icon

Meijer en Eijsbouts

Meijer en Eijsbouts

Bart Meijer schrijft, regisseert, produceert en presenteert voor onder andere Het Klokhuis en de Beste Vrienden Quiz. Sinds 2020 is hij ook eindredacteur bij Het Klokhuis. Hij presenteert regelmatig grote publieksevenementen zoals de Vragendagen in het Amsterdamse NEMO en de intocht van de dinosaurus Trix in museum Naturalis in Leiden.

Michiel Eijsbouts is bij kinderen vooral bekend als Tonnie van der Neut, de vaste sidekick van presentator Bart in de Beste Vrienden Quiz. Naast het maken van deze populaire tv-quiz, houdt hij zich vooral bezig met schrijven. Dat doet hij in opdracht van onderwijsinstellingen, media, reclamefirma's en bedrijven. Ook publiceerde hij twee romans voor volwassenen.
Michiel heeft zijn sporen verdiend als vragenmaker bij tv-programma's als Met Het Mes Op Tafel, TROS Triviant, Lingo en De Slimste Mens. Tevens werkt hij als redacteur bij De Speld. In zijn vrije tijd houdt hij verscheidene pubquizzen in het land draaiende.

Samen hebben ze een quizbedrijf, waarmee zij persoonlijke, op maat gemaakte quizzen maken. September 2020 is hun boek 'Lees dit boek niet!' (10+) verschenen bij Uitgeverij Kluitman.

  • Michiel Eijsbouts - de Dagquiz
   Feestelijke viering MKB!dee 2021, 17-05-2021

   Via Humor Werkt hebben we Michiel Eijsbouts ingezet als presentator van een live talkshow met interactieve elementen. Michiel is een echte vakman. Hij denkt actief mee over de invulling van het programma en geeft je zowel in de voorbereiding als op de dag zelf het vertrouwen dat het allemaal goed komt. En dat komt het dan ook! Met precies de juiste combinatie van inhoud en lucht/humor leidde hij de gasten – van bewindslieden en ondernemers tot de digitale deelnemers thuis – met flair en improvisatievermogen door het programma. Merel van Humor Werkt heeft ons goed geadviseerd over wie er bij dit evenement zou passen en het contact verliep prettig en soepel. Kortom, een aanrader!

   Reviewscore ***10***

   L. Rosenmuller, Rosenmuller Communicatie & Organisatie
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   VME event, 31-03-2021

   Super bedankt voor de geweldige bingo! Het team heeft enorm gelachen, de voorpret begon zelfs al vroeg tijdens de voorbereiding. Het was erg geslaagd, leuk om zoiets samen te doen.

   J. K. van den Akker, EY
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Afscheid directeur, 23-03-2021

   Het was super leuk! Wat een enthousiaste mannen! Ik heb erg gelachen en Petra (de directeur die afscheid nam) vond het echt geweldig. Echt super leuk dus en alleen maar complimenten gekregen. Dank je wel!

   B. Groot, Rijksoverheid
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Online bijeenkomst Personeelsvereniging, 18-03-2021

   Het was super! Top gedaan allemaal en inderdaad we hebben leuke reacties ontvangen en wie weet als de corona maatregelen voorlopig nog aanhouden dat wij jullie weer een keer benaderen.

   J. Lendering, Liemerije
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   personeelsbijeenkomst Giant Security, 05-02-2021

   Het was erg geslaagd afgelopen vrijdag. Veel positieve reacties ontvangen en ook veel leuk foto's tijdens de bingo voorbij zien komen van collega's welke met het gezin fanatiek aan de bingo waren.

   E. Koelman
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   De Community Thuisbingo Kenniscentrum Kind en Scheiding, 21-01-2021

   Het was superleuk! De mensen hebben het erg naar hun zin gehad en we zijn spelenderwijs meer over elkaars organisaties te weten gekomen, heel leuk! Dank je wel :)

   S. Geradts Schoolmaatschappelijk werker Verzuim
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Nieuwjaarsbijeenkomst Reclassering Nederland, 19-01-2021

   Ontzettend bedankt, volgens mij mag ik namens al onze collega's spreken dat het een gezellig en geslaagd online moment was! :)
   Er komen nog steeds veel positieve reacties binnen! Leuk bedacht en gedaan.

   L. Bakker, Media & Communicatie
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   de Rijnstate Thuisbingo, 15-01-2021

   De bingo was een groot succes! Heel leuk om collega's op de foto's te zien met hun gezinnen of teamgenoten! Zo te zien had iedereen het naar hun zin.

   C. Zitter, Stafmedewerker/Programmamanager
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Nieuwsjaarsbijeenkomst, 08-01-2021

   De ThuisBingo was echt heel erg leuk! Ook door de interactie. Heb veel positieve reacties ontvangen!
   Bedankt voor de fijne samenwerking.

  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Online Bingo, 08-01-2021

   It was a lot of fun! Everyone enjoyed it and had a good laugh. The hosts were witty and funny, all in all a perfect way to start the weekend! Some of my colleagues said 'never thought bingo could be so much fun'

   A. Charles, Media Distillery International B.V.
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   WPG Nieuwjaarsborrel, 07-01-2021

   Het was ontzettend leuk! Iedereen was super enthousiast!
   De chat was top, het inleidende gesprek met onze directeur ging super en er deden veel mensen mee.
   Complimenten voor jullie! Echt voor herhaling vatbaar.

   P. Wit, WPG Uitgevers
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   de online Nieuwjaarsborrel, 04-01-2021

   Het was erg geslaagd; fijn dat ook het bingo team dat zo heeft ervaren.

   - Opvallend positieve benadering door het Bingo team; zowel in reactie op de chat, op praatje bestuurder, bij 'BINGOS' enz.
   - De drie 'showmasters' vulden elkaar goed aan!
   - Goede timing qua interactie, totaal liep iets uit, maar was prima, leuk zelfs :)
   - De 'frontman' praatte alles soepel en 'op de hoogte' aan elkaar.
   - Gedegen voorbereiding en talent/ humor creëren grappige setting!
   - Alleen maar enthousiaste reacties van medewerkers; 'erg vermakelijk'!

   Kortom: zeer geslaagd!

   D. Kooij, OPOD Communicatie
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Eindejaarsfeest/bijeenkomst voor alle medewerkers van RSM Nederland, 19-12-2020

   Het heeft de nodige organisatie gekost maar het resultaat was er ook naar. Met meer dan 1.000 enthousiaste deelnemers hebben wij afgelopen zaterdagmiddag een geweldige Thuisbingo gehad. Complimenten aan het presentatieteam.
   Wij mochten veel goede feedback ontvangen en hebben een waardig alternatief aangeboden voor RSM in deze bizarre en bijzondere tijd!
   Merel veel dank voor alle support.

   W. Haan
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Eindejaarsbijeenkomst medewerkers, 15-12-2020

   Michiel en Pleun hebben voor onze Gemeente een fantastische hilarische bingo neergezet. Het was echt het allerleukste deel van onze kerstbijeenkomst. We krijgen er heel veel complimenten over van collega's. Mensen hebben er echt van genoten. Super goed gedaan! Hele fijne samenwerking! Echte aanrader.

   Reviewscore ***9***

   S. Burgers, Gemeente Apeldoorn
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Sonova eindejaarsfeest, 14-12-2020

   De ThuisBingo is één groot feest voor groot en klein. De gastheren waren goed voorbereid en hebben het geheel heel leuk en vlot aan elkaar gepraat. Er is goed nagedacht over de indeling van de avond met de bingo, het bespreken van de foto's en het in beeld brengen van het geheel. Ook werd er snel en adrem gereageerd op opmerkingen in de chat en whatsapp. De gezellige, huiselijke sfeer paste heel goed bij het evenement. Zeker voor herhaling vatbaar.

   Reviewscore ***10***

   S. de Grunt
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Online event, 11-12-2020

   Namens heel The Yuki Company kan ik stellen dat we een toffe, humoristische, gezellige en interactieve bingo hebben gehad. De bingo is heel persoonlijke gemaakt, doordat je zelf de bingokaart m.b.v. plaatjes kan invullen. Hier werd leuk op gereageerd en dit creëerde veel interactie met collega´s onderling. Bedankt voor de onvergetelijke avond!

   Reviewscore: ***10***

   W. Alsemgeest, The Yuki Company
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   U-Center's Thuisbingo, 10-12-2020

   Wat hebben wij (alle medewerkers van U-center) een fantastische avond beleefd met het team van de ThuisBingo onder leiding van Michiel Eijsbouts. De voorbereiding verliep heel soepel en prettig. Als organisatie moesten we even hard werken om vijftig bingoballen bij elkaar te sprokkelen, maar die vorm van maatwerk maakte de avond perfect. Ook heel knap hoe het ThuisBingo-team wist in te springen op de actualiteit en op reacties van collega's.

   Reviewscore: ***10***

   G. Kleppers, U-Center
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   IJmuiden Ver virtual Christmas Event, 09-12-2020

   Wij vonden het een geslaagde middag! Inhoudelijk was het erg goed voorbereid aan jullie zijde en we hebben gelachen. =)

   M. Leenen, Support Specialist TenneT Holding B.V.
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Coloplast, 19-11-2020

   Wat een super leuk concept van deze thuisbingo! Een bingo die het persoonlijk maakt door te werken met bingoplaatjes die je zelf mag aanleveren. Het heeft weer even wat luchtigheid en vrolijkheid gebracht in de Organisatie en ondanks de afstand ook zeker weer verbinding. Enkele reacties van collega's: "gegierd van het lachen", "verrassend leuk", "super gelachen", "HEEEELLL leuk", "wist niet dat een bingo zo leuk kon zijn" enz. Kortom geslaagd online feestje! Dank je wel. Het is even wel werk van tevoren, maar dat is het dubbel en dwars waard.

   Reviewscore ***8***

   E. Blankenberg
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Digitale Heidag 2020, 13-11-2020

   Wat waren wij er aan toe om even wat leuks te doen met het hele bedrijf. Digitaal samenkomen is in deze tijd helaas de enige mogelijkheid maar met Rutger, Michiel en Bart werd dit echt een feestje!!

   Zo een bekend spel, maar dan is zo'n leuk en vooral persoonlijk jasje gestoken; het was fantastisch. We hebben genoten van de gezelligheid en de scherpe grappen.

   Wie weet tot een volgende keer!

   AevesBenefit
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Katwijk ThuisWerkFestival II., 27-10-2020

   Het was echt superleuk. De mannen hebben er een mooie show van gemaakt. Van collega's hoor ik ook niets dan goede verhalen!

   I. Westdijk
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   SiSe Team Meeting, 20-10-2020

   Het was erg leuk! Leuke reacties van iedereen die mee heeft gedaan!
   Idd veel valse bingo's (moeilijk spel hoor ; ), maar daardoor werd er veel gezongen, haha.
   Voor herhaling vatbaar!

   M. Lammers, Industrial Design Lead Jacobs Douwe Egberts
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   De Digitale Tuindag, 16-07-2020

   De bingo was écht geweldig!! Zoveel lol en lache en dat allemaal vanaf je laptop. Organisatie is super en duidelijk. Echt een aanrader!

   Reviewscore ***10***

   E. Walburg, Marketing & Communicatie Bazalt Groep
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   De BVO ZW Thuisbingo, 07-07-2020

   Het was superleuk! We hebben genoten. Helaas zelf niks gewonnen, maar dat is uiteraard bijzaak. We hebben vooral veel en hard gelachen en daar ging het allemaal om. Onze quizmasters hadden zich heel goed voorbereid en daardoor was het een echt BVO Z-W feestje. Hilarisch, chaotisch, maar alles goed getimed en binnen de tijd. Complimenten! Enige punt van aandacht: de verbinding was bij veel collega's haperde wat voor onrust zorgde omdat je dan misschien net de “de bal mist”. Gelukkig kom je via de whatsapp de “gevallen ballen checken” dus dat probleempje was snel opgelost.

   E. van der Vlis
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Teambijeenkomst einde schooljaar 2019 - 2020, 07-07-2020

   Heel fijn contact met bingo-mannen en humor-vrouwen én een waanzinnige bingo. Het team (plusminus 100 man) was erg enthousiast. Het gaat er een half jaar later nog steeds over. Knap werk!

   Reviewscore ***10***

   Schoolformaat
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   Creative Family Bingo, ROC Midden Nederland / Creative College, 23-04-2020

   Even een uurtje wat anders in de hectische docententijd. De docenten hebben de afgelopen week heel hard gewerkt om een zo goed mogelijk lesprogramma online te maken voor de mbo-studenten. Een hele opgaaf in combinatie met het thuisfront. En dan is het des te leuker om samen met de huisgenoten/kinderen een ontspannen uurtje Bingo te kunnen spelen. Bedankt Michiel Eijsbouts & co!

   Reviewscore ***8***

   M. van Fruchten
  • Meijer en Eijsbouts - ThuisBingo
   verjaardagfeest Michiel Eijsbouts, 20-03-2020

   Een eervolle vermelding gaat naar vriend Michiel Eijsbouts die zijn verjaardagsborrel in de kroeg in duigen zag vallen, maar in plaats daarvan een iets te professionele verjaardagsbingo-livestream hield.
   Maar liefst 75 mensen kwamen online opdagen, een opkomst die hij op zijn eigen verjaardagsborrel bij lange na niet verwacht had. Bij een bingo moest je meteen bellen en kwam je direct in 'de uitzending', op speaker natuurlijk. Had je het fout, dan moest je 'Lang zal ie leven' zingen.
   Op de chat ging het helemaal los en er werd fanatiek gespeeld. De winnaar won alle afleveringen van 'Het Zonnetje in Huis' op dvd.

   B. van Dijk, Bright-redacteur
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Expertmeeting, Area, 03-12-2019

   We hebben dinsdag een super leuke middag gehad bij Area. Eerst ons eigen optreden en daarna afgesloten met een super leuke persoonlijke quiz door Michiel en Bart.

   M. van Dril, Wijkteammedewerker Area
  • Michiel Eijsbouts - de Dagquiz
   de Landelijke Vastgoeddag Rijksoverheid 2019., 10-10-2019

   Het was een top dag en de Quiz was ook leuk! Super, zeker.

   B. Keyser
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   De Algemene Ledenvergadering van A.A.S. Schadeherstel, 06-06-2019

   Na onze ledenvergadering, die best lang duurde, kwamen Michiel en Bart op het podium voor de quiz op maat. En hoewel de vergadering dus best een lange zit was, werd dit meteen goed opgepakt door de heren en uiteindelijk werd er fanatiek meegedaan met de quiz. Dus alleen maar complimenten van onze kant! Het contact met Humor Werkt is super goed verlopen: fijne communicatie en heldere afspraken. Wij raden dit bureau dan ook zeker aan als je iets bijzonders wilt toevoegen aan wat voor event dan ook!

   Reviewscore: ***10***

   C. Ruiten
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Nieuwjaarsbijeenkomst, 16-01-2019

   Wij zijn zeer tevreden over afgelopen woensdag, Roelof en Roel waren leuke quizmasters. Michiel had erg leuke vragen bedacht!

   S. Koop, Managementassistent, Delphy
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Het foute W|VDB kerstdiner., 20-12-2018

   Het optreden van Michiel met 'De Quiz op maat' is hartstikke goed ontvangen. Iedereen heeft het als een bijzonder leuk Intermezzo ervaren. Michiel doet het bijzonder ontspannen en is prima voorbereid. Dus….. zeker voor herhaling vatbaar!
   Dank voor het snelle schakelen.

   P. van den Boomen, Marketing & Communicatie, WVDB Adviseurs Accountants
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   De Staat van Nederland, bij Sociaal Cultureel Planbureau, 06-11-2018

   Humor Werkt heeft in de voorbereiding goed met ons meegedacht. De uiteindelijke cabaretier was goud: Michiel Eijsbouts. Niets was te gek. Michiel is nauw betrokken geweest bij het tot stand komen van het programma. Op de dag zelf heeft hij de deelnemers tijdens het plenaire deel verrast met zijn scherpe blik en tijdens de sessie aan het denken gezet. Dank

   Reviewscore: ***10***

   B. Rosenmuller
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   uitreiking Agrarische Ondernemer 2018, 29-03-2018

   Het was erg leuk om samen te werken met de heren. Ze hebben het echt heel goed gedaan. Leuke reacties gekregen.

   C. Janssen - Proagrica
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Business Conferentie, 13-03-2018

   Michiel Eijsbouts en Bart Meijer, alias de mannen van de “The Best Friends Quiz”, hebben in het Engels, op professionele en zeer humoristische onze DSM thema's weten te vertalen in quizvragen met een grote dosis humor. Precies wat je nodig hebt om een managers conferentie op een grootse wijze af te sluiten. We hebben genoten van de eigenzinnige en “over-the-top” antwoordmogelijkheden, die onderling tot veelzeggende blikken en verbinding zorgden. Jammer dat je niet ieder jaar dezelfde wijze mensen kan inzetten, anders hadden Michiel en Bart volgend jaar wederom onze top 100 conferentie mogen komen afsluiten.

   Carin Gerzon – Global Head of Marketing Communications, DSM Food Specialties
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Obsurv Gebruikersdag, 02-11-2017

   Voor ons klantevent hadden wij als afsluiter de quiz met Michiel Eijsbouts en Bart Meijer. Het werd een quiz vol leuke vragen en filmpjes speciaal afgestemd op onze klantendag en het thema van die dag. De quiz werd enorm goed ontvangen door het publiek. Iedereen was razend enthousiast. Er werd enorm gelachen om de hilarische vragen en filmpjes. Michiel en Bart weten als geen ander op het publiek in te spelen en iedereen erbij te betrekken. Met deze afsluiter was de dag compleet. Kortom een groot succes!

   Léonie den Heijer – Event Manager GIS & ICT – Sweco Nederland B.V.
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   KNB-jaarcongres, 06-10-2017

   Als afsluiter van ons jaarcongres hebben de heren van Quiz op Maat Michiel Eijsbouts en Ronald Snijders de hele zaal plat van het lachen gekregen! Michiel en Ronald hadden zich goed voorbereid, de quizvragen hadden betrekking op de doelgroep. De samenwerking met zowel Merel als Roos van Humor Werkt cabaret-sprekersbureau was prettig en constructief. Kortom, een absolute aanrader!

   (Ronald Snijders verving Bart Meijer)

   Reviewscore: *** 8 ***

   M. Groenhuijsen - Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Open Schiedam, 06-04-2017

   Dit zijn nou echt Masters en niet alleen van de Quiz. Maar ook van het brengen van sfeer, saamhorigheid creëren en schatergelach! Daarbij was de samenwerking met deze toppers professioneel, soepel en bijzonder gezellig. Ik zeg het je; 'humor werkt!'

   M. Kuitert, Programmamanager Dienstverlening, Gemeente Schiedam
  • Meijer en Eijsbouts - Quiz op Maat
   Onthulling kernwaarden Quantore, 16-02-2017

   'EVSOK, EVSOK, EVSOK', alleen al met het yellen van dit woord, weet iedereen waar het over gaat. Het zijn de nieuwe kernwaarden van Quantore, met bijhorende gedragsnormen leiden samen tot het handige ezelsbruggetje EVSOK.

   Op donderdag 16 februari waren Bart Meijer en Michiel Eijsbouts te gast bij Quantore om de nieuwe kernwaarden onder de aandacht te brengen. In een leuke, interactieve quiz presenteerden zij onze manier van werken, waarin Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Samenwerken, Ontwikkelen en Klant- en ledengerichtheid de basis vormen. Met deze kernwaarden op ons netvlies, zet Quantore verdere stappen in een prettige samenwerking binnen een fijne werkomgeving.

   Positieve reacties
   Naar aanleiding van de Grote Quantore Kernwaardenquiz hebben we alleen maar positieve reacties gehoord. Napraten op verschillende afdelingen, onderwerp van gesprek bij het koffiezetautomaat en winnende duo's die hun nieuwe 'Happy Socks' showden. Hieronder vind je een aantal reacties:

   “Alleen al het bedenken van de gebruikersnaam was een feestje, toen moest de quiz zelf nog beginnen!” en “De mannen hebben een erg leuke manier van presenteren, je wordt er vanzelf enthousiast van” zijn reacties die we uit eigen ervaring kunnen bevestigen. Ook een mooie reactie die passend is bij dit onderwerp was: “Het was leuk dat per sessie verschillende afdelingen werden vertegenwoordigd, zeker bij een onderwerp als kernwaarden is dat goed!”

   Quantore Europe B.V.

  Meijer en Eijsbouts over 'HUMOR WERKT':
  'Onze relatie met Humor Werkt is in 1 woord samen te vatten: superprofessioneeldirectgezelligefficiëntsuccesvolboerenomelet.'