icon

Meijer en Eijsbouts

Meijer en Eijsbouts

Bart Meijer is bekend als presentator van het Klokhuis, het wetenschapsprogramma De Kennis van Nu en de Beste Vrienden Quiz. Hij presenteert regelmatig grote publieksevenementen zoals de Vragendagen in het Amsterdamse NEMO en de intocht van de dinosaurus Trix in museum Naturalis in Leiden.

Michiel Eijsbouts is zijn vaste assistent, redacteur en onverbiddelijk jurylid. Eijsbouts heeft zijn sporen verdiend als vragenmaker bij tv-programma's als Met Het Mes Op Tafel, TROS Triviant, Lingo en De Slimste Mens. Tevens werkt hij als redacteur bij De Speld. In zijn vrije tijd houdt hij verscheidene pubquizzen in het land draaiende.

  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Nieuwjaarsbijeenkomst, 16-01-2019

   Wij zijn zeer tevreden over afgelopen woensdag, Roelof en Roel waren leuke quizmasters. Michiel had erg leuke vragen bedacht!

   S. Koop, Managementassistent, Delphy
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Het foute W|VDB kerstdiner., 20-12-2018

   Het optreden van Michiel met 'De Quiz op maat' is hartstikke goed ontvangen. Iedereen heeft het als een bijzonder leuk Intermezzo ervaren. Michiel doet het bijzonder ontspannen en is prima voorbereid. Dus….. zeker voor herhaling vatbaar!
   Dank voor het snelle schakelen.

   P. van den Boomen, Marketing & Communicatie, WVDB Adviseurs Accountants
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   De Staat van Nederland, bij Sociaal Cultureel Planbureau, 06-11-2018

   Humor Werkt heeft in de voorbereiding goed met ons meegedacht. De uiteindelijke cabaretier was goud: Michiel Eijsbouts. Niets was te gek. Michiel is nauw betrokken geweest bij het tot stand komen van het programma. Op de dag zelf heeft hij de deelnemers tijdens het plenaire deel verrast met zijn scherpe blik en tijdens de sessie aan het denken gezet. Dank

   Reviewscore: ***10***

   B. Rosenmuller
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   uitreiking Agrarische Ondernemer 2018, 29-03-2018

   Het was erg leuk om samen te werken met de heren. Ze hebben het echt heel goed gedaan. Leuke reacties gekregen.

   C. Janssen - Proagrica
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Business Conferentie, 13-03-2018

   Michiel Eijsbouts en Bart Meijer, alias de mannen van de “The Best Friends Quiz”, hebben in het Engels, op professionele en zeer humoristische onze DSM thema's weten te vertalen in quizvragen met een grote dosis humor. Precies wat je nodig hebt om een managers conferentie op een grootse wijze af te sluiten. We hebben genoten van de eigenzinnige en “over-the-top” antwoordmogelijkheden, die onderling tot veelzeggende blikken en verbinding zorgden. Jammer dat je niet ieder jaar dezelfde wijze mensen kan inzetten, anders hadden Michiel en Bart volgend jaar wederom onze top 100 conferentie mogen komen afsluiten.

   Carin Gerzon – Global Head of Marketing Communications, DSM Food Specialties
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Obsurv Gebruikersdag, 02-11-2017

   Voor ons klantevent hadden wij als afsluiter de quiz met Michiel Eijsbouts en Bart Meijer. Het werd een quiz vol leuke vragen en filmpjes speciaal afgestemd op onze klantendag en het thema van die dag. De quiz werd enorm goed ontvangen door het publiek. Iedereen was razend enthousiast. Er werd enorm gelachen om de hilarische vragen en filmpjes. Michiel en Bart weten als geen ander op het publiek in te spelen en iedereen erbij te betrekken. Met deze afsluiter was de dag compleet. Kortom een groot succes!

   Léonie den Heijer – Event Manager GIS & ICT – Sweco Nederland B.V.
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   KNB-jaarcongres, 06-10-2017

   Als afsluiter van ons jaarcongres hebben de heren van Quiz op Maat Michiel Eijsbouts en Ronald Snijders de hele zaal plat van het lachen gekregen! Michiel en Ronald hadden zich goed voorbereid, de quizvragen hadden betrekking op de doelgroep. De samenwerking met zowel Merel als Roos van Humor Werkt cabaret-sprekersbureau was prettig en constructief. Kortom, een absolute aanrader!

   (Ronald Snijders verving Bart Meijer)

   Reviewscore: *** 8 ***

   M. Groenhuijsen - Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Open Schiedam, 06-04-2017

   Dit zijn nou echt Masters en niet alleen van de Quiz. Maar ook van het brengen van sfeer, saamhorigheid creëren en schatergelach! Daarbij was de samenwerking met deze toppers professioneel, soepel en bijzonder gezellig. Ik zeg het je; 'humor werkt!'

   M. Kuitert, Programmamanager Dienstverlening, Gemeente Schiedam
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Onthulling kernwaarden Quantore, 16-02-2017

   'EVSOK, EVSOK, EVSOK', alleen al met het yellen van dit woord, weet iedereen waar het over gaat. Het zijn de nieuwe kernwaarden van Quantore, met bijhorende gedragsnormen leiden samen tot het handige ezelsbruggetje EVSOK.

   Op donderdag 16 februari waren Bart Meijer en Michiel Eijsbouts te gast bij Quantore om de nieuwe kernwaarden onder de aandacht te brengen. In een leuke, interactieve quiz presenteerden zij onze manier van werken, waarin Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Samenwerken, Ontwikkelen en Klant- en ledengerichtheid de basis vormen. Met deze kernwaarden op ons netvlies, zet Quantore verdere stappen in een prettige samenwerking binnen een fijne werkomgeving.

   Positieve reacties
   Naar aanleiding van de Grote Quantore Kernwaardenquiz hebben we alleen maar positieve reacties gehoord. Napraten op verschillende afdelingen, onderwerp van gesprek bij het koffiezetautomaat en winnende duo's die hun nieuwe 'Happy Socks' showden. Hieronder vind je een aantal reacties:

   “Alleen al het bedenken van de gebruikersnaam was een feestje, toen moest de quiz zelf nog beginnen!” en “De mannen hebben een erg leuke manier van presenteren, je wordt er vanzelf enthousiast van” zijn reacties die we uit eigen ervaring kunnen bevestigen. Ook een mooie reactie die passend is bij dit onderwerp was: “Het was leuk dat per sessie verschillende afdelingen werden vertegenwoordigd, zeker bij een onderwerp als kernwaarden is dat goed!”

   Quantore Europe B.V.

  Meijer en Eijsbouts over 'HUMOR WERKT':
  'Onze relatie met Humor Werkt is in 1 woord samen te vatten: superprofessioneeldirectgezelligefficiëntsuccesvolboerenomelet.'