Veel dank!

   M. Veld, Office Manager regio Randstad Noord
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Online meeting, 28-01-2021

   Het was leuk gisteren. De bedrijfsapp werd flink gebruikt tijdens het cabaret. Dank voor de fijne samenwerking!

  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Canon Grootformaat Kick-off 2021, 14-01-2021

   Het was super leuk. Enorm veel leuke reacties gehad. Uit de enquête kwam het rapportcijfer op een 8,7. Niet slecht dus.

   M. Hauth
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Nieuwjaarsbijeenkomst Delphy 2021, 13-01-2021

   Het was een erg geslaagde webcast , ik heb positieve reacties ontvangen van de collega's!
   De grapjes over lengte, baard en hond heb ik vandaag in de wandelgangen al meerdere keren gehoord en gelezen in de mail. Dat is dus een goed teken 😊
   Complimenten voor Jan, die heeft er tijdens de test voor gezorgd dat alles werkte zoals wij wensten.
   Dus dank aan alle betrokkenen!

   S. Koop, Delphy
  • Hoe maak ik zuivere keuzes in deze onzekere tijden?
   nieuwjaarsbijeenkomst Koning & Hartman., 11-01-2021

   Op 11 januari 2021 organiseerden wij bij Koning & Hartman onze nieuwjaarsbijeenkomst online. In deze feestelijke bijeenkomst vierden we de livegang van maar liefst 4 nieuwe systemen waarmee wij de dienstverlening aan onze klanten en het werken voor medewerkers beter en eenvoudiger maken.

   Met Joep en Rob als hosts werd dit een leuke en verrassende sessie. Na het officiële deel hebben zij ons meegenomen in "Hoe maak ik zuivere keuzes in deze onzekere tijden". En alles onder de technische professionele begeleiding van Postmen. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst en kick-off met positieve reacties van de collega's. Dank Joep, Rob en Jan!

   G. Breedveld, Koning & Hartman
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   de online nieuwjaarsbijeenkomst voor alle medewerkers van Juva, Anexo, Westland Infra en Capturam, 11-01-2021

   Het was super! Het is heel goed gevallen binnen de organisatie.
   Ik was zelf even op kantoor en overal zaten groepjes collega's rondom de schermen verdeeld over ons kantoorpand. Er was een goede vibe en veel vrolijke gezichten na afloop.

   N. van Veen, Manager Marketing en Communicatie
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Oudejaarsborrel, 08-01-2021

   Tijdens onze online oudejaarsborrel speelden wij aan het einde van het programma de quiz "Hoe word ik succesvoller dan mijn collega?" Het was een interactieve quiz die we vanuit onze eigen studio hebben uitgezonden. Vooraf was er heel fijn contact met Humor Werkt om alles tot in de puntjes af te stemmen en op de dag zelf was het zeer geslaagd! Een hoge mate van interactie met de kijkers / deelnemers aan de quiz, met als klap op de vuurpijl de winnaar die we live in de studio de prijs digitaal konden overhandigen. Dank Joep en Rob voor jullie; humor, lach, rake grappen, flexibiliteit en professionaliteit.

   Reviewscore: ***8***

   Effectgroep
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Supply chain/operations virtual event, 16-12-2020

   Wij hebben een geslaagde dag gehad! Heel veel mensen hebben enorm genoten van het optreden. In de virtuele wandelgangen wordt er veel over gesproken :) Bedankt voor het fijne contact!

   M. van der Houwen, Unilever Benelux B.V.
  • Hoe maak ik zuivere keuzes in deze onzekere tijden?
   Online meeting afdeling Marketing & Communicatie., 26-11-2020

   Wat hebben de heren, een prachtige show neergezet, met zeer veel humor, interactie en baanbrekende vragen. Erg leuk gedaan. Een echte aanrader.

   Reviewscore: ***9***

   A. Gotjé, Stichting Waternet
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Hang in there - TCD-dag, 14-10-2020

   De bijeenkomst was heel erg goed!! We hebben ervan genoten en krijgen heel veel leuke reacties! Dank voor je medewerking en enorm veel flexibiliteit voor ons.

   N. de Jong, Ministerie van Defensie
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   lustrumbijeenkomst GroentenFruit Huis, 29-09-2020

   We kijken terug op een heel geslaagde bijeenkomst! Dat heb ik van vele kanten teruggekregen. Dit mede dankzij Joep en onze bijzonder prettige samenwerking. (solovoorstelling Joep van Deudekom)

   W. van den Oever, Communicatie GroentenFruit Huis
  • Joep van Deudekom als dagvoorzitter
   lustrumbijeenkomst GroentenFruit Huis, 29-09-2020

   We kijken terug op een heel geslaagde bijeenkomst! Dat heb ik van vele kanten teruggekregen. Dit mede dankzij Joep en onze bijzonder prettige samenwerking.

   W. van den Oever, Communicatie GroentenFruit Huis
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   De Marktlink Teammeeting, 04-09-2020

   We hebben super genoten van deze interactieve webcast. Heerlijk gelachten! Nu een fysieke bijeenkomst er helaas nog niet in zit vanwege Corona, waren we toch een soort van 'samen'.

   Reviewscore ***9***

   I. Velderman, HR Advisor
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   DEP: Presentatie voor 2020. ElectronicPartner Nederland B.V., 09-03-2020

   Onze avond was een succes. Wij vonden Rob erg leuk en onze gasten hebben veel gelachen. Het was voor ons belangrijk om de avond af te sluiten met humor en dat is gelukt!

   L. van den Berg
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Beleidsdag 20 jarig jubileum Abiance Organisatie B.V., 13-12-2019

   Hoe wordt ik succesvoller,....dan wie dan ook!
   Inspirerende en leuke sessie gedurende ons Ambiance 20 jarig jubileum. Weet nu zeker dat mensen zich vaker in het midden zullen opstellen en de langere ondernemers het voortouw zullen gaan nemen.

   Reviewscore ***10***

   F. van der Linden
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Dag van de Consultant, Centric Netherlands BV, 08-11-2019

   Super leuke interactieve show!

   Reviewscore ***9***

   B. Bakhuizen, Centric Netherlands BV
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - The Manipulation Game
   Masterclass Opsporing, Politie Eenheid Noord Nederland, 23-05-2019

   Wij hebben zeer positieve feedback terug gekregen van de toehoorders. Al met al zeer geslaagd!

   J. Kiekens
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - The Manipulation Game
   Personeelsuitje Notariskantoor van der Hammen, 20-03-2019

   De heren waren buitengewoon vriendelijk en hadden een mooi verhaal. Dank ook voor jouw inzet en hulp.

   mr. J. van der Hammen
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Algemene Ledenvergadering, Romazo, 05-11-2018

   100 man met buikpijn de zaal uit naar de borrel. Zeer geslaagd!

   J. de Roos, Branchemanager
  • Joep van Deudekom als dagvoorzitter
   Ledenavond Rabobank, 04-10-2018

   We hebben het erg gewaardeerd wat Joep en Rob neergezet hebben. Veel positieve reacties gekregen. Persoonlijk kijk ik op een hele leuke samenwerking met Joep terug. Laagdrempelig en van beide kanten stonden we open voor nieuwe ideeën.
   ***9***

   R. Lamsma, Marketeer
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   NIRPA Congres 2018, 11-09-2018

   (Solo Joep)

   We hebben de evaluaties van het congres doorgenomen en verwerkt. Ik kan je melden dat Joep de hoogste score ooit op een NIRPA congres heeft gehaald qua waardering: 9.6! Fantastisch natuurlijk. De reactie van de zaal was al meteen heel goed, er werd erg veel gelachen. Wil je Joep hartelijk bedanken voor zijn bijdrage. Verder wil ik jou bedanken voor de prettige communicatie in aanloop naar het congres.

   Joep was fantastisch! Het was heel leuk, erg interactief en hij wist van het begin tot het einde de zaal te boeien.

   M. van der Sluit, NIRPA en R. Val, PHOCUS
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   BAM Experience day, 07-09-2018

   Het was super! De klant heeft een geslaagde dag gehad. Graag tot de volgende keer!

   N. Loeffen, Projectmanager D&B Eventmarketing
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Nefyto jaarvergadering, 12-12-2017

   Het optreden tijdens onze Jaarvergadering is bijzonder goed ontvangen. Het gaf een prettig luchtige toets aan het eind van de dag. De contacten vooraf en op de dag zelf verliepen soepel en ontspannen. We zouden dit optreden zeker bij anderen aanbevelen.

   A. Varenkamp - Nefyto
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - The Manipulation Game
   Ledenavond Rabobank, 04-10-2017

   We hebben het erg gewaardeerd wat Joep en Rob neergezet hebben. Veel positieve reacties gekregen. Persoonlijk kijk ik op een hele leuke samenwerking met Joep terug. Laagdrempelig en van beide kanten stonden we open voor nieuwe ideeën.
   Infotainment met veel humor en twee prima op elkaar ingespeelde cabaretiers!

   Reviewscore: ***9***

   R. Lamsma, Marketeer
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Rensa on Stage 2017, 30-05-2017

   30-5 Doetinchem | 1-6 Zeist | 6-6 Breda | 8-6 Eindhoven | 13-6 Groningen | 15-6 Zaandam | 20-6 Nijmegen | 22-6 Hengelo | 27-6 Zwolle | 29-6 Zoetermeer

   De 10 optredens waren erg leuk en opdrachtgever is heel tevreden. Samenwerking met jullie was erg prettig. Natuurlijk ook de 10 keer met Rob en Joep waren heel leuk.
   Graag tot een volgende keer.

   R. Wijnands, wop.nl
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Producentendag van DVEP Energie, 03-11-2016

   De humoristische manier waarop de feiten aangehaald werden sloeg enorm aan. De praktische voorbeelden waar een ieder zich in herkend zijn hierin erg sterk. Mensen werden hierdoor erg enthousiast en zelfs fanatiek in de uiteindelijke quiz. Dat was leuk om te zien.

   M. Willemsen
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   SIDN Teambuildingsweekend 2016, 30-09-2016

   Ja, was een groot succes!! De show van Rob werd erg positief ontvangen. Hij had de lachers op z'n hand en het was een mooi begin van 't weekend.

   S. Plantinga, marketeer
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   een teambijeenkomst., 20-05-2016

   Na een paar uur van hardwerken waren Joep en Rob een welkome afsluiting.
   Fantastisch hoe zij hun theorie over het verkrijgen van succes weten over te brengen met een heerlijke dosis humor en geweldige creatieve foto's.
   Enorm gelachen wat onze accu heeft opgeladen.
   Een aanrader voor iedereen die een zakelijke teambuilding wil combineren met humor !

   T. Doodeman
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Ondernemingsverkiezing Hellendoorn/Nijverdal 2016., 09-03-2016

   De plek waar je staat, in een rijtje mensen die zich presenteren, heeft vanaf nu een hele andere dimensie gekregen. In het middelpunt staan, is zeker van toepassing op het dynamische optreden van Urgert & van Deudekom. Hoe statistieken, spel, humor, actualiteit en in contact staan met het publiek één geheel is. Fantastisch. Het optreden voor de leden en genodigden van Businessclub Hellendoorn-Nijverdal, was een geweldige warming-up om de ondernemersverkiezing van 2016 in te luiden.

   N. Klink - Bureau Taz | Mede organisator en jury ondernemingsverkiezing BCHN
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Kick-Start 29 januari Fasten your Seatbelts, 29-01-2016

   Leuke interactieve quiz met enthousiaste host!

   Reviewscore: *** 9 ***

   K. Joosen - Communicatiespecialist Actief Werkt!
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Nieuwjaarsbijeenkomst., 19-01-2016

   We hebben erg leuke reacties ontvangen.
   In het besef dat de voorbereidingstijd om het programma te vertalen naar het Engels, beperkt was, en humor zich lastig laat vangen in een andere taal, hebben ze het super gedaan!
   Ik begreep van Joep dat hij zelfs ter plekke een nieuwe grap bedacht. Wat ook maar laat zien dat taalgrappen onvertaalbaar zijn. Petje af dus, voor Joep en Rob…

   De inhoud sloot prima aan bij de doelstelling van de dag.
   Al met al een zeer geslaagde middag dus!

   T. Damink - BiZZdesign
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   De eindejaarslunch., 23-11-2015

   Het was geweldig nog meer dan we hadden verwacht, hele leuke mannen. Ze hebben ervoor gezorgd dat onze klanten echt een leuke middag hebben gehad.

   B&D Personeelsdiensten
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   Pointlogic HR Relatiedag 2015, 03-11-2015

   Afgelopen dinsdag hebben we een hele geslaagde relatiedag gehad, mede dankzij Rob (Urgert) met zijn quiz “Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?“. Met snelle, wetenschappelijk onderbouwde, hilarische quizvragen zorgde Rob voor een hoop gelach en dus een prachtige afsluiting van de dag.
   Bedankt HumorWerkt voor de prettige samenwerking om alles goed te regelen!

   J. van der Valk - Senior Analytical consultant Pointlogic
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   Het Jaarcongres Nederlandse Vereniging Leidinggevende Operatieafdeling (NVLO), 25-09-2015

   Het was helemaal fantastisch! Heel veel leuke reacties en een zeer enthousiaste zaal.

   Rob en Joep na de show nog gesproken en zij gaven ook aan dat het een geslaagde ochtend was.
   De zaal was meteen enthousiast en deed goed mee.

   J. Ronchetti - Penningmeester / congres organisatie NVLO
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   Informatie bijeenkomst ProRail, 02-07-2015

   De kwis “hoe word ik succesvoller dan mijn collega's” voor meer dan 1.000 medewerkers van onze organisatie was hilarisch! Rob heeft het programma goed afgestemd op het inhoudelijke gedeelte. De interactie met de zaal was geweldig, de humor, snelheid en luchtigheid van het programma, maken dat we er nog lang over napraten en lachen! Bedankt Rob!

   E. Fernandez, eventmanager ProRail
  • Facto Magazine Congres 2015, 16-06-2015

   Het Facto Magazine Congres 2015 werd afgesloten met een geweldige presentatie door cabaretiers Joep van Deudekom en Rob Urgert. Op geheel eigen wijze namen ze het publiek zo'n drie kwartier mee in een humoristisch verhaal over de manier waarop iedereen zich laat beinvloeden, bewust of onbewust. De vraag 'Hoe neem ik de beste beslissing?' wordt bepaald door allerlei factoren, zoals sociale druk, stress, context e.d. De cabaretiers lieten aan de hand van video's, opdrachten, beelden enz. aansprekende voorbeelden zien dat manipulatie vaker voorkomt dan we denken. Een mooie afsluiting van een interessant congres!

   M. van der Horst fondscošrdinator Vakmedianet bv
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   Rijkse verbindt al 60 jaar!, 05-06-2015

   Het was een hele geslaagde bijeenkomst! En Rob en Joep hebben de juiste energie de zaal in geknald. Was een erg grappig optreden als afsluiter!
   Dank en groeten aan de mannen.

   J. van der Valk
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   New Holland 2015 kick off meeting, 11-02-2015

   We hebben een goede meeting gehad met een super afsluiting! De mensen waren zeer enthousiast, meer zelfs dan ik had verwacht. Het verhaal van Joep en Rob was hartstikke leuk en gaf iedereen echt weer een boost! Het zal weer lastig worden om dit volgend jaar te overtreffen! Bedankt voor het mogelijk maken van deze supergave bijeenkomst!

   C. Voets Business Manager
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Jaarstart SMB 2015, 10-02-2015

   Heerlijke (collegiale) humor!!

   Joep en Rob hebben de quiz voor ons personeel gehouden en het was in 1 woord fantastisch!!

   Wij waren op zoek naar een programma voor ons personeel tijdens de jaarbijeenkomst. Het moest luchtig, ontspannend, humoristisch en qua thema en sfeer geschikt voor collega's zijn. Deze onderdelen zaten meer verwacht in deze show! Joep en Rob kregen de hele zaal mee en deze show was een mooie invulling van onze jaarstart! En natuurlijk hebben we hele waardevolle kennis meegekregen vanuit de quiz, die we nog met regelmaat gaan horen vanuit ons personeel ;-). Rob en Joep enorm bedankt! en Ilonka natuurlijk voor alle organisatie erom heen.

   Reviewscore: *** 9 ***

   K. Rijckenberg, Senior Secretaresse - Stedin Meetbedrijf
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   Managementdag 2015 BAM, 05-02-2015

   Het is perfect verlopen. Het duo wist de zaal vanaf het eerste moment te boeien en hun enthousiasme over te brengen op de groep. Vooral de interactie met de zaal is als zeer positief ervaren.

   Robert de Vries, Quality Bookings
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Kick-off BIG 2015 (solo Joep van Deudekom), 03-02-2015

   Joep van Deudekom was hilarisch. De zaal lag plat. Zeker bij een salesorganisatie een aanrader!

   Reviewscore: *** 9 ***

   G. van Hout
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   Nieuwjaarsbijeenkomst van BJZ Limburg, 06-01-2015

   Het was een succes!!! De aanwezigen waren enthousiast, vonden het leuk en deden goed mee: veel complimenten gekregen!! Met ongeveer 300 aanwezigen was de zaal beter gevuld dan gehoopt. Het was derhalve een perfecte opwarmer voor een verder ook erg geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst!!

   G. van de Straat, Secretaris RvB
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   De bijeenkomst van Conquis Accountants en Adviseurs, 13-11-2014

   Het was erg geslaagd!

   Robert de Vries, Quality Bookings
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Facto Magazine congres, 17-06-2014

   Vorig jaar Rob Ugert en dit jaar Joep van Deudekom als plenaire afsluiter. Wat een succes! Joep had de lachers op zijn hand met zijn vele wetenschappelijk onderbouwde belachelijk lachwekkende weetjes. Nooit geweten waarom mannen niet goed luisteren, nu weet ik dat de stem van een vrouw bij mannen als muziek in de oren klinkt! Bedankt Joep!

   Monique van der Horst,Vakmedianet BV
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   congres Zevij-Necomij NXT 2014, 12-06-2014

   Bedankt Merel, voor de fijne samenwerking voor ons congres in het Chassé. Rob en Joep waren fantastisch. Zowel voor de schermen (wat heeft iedereen hartelijk gelachen en enthousiast meegedaan) als achter de schermen (heel goed met deze professionele heren samen te werken). Laten we alvast gaan nadenken over volgend jaar. Want dat wordt een hele uitdaging na dit succes!

   Anouk Stobbelaar, organisatiebureau Kaat&Co
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   congres Zevij-Necomij NXT 2014, 12-06-2014

   Ik wil Rob en Joep hartelijk danken voor de positieve en verrassende bijdrage aan een succesvol Zevij-Necomij NXT 2014. We hebben tot op heden alleen maar complimenten mogen ontvangen. Een groot deel van de heren was na afloop blij dat zij toch een mooie auto rondreden, het was een pak van hun hart! Al met al een mooi resultaat, bedankt voor de prettige samenwerking.

   Marc de Dobbelaere, Algemeen directeur Zevij-Necomij
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   relatieavond bedrijven Alphen aan de Rijn, 15-04-2014

   Topavond. Iedereen heeft enorm gelachen.

   Marc van Kaam, directeur Castellum B.V.
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Sales Meeting van Pfizer, 14-01-2014

   Rob zijn optreden sloeg in als een bom! De zaal was bijna niet stil te krijgen. Geweldige lol gehad, succes dus!!

   Sander de Hoop
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Het afscheid van de directeur van Croon Elektrotechniek, 22-11-2013

   Het was fantastisch! De mannen waren erg aan het lachen! We hebben ook een groot compliment gekregen van Kees (directeur die afscheid nam) en Lennart (nieuwe directeur). Dank voor de fijne samenwerking en graag tot snel weer!

   Michelle Kampinga, projectmanager Dechesne & Boertje Eventmarketing
  • Joep van Deudekom als dagvoorzitter
   Het Zeeuws Topsport gala, 12-03-2013

   Het Zeeuws Topsport gala werd gepresenteerd door cabaretier Joep van Deudekom. Hij had veel interactie met publiek en was daardoor een schot in de roos.

   PZC over Joep van Deudekom
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Bijeenkomst CSU, 13-12-2012

   De succesquiz van Rob en Joep was een schot in de roos. Met hun tomeloze snelheid, grappige kwinkslagen, goede interactie met het publiek en sterk ondersteunend beeldmateriaal zijn zij door het publiek als beste programma-onderdeel van de dag beoordeeld. Een terecht compliment!

   Bas Veldkamp, Ppeople
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Personeelsfeest Bibliotheek Rotterdam, 15-09-2012

   De reacties waren heel leuk. Mijn collega's vonden de voorstelling zelfs het leukst van de avond. Kernwoorden van de quiz: super snel, actueel, hilarisch en heel onderhoudend. Bedankt voor de goede zorgen en de prettige samenwerking (ook met Rob en Joep).

   Lydia Heesbeen, Literaire Programmering & Communicatie Bibliotheek Rotterdam
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   It's not easy being green bij RET - Ticket to Kyoto, 21-06-2012

   De voorstelling bracht energie en een lach na de lunch. Inspiratie voor de middag om zelf aan de slag te gaan.
   NB Rob en Joep presenteerden de quiz It's not easy being green (over duurzaamheid en MVO)

   Nancy Verkooijen, Communicatie adviseur TheLabs
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   It's not easy being green bij opening nieuwe kantoorpand UPC, 21-03-2012

   Rob was geweldig, hij voelde de sfeer heel goed aan en maakt het programma heel persoonlijk door in de quiz ook vragen over het nieuwe gebouw te stellen. Bovendien dacht hij goed mee wat het programma alleen maar beter maakte.
   NB Rob presenteerde de quiz It's not easy being green (over duurzaamheid en MVO)

   Maarten Hogenhuis, Gedelegeerd Producent Xsaga
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Nieuwjaarsbijeenkomst Univé Midden, 10-01-2012

   De avond is echt super goed verlopen. Iedereen was helemaal enthousiast over Rob en Joep. Vanaf het moment dat ze opkwamen, totdat ze zo ongeveer weer vertrokken hebben de medewerkers vreselijk veel gelachen. Iedereen deed heel goed mee en zelfs de meest kritische collega was erg enthousiast. Complimenten! Het was een goed begin van het nieuwe jaar.

   Simone van de Beek, P&O Medewerker Univé Midden
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Partner Event, 17-11-2011

   Wederom een succesvolle zet geweest; de quiz van Joep van Deudekom en Rob Urgert inzetten bij een event van ons. Ze zijn grappig, secuur en krijgen de zaal mee. De reacties waren zeer positief! Dank je wel, Pietje Bella!

   Marlous van Bommel, B.E.N.G.! van Bommel en Goosens Events & Communicatie
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   25-jarig-jubileum partner Lathoro Advies B.V., 01-11-2011

   Het was een zeer geslaagde avond en de bijdrage van Rob Urgert en Joep van Deudekom was geweldig! Wij hebben er enorm van genoten en ook het personeel raakt er niet over uitgesproken! Enorm bedankt en absoluut een aanrader!

   Ellen Kouters, Lathoro Advies B.V.
  • Joep van Deudekom als dagvoorzitter
   Nedap healthcare Klantendag, 06-10-2011

   Voor hun klantendag heeft Nedap Healthcare Joep van Deudekom als dagvoorzitter, Fokke & Sukke LIVE en Hoe word ik geniaal in 30 minuten geboekt. Joep van Deudekom, Rob Urgert en Bastiaan Geleijnse van Fokke & Sukke waren op onze klantendag een magische combinatie als je veel wilt lachen en een luchtig en fris event wilt houden zonder dat men halverwege indut. De inhoud van de presentatie 'Hoe word je geniaal in 30 minuten' was verrassend, slim bedacht en voornamelijk zeer grappig. Joep van Deudekom zorgde voor een sympathiek en humoristische vibe gedurende de hele dag. Opvallend was dat ik hem bijna niet hoefde te briefen of te begeleiden, hij deed alles uit zichzelf. Omdat Rob, Bastiaan en Joep bevriend zijn, ging alles organisatorisch zeer makkelijk en waren ze direct al op elkaar ingespeeld. Nog nooit heb ik zoveel complimenten gehad over de inhoud, dus om deze ervaring mee te maken raad ik het de organisatoren van een event zeer aan dit trio te boeken!

   Esther Megens, Marketingmanager Nedap healthcare N.V.
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Bijeenkomst CIO's, 01-10-2011

   Een scherp, snel, wetenschappelijk onderlegd, ludiek & op elkaar ingespeeld duo. Onze verwachtingen waren hoog gespannen, maar er werd volledig aan voldaan!

   Kees Jans, CIO Schiphol Group
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Retraite EMGO+ Institute for Health and Care Research 2011, 19-05-2011

   De quiz die Joep en Rob voor ons verzorgden was de perfecte afsluiter van onze inhoudelijke themadag! Even helemaal ontspannen en lachen met uiterst scherpe vragen, zeer komische foto's en kundig samenspel tussen Joep en Rob. Een echte aanrader voor eenieder die het wetenschappelijke met een komische noot wil benaderen!

   Monique Zweers, Manager EMGO+ VU Medisch Centrum
  • Joep van Deudekom als dagvoorzitter
   Retraite EMGO+ Institute for Health and Care Research, 19-05-2011

   De invulling van Joep van Deudekom (tevens al dagvoorzitter) en Rob Urgert was geslaagd. De quiz die zij samen voor ons verzorgden was de perfecte afsluiter van onze inhoudelijke themadag! Even helemaal ontspannen en lachen met uiterst scherpe vragen, zeer komische foto's en kundig samenspel tussen Joep en Rob. Een echte aanrader voor eenieder die het wetenschappelijke met een komische noot wil benaderen!

   Monique Zweers, Manager EMGO+ VU Medisch Centrum
  • Joep van Deudekom als dagvoorzitter
   Klantendag Telengy Vrom BV, 21-04-2011

   Tijdens onze themadag Bij de Tijd kwamen er ruim 250 overheidsmanagers om kennis te delen over “slimmer werken”. Joep van Deudekom vertelde als dagvoorzitter een aantal pakkende anekdotes die perfect aansloten bij dit thema en kondigde op zijn eigen humoristische wijze de sprekers aan en af. Joep is in staat om op een zeer ontspannen wijze een zaal in te pakken en te boeien. Na de twee masterclasses over slimmer werken verzorgd door Arre Zuurmond en Martijn Aslander sloot Rob Urgert het programma af met zijn workshop “Hoe word ik geniaal in 30 minuten”. Op een enorm hoog tempo werden alle bezoekers aan de hand van een PowerPoint presentatie bijgespijkerd. De workshop is enorm grappig en vakman Rob Urgert heeft de presentatie ook aangepast omdat er al een aantal sprekers voor hem waren geweest. Veel humor, een hoog tempo en de vorm waarin de workshop wordt aangeboden is uniek en fantastisch! Rob en Joep zijn een duo dat ik voor iedereen kan aanbevelen omdat zij een perfecte mix van humor en wetenschap brengen!

   Aafko Bergenhenegouwen, Directeur Telengy
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Teamdag Marcom, 18-04-2011

   De bijeenkomst was erg leuk. Joep van Deudekom en Rob Urgert deden het goed!

   Jeroen Struving, Merkstijl manager Koninklijke KPN N.V.
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Kwartaalbijeenkomst USG People, 12-04-2011

   Onze personeelsbijeenkomst wordt eens per kwartaal gehouden. Voor ieder event zijn we op zoek naar een bijzondere invulling met een gezonde dosis humor, als afwisseling voor het meer serieuze presentatiegedeelte van het management. Pietje Bella heeft door goed te luisteren naar onze behoefte, gezorgd voor een succesvolle invulling van de bijeenkomst. De avond werd afgerond met een prikkelende theatershow van Rob Urgert en Joep van Deudekom. In 1 uur werd met theoretische modellen en visuele ondersteuning uitgelegd hoe ieder individu succesvoller kan worden dan collega's. De heren deden dit fantastisch, en brachten een gezonde rivaliteit in. Na een serieus gedeelte in het programma, wisten zij met veel humor de avond mooi af te sluiten. Compliment aan Pietje Bella voor de ondersteuning!

   Martijn Remmelzwaal, general manager USG People
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Nieuwjaarsbijeenkomst, 10-01-2011

   Bijzonder origineel en grappig werd in sneltreinvaart de wetenschap over succes middels prikkelende quizvragen aan ons voorgeschoteld. Conclusie; een zeer vermakelijk uur met interessante en zelfs relevante inhoud.

   Prof dr Brinksma, Rector magnificus TU Twente
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Schiphol Group, 01-09-2010

   Een scherp, snel, wetenschappelijk onderlegd, ludiek & op elkaar ingespeeld duo. Onze verwachtingen waren hoog gespannen, maar er werd volledig aan voldaan!

   Kees Jans, CIO Schiphol Group

  Joep van Deudekom over 'HUMOR WERKT':
  'Met de naam PietjeBella stonden ze bij mij gelijk 3-0 achter. Maar zelf heb ik ooit onder naam Niet Uit Het Raam carrière gemaakt dus ik heb niet echt recht van spreken. Laat ik de meiden dan maar gewoon op hun daden beoordelen. Ik vind dat ze op een buitengewoon prettige en professionele manier hun werk doen. Komen regelmatig kijken, tonen persoonlijke betrokkenheid, zijn niet te beroerd om even mee te helpen. Ze tonen initiatieven en ook de afhandeling van de voorstellingen geschiedt zorgvuldig. Kortom, een feest om mee samen te werken.'