icon

Rob Urgert

Rob Urgert

Rob wordt geboren op 9 juli 1968 in Den Haag en groeit op in de provincie Zeeland. Hij begint zijn leven als wetenschapper. Hij studeert af aan de Wageningen Universiteit en promoveert aldaar in 1997 op een proefschrift over de gezondheidseffecten van koffie.

In november 1997 wint hij op een haar na het cabaretfestival Cameretten. Hij besluit een droom in vervulling te laten gaan en wordt cabaretier. In 1998 sluit hij zich aan bij de Comedytrain.

Hij maakt de volgende avondvullende cabaretprogramma’s:
2000 – Leuk voor later
2001 – Fuik
2003 – Geluk is gelul met een k
2006 – Spoedcursus Humor (Samen met Bastiaan Geleijnse van Fokke & Sukke)
2009 – Hoe word ik gelukkiger dan mijn buurman zonder dat het veel kost (samen met Kees van Amstel)

Tevens schrijft hij jarenlang teksten voor Dit Was Het Nieuws en werkte hij achter de schermen mee aan Koefnoen, De Rekenkamer en Vrijdag op Maandag.

Samen met Joep van Deudekom heeft hij veel ervaring opgedaan bij het populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren, Het Instituut, Wie denk je wel dat je bent?, factcheckers en de Quiz met Ballen. Zij maakten furore op zaterdagavond met De Kwis, het satirische weekoverzicht op Nederland 1 dat genomineerd werd voor een Nipkow-schijf. 'Het Instituut' is als format inmiddels verkocht aan Denemarken en Canada en is als '100 Humans' wereldwijd te zien op Netflix!

Samen met Joep schreef hij ook Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s? en een boek over de wetenschap achter de voetbalsport Waarom zit ik niet in Oranje? Rob schreef het boek Spoedcursus Humor.

Rob en Joep presenteren de (online) bedrijfsquiz Hoe word ik nóg succesvoller, Hoe maak ik zuivere keuzes? (in deze onzekere tijden - voorheen The Manipulation Game) en De Verbinders.
Rob geeft solo de humoristische (online) lezing Hoe Krijg Je Een Geniaal Idee in 3 Stappen?.

Rob is getrouwd en heeft drie kinderen.

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   het 2e GFO-N event, 10-06-2024

   Het was enorm geslaagd! De show was een schot in de roos en is enorm gewaardeerd door de collega's. Van wat ik tot nu toe heb gehoord vonden ze dat het leukst 😊.

   I. Visser
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   studiedag, 05-06-2024

   Aan Rob en Joep alle lof. Wat een toffe bijeenkomst. Ik kreeg zojuist al bericht dat de collega's met wrijven en kloppend knuffelen de vergadering zijn begonnen. Verbinden is echt een toverwoord en zo belangrijk.

   S. Boer, stafmedewerker beleid en advies
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   Regiodag Regio Randstad Zuid, 23-05-2024

   Het was nog lang druk op de borrel / walking diner. Daarnaast zeker goede geluiden gehoord van de bezoekers.
   Dank en leuk dat we elkaar even “live” hebben gesproken!

   R. Heruer​​​​, eventmanager Bouwend Nederland
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   Burgerschapsprogramma, 24-04-2024

   Het was waanzinnig! Helemaal te gek! We hebben gelachen, genoten en verbonden en het gonsde gisteren de hele dag nog na!
   We waren heel enthousiast over dit leuke programma!

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   bijeenkomst m.b.t. samenwerking tussen 8 gemeentes, 07-03-2024

   Het event was zeker geslaagd! Aan de geluiden uit te zaal te merken vond iedereen het interessant/ waardevol. En de show heeft zeker voor de nodige verbinding gezorgd. Wij kijken er heel positief op terug!
   Wie weet spreken we elkaar in de toekomst nog eens. Bedankt voor de samenwerking.

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   evenement georganiseerd door Brand New Live, 29-01-2024

   Was mega geslaagd. De klant was heel blij, de gasten hebben gelachen en ook wij van de productie vonden het een giga succes.
   Zowel het dagvoorzitterschap van Joep als de show van beide heren sloot heel goed aan bij het event en de klant.
   We zullen de heren weer in gedachte houden voor volgende events.

  • Rob Urgert - Hoe krijg je een geniaal idee in 3 stappen?
   Hollandbio Year Event 2024, 25-01-2024

   Het was weer een geweldig event! Boeiende sprekers, een superleuke act van Rob (…) hij sloeg absoluut aan (…) De grote lijn is duidelijk: erg veel enthousiasme. Veel dank ook aan jullie voor de flexibiliteit (…) en wat mij betreft tot een volgende keer!

   A. Verkamman (directeur) en C. Brack (Public Affairs & Communications Manager) Hollandbio
  • Rob Urgert - Hoe krijg je een geniaal idee in 3 stappen?
   de opleidingsdag 2024., 19-01-2024

   Net de evaluaties van ons symposium doorgenomen en er is 1 ding waar de deelnemers het unaniem over eens waren: de geweldige afsluiting die werd verzorgd door Rob Urgert. Zijn verhaal sloot uitstekend aan bij het publiek, bestaande uit medisch specialisten (in opleiding), en het enthousiasme van Rob werkte aanstekelijk. Ook het contact vooraf liep heel soepel. Geweldige afsluiting. Kortom, een aanrader!

   K. van Loon, Amsterdam UMC / MVO Leerhuis
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   nieuwjaarsbijeenkomst MOW, 18-01-2024

   Het was echt fantastisch. De Verbinders kregen de hele zaal mee en het was soms echt hilarisch. Ik heb hele leuk reacties en complimenten gekregen over het programma van De Verbinders tijdens de borrel. Iedereen die ik heb gesproken begon er gelijk over. Het was top!
   Bedankt voor de leuke samenwerking!

   S. Ton, Projectmedewerker Gemeente Rotterdam
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   Netwerkcongres Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed, 13-12-2023

   We hebben een supermooie dag gehad, en de bijdrage van Rob en Joep was erg geslaagd! We hebben veel positieve reacties gehad. Het zorgde voor veel sfeer in de zaal en ook zeker voor 'verbinding' tussen de deelnemers. Ik kreeg de indruk dat Rob en Joep het ook een leuke groep vonden.

   Provincie Drenthe
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)?
   Eindejaarsmeeting, 08-12-2023

   Wow, wat hebben de 200 deelnemers afgelopen vrijdag genoten van het programma 'Hoe maak ik de juiste keuze' wat gepresenteerd werd door Joep! Mooie combi van 'wetenschap' en heel veel humor. Graag tot snel!

   Sander de Hoop Event Management
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   inspiratiedag opdrachtgever Eventex, 12-10-2023

   De Verbinders hebben met veel humor en enthousiasme de opening van onze inspiratiedag gedaan. De deelnemers werden echt even wakker geschud en daarmee uit de dagelijkse werkzaamheden gehaald. Met verbinding als thema van dit evenement, was direct bij de sessie van De Verbinders al te zien dat afdelingslijnen werden doorbroken! Humor Werkt heeft hierin een prettige ondersteuning gegeven in de voorbereiding, fijne samenwerking!

   Reviewscore ***9***

   M. van Kol, Projectmanager Eventex B.V.
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   40-jarig jubileum Vrijwilligerscentrale Wassenaar, 01-10-2023

   Het thema van deze dag, waarop de vrijwilligers tevens veel funworkshops konden bezoeken, was 'verbinding' en wat dat inhoudt, werd duidelijk gemaakt door twee echte verbinders: Rob Urgert en Joep van Deudekom. Deze bekende Nederlanders brachten een wervelende theatershow waar het publiek interactief aan meedeed. Het zorgde voor veel lachsalvo's en, uiteraard, nóg meer contact tussen de vrijwilligers onderling.

   I. Oostlander, wassenaarders.nl
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   Regiodag, 13-09-2023

   De zaal en de interne opdrachtgevers waren enthousiast. We kijken tevreden teug op het event en de bijdrage van Joep en Rob.
   Dank voor de prettige samenwerking!

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   Tweedaagse, 06-09-2023

   Iedereen vond het echt geweldig, ik hoor alleen maar positieve verhalen. Er werd veel gelachen, er werden mooie en diverse grappige verhalen verteld aan elkaar.
   En ik viel toevallig in de prijzen door een compliment over mijn bril van een collega, waarna dat ik en public een hele batterij andere complimenten kreeg van Joep. Dus voor mij konden ze helemaal niet meer stuk.
   Kortom, we zijn heeeel tevreden en het was de perfecte start van onze Tweedaaagse.

   Ik zal er nog heel lang met een grote glimlach aan terugdenken!!! Bedankt voor alle fijne contacten die we hadden Merel.

   Dorothé
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik nóg succesvoller?
   congres, 15-06-2023

   We hebben echt genoten van Rob en Joep. Uit de evaluatie kwam een 8,6. Volgens ons een zeer leuke afsluiting van een intensieve dag.

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)? (online)
   studiedag, 08-06-2023

   Het was een geslaagde voorstelling en mooie dag met de collega's. Ik heb veel enthousiaste collega's gesproken over de heren en hun bijdrage. Veel dank daarvoor en zeker ook voor de plezierige samenwerking.

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik nóg succesvoller?
   40-jarig jubileum, 08-06-2023

   Was erg leuk. De aanwezigen hebben erg genoten en er nog lang over nagepraat.

  • Rob Urgert - Hoe krijg je een geniaal idee in 3 stappen?
   Start Up Festival., 12-04-2023

   Het was een geweldig mooie dag! Ik wil Rob nogmaals danken voor zijn inbreng. Hij was scherp en z'n verhaal werkte heel goed! Heel blij mee.

   V. Van Lier
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - De Verbinders
   studiedag, 07-03-2023

   Met zeker 100 collega's van een school voor voortgezet onderwijs enorm genoten van een uur lang vermaak en verbinding. De voorstelling doet precies wat het beloofd: Verbinden!

  • De Verbinders
   Groei- en kerstmarkt Groeisaam, 14-12-2022

   Wij kijken terug op een geslaagde Groei- en kerstmarkt en hebben genoten van Rob en Joep. Met hun fantastische humor wisten ze goed aan te sluiten bij het thema van onze stichting!

   Reviewscore ***9***

   J. Brands, Managementassistente Groeisaam
  • Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)? - online
   Op safari met InBesturing, 18-11-2022

   Het was een erg leuke en inspirerende workshop. Rob en Joep zijn kanjers in hun vak en onze gasten hebben genoten!

   J. Vermeulen, oprichter, directeur
  • De Verbinders
   Ordito Introductiemeeting., 29-09-2022

   Het was een erg leuke avond! Leuke gasten zijn het ook. Duidelijk gewend om voor gigantische groepen te staan, maar ze schakelde prima naar ons formaat groep.

   E. van den Broek
  • De Verbinders
   De studiedag, 23-09-2022

   We wisten niet zo goed wat me mochten verwachten maar het optreden was het perfecte einde van deze mooie dag.
   Onze studiedag had als thema “connecting SILFO” en het optreden van De Verbinders sloot hierbij naadloos aan.
   De humorvolle interacties die bij collega's gecreëerd werden door Rob en Joep zorgden ook echt voor verbinding en de nodige hilariteit.

   A. Schoots
  • Rob Urgert - Hoe krijg je een geniaal idee in 3 stappen?
   Cancer Center Amsterdam Conference 2022, 07-07-2022

   Het was ontzettend leuk, ik heb genoten en alle collega's die ik heb gesproken ook.

   G. Kuipers, Amsterdam UMC, Cancer Center Amsterdam
  • De Verbinders
   Eenbesdag 2022, 23-06-2022

   Het was in een woord GEWELDIG!!!

   Y. Reijbroek, bestuurssecretariaat Eenbes Basisonderwijs
  • De Verbinders
   Jubileum, 23-06-2022

   We hebben genoten van Robs optreden. De mensen hebben gelachen en de lengte was precies goed zo. We kregen van veel gasten terug dat ze het heel leuk vonden, dus het was helemaal geslaagd!

   Tessa
  • Rob Urgert - Hoe krijg je een geniaal idee in 3 stappen?
   Epic UGM, 17-05-2022

   Het optreden was erg leuk! Veel deelnemers hebben hartelijk gelachen.

   J. Mulders, senior projectmanager AMC
  • Hoe word ik nóg succesvoller?
   Pensioenfeestje, 14-04-2022

   (Solovoorstelling Rob)
   Degene voor wie de bijeenkomst was georganiseerd genoot tot in zijn tenen van de voorstelling. Een groot compliment aan Rob! Voor zijn optreden, maar ook voor de respectvolle en empathische wijze waarop hij alles afstemde dat het voor hem een feest bleef.
   Wij hoopten met dit optreden ook de andere teamleden en relaties een plezier te doen. En, inclusief diegenen die Rob nog niet kenden, ook zij, jong en minder jong, waren zeer enthousiast! Het kadootje was goed uitgepakt!
   Heel hartelijk dank voor de fijne samenwerking, het goede advies en ook aan Rob en Joep!

   A. de Kort, kantoormanager De Rivieren Notarissen
  • Hoe word ik nóg succesvoller?
   Zadkine Leiderschapsdag 2, 29-03-2022

   (solovoorstelling Rob)

   Optreden van Rob was erg leuk en viel heel goed in de smaak. Lekker luchtig en met veel humor uiteraard. Paste perfect bij de opzet die ik in gedachten had dus erg blij 🙂.

   A. Snel, Mannen van Rijnland
  • Rob Urgert - Hoe krijg je een geniaal idee in 3 stappen?
   Pensioen Pro Awards 2021, 17-03-2022

   Het is heel goed gegaan! Groot succes, mensen waren heel blij verrast, superleuk optreden.

   B. Hoorntje, Office & Events Manager FD Business B.V.
  • Hoe word ik nóg succesvoller? - online
   CSU Innovatie Boost 2022: Let's Innovate Together, 11-02-2022

   Er zijn hele leuke reacties binnengekomen en we hadden echt mooie score voor deze sessie 8,5. Nog bedankt voor je bemiddeling.

   S. Gijselman, Ppeople
  • Hoe word ik nóg succesvoller? - online
   DPG Media Sales Kick-Off, 27-01-2022

   Het was weer hilarisch leuk. Bedankt, ook aan jou voor de fijne samenwerking. Tot de volgende!

   V. Kurpershoek
  • Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)? - online
   Management Dag ROC MN, 25-01-2022

   Het was een top ochtend! Zowel de stream en presentatie vanuit ons ging goed en de show van Joep en Rob was hilarisch. Tempo was goed, interactie en combinatie wetenschap en humor is goud. Heel veel lovende reacties ontvangen, dus wij van het MD team waren zeer tevreden met de keuze die we gemaakt hebben. En de kijkers zijn enthousiast: dus een goede combinatie!

   L. Fijan, HRD Adviseur ROC Midden Nederland
  • De Verbinders - online
   Nieuwjaarsbijeenkomst 2022, 20-01-2022

   Joep en Rob verzorgden een vlot en verrassend programma voor Reclassering Nederland. Dankzij de persoonlijke voorbereiding wisten ze slim in te spelen op dat wat speelt binnen onze organisatie. Hoewel het een uitdaging is om voor grote groepen mensen een treffend digitaal programma te realiseren wisten ze daadwerkelijk contact te maken met ruim 600 van onze collega's. Dat bewijst nog maar eens dat humor echt werkt!

   Reclassering Nederland
  • Hoe word ik nóg succesvoller? - online
   Kwartaalbijeenkomst januari 2022, 20-01-2022

   Het was erg leuk! Leuke reacties!

   R. Scheel, Office ManagerBender
  • Rob Urgert - Hoe krijg je een geniaal idee in 3 stappen?
   Kerstevent SMZ GMZ, 16-12-2021

   We hebben genoten! De bijeenkomst van Rob en Nina was leuk! Dank voor de afstemming en de organisatie!

   N. Arisz-van Wijk, UWV
  • De Verbinders - online
   Kerstviering BJZ en VT, 16-12-2021

   Wij hebben ons met ongeveer 100 collega's mogen laven aan de verbindende humor van Rob en Joep. Een uurtje even de boel de boel en dat deed de collega's zichtbaar goed! Of ze nu alleen zaten thuis of met een paar collega's op het werk; iedereen deed goed mee en kon het 'cadeautje' erg waarderen. Weer een schot in de roos!! 

   G. van de Straat, bestuurssecretaris BJZ Limburg
  • Hoe word ik nóg succesvoller?
   uitje, 28-10-2021

   Het uitje was fantastisch en daar hebben de heren zeker voor een groot deel aan bijgedragen. Wij vonden het top en onze collega's waren ook erg enthousiast. Voor herhaling vatbaar!

   Ingrid, Office ondersteuner Bedrijfsvoering
  • Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)? - online
   elipsLife Summit 2021, 16-09-2021

   Het was een superleuke dag, zeker ook dankzij de geweldige bijdrage van Rob en Joep. We hebben er van genoten en heel hard gelachen (mochten zij concluderen wat er niet genoeg gelachen werd, dit is voor het type verzekeringsmensen hard lachen😊). Dank aan de mannen en natuurlijk ook aan jou.

   I. Kroes, Marketing & Communications Manager Benelux
  • De Verbinders - online
   Kick-off van het nieuwe werken in de Deelmissie taalplezier voor de jeugd., 21-06-2021

   Het was heel erg leuk. Hele positieve reacties van collega's gehad!

   L. Heesbeen, Literaire Programmering & Communicatie Bibliotheek Rotterdam
  • De Verbinders - online
   Inspiratiedag online, 17-06-2021

   Wat een feestje was dat zeg! Rob en Joep brachten ons in een uur tijd nader tot elkaar. En dat was gezellig, grappig en gênant tegelijk. Rob en Joep begonnen de sessie met de vraag: 'Hoe voelde jij je vandaag toen je opstond?' Een 6.5 was het resultaat. Onder het landelijk gemiddelde. Na een uur samen lachen steeg dit naar een 7.7. Well done Rob en Joep!

   Reviewscore ***9***

   S. van der Sman, Stichting Jeugdformaat
  • Hoe word ik nóg succesvoller? - online
   online meeting, 18-03-2021

   De webcast afgelopen donderdag was echt super leuk en tof! Eigenlijk alleen maar leuke en fijne reacties.

   C. van Zanden, APG
  • Hoe word ik nóg succesvoller? - online
   de online bijeenkomst Fruytier Lawyers in Business, 11-03-2021

   Op 11 maart hebben Rob en Joep de webcast “Hoe word ik succesvoller dan de rest” voor ons kantoor en een aantal van onze relaties gepresenteerd. Het opzetten van het evenement verliep soepel en voorspoedig met Merel van Humor Werkt. We kregen snel reactie op onze vragen en het was leuk dat Joep en Rob wilden meewerken aan een aantal persoonlijke invullingen (zoals een proost op de borrel uitbrengen). Ook de introductie had een paar leuke grappen die op de toehoorders (advocaten en ondernemers) sloegen. Erg leuk gedaan! De webcast was digitaal goed geregeld en er waren geen problemen. Ook Rob en Joep wisten goed hoe ze de interactieve vragen en de antwoorden konden laten zien. Van de door ons uitgenodigde relaties hebben we leuke reacties ontvangen. Een aanrader voor een breed publiek!

   Reviewscore ***9***

   C. Middelhoff, Fruytier Lawyers in Business
  • Hoe word ik nóg succesvoller? - online
   online bedrijfsevenement voor intermediairs van verzekeringen en hypotheken, 03-03-2021

   De webcast van Rob en Joep is zeer goed bevallen! Ik vond het fijn samenwerken met de mannen, en nog belangrijker; de gasten hebben er van genoten! In de evaluatie werd het onderdeel van Rob en Joep beoordeeld met een 8; super score dus.

   D. Somsen, KAAT&CO
  • Hoe maak ik zuivere keuzes in deze onzekere tijden?
   Coppens Nieuwjaar Drive-Thru, 06-02-2021

   Met deze interactieve webcast hebben wij een zeer geslaagde drive-thru kunnen organiseren voor het bedrijf. Naast de leuke humor en interactie hebben Joep en Rob ook nog een leuke persoonlijke tint gegeven aan de webcast.

   I. Zweekhorst, Coppens
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   mini-event, 04-02-2021

   Aantal quotes van leerkrachten:

   “Humor werkt zo goed!! Vooral in deze tijd”

   “Ga zo door! de grappen houden je scherp, mooie manier van presenteren, top!”

   “Ik heb genoten, dank voor de leuke uiteenzetting!”

   “Heerlijk eindelijk iets anders dan corona. Goed idee, bedankt”

   “als tip, juist in deze tijd, nog meer humor. want dat WERKT inderdaad!!”

   “Goed om te zien. Met het gezin gekeken. Lekker luchtig, inspirerend en een mooie aftrap voor het maken van de nieuwe koers”

   “Leuk, inspirerend, humoristisch en kort maar krachtig”

   “Heerlijk even tussen alle bedrijven door ontspannen”

   “Best heel lastig om te doen zonder een publiek voor je neus die direct kan reageren met een lach, maar goed gedaan. Heel grappig! Leuke voorbeelden en enorm gelachen om dat filmpje met de babypop vangen”

   “Lekker origineel met een mooie boodschap”

   “Ik vind het vet leuk, echt heeeel leuk”

   Score van 1-5 sterren: 4,67 (dus bijna 5 sterren!

   Verschillende leerkrachten van de scholen van Spaarnesant
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Online meeting, 28-01-2021

   Het was leuk gisteren. De bedrijfsapp werd flink gebruikt tijdens het cabaret. Dank voor de fijne samenwerking!

  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Nieuwjaarsbijeenkomst op 28 januari voor de leden van Bouwend Nederland Regio Randstad Noord, 28-01-2021

   Onze bijeenkomst ging heel goed en ook de show van Rob en Joep was erg leuk. Ze deden het heel goed, we hebben veel positieve reacties ontvangen. Het was echt een succes! Veel dank!

   M. Veld, Office Manager regio Randstad Noord
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Canon Grootformaat Kick-off 2021, 14-01-2021

   Het was super leuk. Enorm veel leuke reacties gehad. Uit de enquête kwam het rapportcijfer op een 8,7. Niet slecht dus.

   M. Hauth
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Nieuwjaarsbijeenkomst Delphy 2021, 13-01-2021

   Het was een erg geslaagde webcast , ik heb positieve reacties ontvangen van de collega's!
   De grapjes over lengte, baard en hond heb ik vandaag in de wandelgangen al meerdere keren gehoord en gelezen in de mail. Dat is dus een goed teken 😊
   Complimenten voor Jan, die heeft er tijdens de test voor gezorgd dat alles werkte zoals wij wensten.
   Dus dank aan alle betrokkenen!

   S. Koop, Delphy
  • Hoe maak ik zuivere keuzes in deze onzekere tijden?
   nieuwjaarsbijeenkomst Koning & Hartman., 11-01-2021

   Op 11 januari 2021 organiseerden wij bij Koning & Hartman onze nieuwjaarsbijeenkomst online. In deze feestelijke bijeenkomst vierden we de livegang van maar liefst 4 nieuwe systemen waarmee wij de dienstverlening aan onze klanten en het werken voor medewerkers beter en eenvoudiger maken.

   Met Joep en Rob als hosts werd dit een leuke en verrassende sessie. Na het officiële deel hebben zij ons meegenomen in "Hoe maak ik zuivere keuzes in deze onzekere tijden". En alles onder de technische professionele begeleiding van Postmen. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst en kick-off met positieve reacties van de collega's. Dank Joep, Rob en Jan!

   G. Breedveld, Koning & Hartman
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   de online nieuwjaarsbijeenkomst voor alle medewerkers van Juva, Anexo, Westland Infra en Capturam, 11-01-2021

   Het was super! Het is heel goed gevallen binnen de organisatie.
   Ik was zelf even op kantoor en overal zaten groepjes collega's rondom de schermen verdeeld over ons kantoorpand. Er was een goede vibe en veel vrolijke gezichten na afloop.

   N. van Veen, Manager Marketing en Communicatie
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Oudejaarsborrel, 08-01-2021

   Tijdens onze online oudejaarsborrel speelden wij aan het einde van het programma de quiz "Hoe word ik succesvoller dan mijn collega?" Het was een interactieve quiz die we vanuit onze eigen studio hebben uitgezonden. Vooraf was er heel fijn contact met Humor Werkt om alles tot in de puntjes af te stemmen en op de dag zelf was het zeer geslaagd! Een hoge mate van interactie met de kijkers / deelnemers aan de quiz, met als klap op de vuurpijl de winnaar die we live in de studio de prijs digitaal konden overhandigen. Dank Joep en Rob voor jullie; humor, lach, rake grappen, flexibiliteit en professionaliteit.

   Reviewscore: ***8***

   Effectgroep
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Supply chain/operations virtual event, 16-12-2020

   Wij hebben een geslaagde dag gehad! Heel veel mensen hebben enorm genoten van het optreden. In de virtuele wandelgangen wordt er veel over gesproken :) Bedankt voor het fijne contact!

   M. van der Houwen, Unilever Benelux B.V.
  • Hoe maak ik zuivere keuzes in deze onzekere tijden?
   Online meeting afdeling Marketing & Communicatie., 26-11-2020

   Wat hebben de heren, een prachtige show neergezet, met zeer veel humor, interactie en baanbrekende vragen. Erg leuk gedaan. Een echte aanrader.

   Reviewscore: ***9***

   A. Gotjé, Stichting Waternet
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Huis van Verbeelding | Chaos in de Orde, 20-11-2020

   Dit jaar was Chaos in de Orde - hét werkfestival voor organisatievernieuwers noodgedwongen ONLIVE. Rob draaide daar met zijn televisie ervaring zijn hand niet voor om. De deelnemers hingen vanuit huis aan zijn lippen. 'Een geniaal idee in 30 minuten' sloot naadloos aan op ons programma, was fris, wervelend, grappig én inhoudelijk. Een perfecte afsluiting van onze dag. De samenwerking met Merel vooraf was heel fijn. Meedenkend, bereikbaar etc. Dankjulliewel!

   Reviewscore ***10***

   R. Levi
  • Hoe word ik succesvoller dan de rest?
   Hang in there - TCD-dag, 14-10-2020

   De bijeenkomst was heel erg goed!! We hebben ervan genoten en krijgen heel veel leuke reacties! Dank voor je medewerking en enorm veel flexibiliteit voor ons.

   N. de Jong, Ministerie van Defensie
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   lustrumbijeenkomst GroentenFruit Huis, 29-09-2020

   We kijken terug op een heel geslaagde bijeenkomst! Dat heb ik van vele kanten teruggekregen. Dit mede dankzij Joep en onze bijzonder prettige samenwerking. (solovoorstelling Joep van Deudekom)

   W. van den Oever, Communicatie GroentenFruit Huis
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   De Marktlink Teammeeting, 04-09-2020

   We hebben super genoten van deze interactieve webcast. Heerlijk gelachten! Nu een fysieke bijeenkomst er helaas nog niet in zit vanwege Corona, waren we toch een soort van 'samen'.

   Reviewscore ***9***

   I. Velderman, HR Advisor
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   DEP: Presentatie voor 2020. ElectronicPartner Nederland B.V., 09-03-2020

   Onze avond was een succes. Wij vonden Rob erg leuk en onze gasten hebben veel gelachen. Het was voor ons belangrijk om de avond af te sluiten met humor en dat is gelukt!

   L. van den Berg
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Beleidsdag 20 jarig jubileum Abiance Organisatie B.V., 13-12-2019

   Hoe wordt ik succesvoller,....dan wie dan ook!
   Inspirerende en leuke sessie gedurende ons Ambiance 20 jarig jubileum. Weet nu zeker dat mensen zich vaker in het midden zullen opstellen en de langere ondernemers het voortouw zullen gaan nemen.

   Reviewscore ***10***

   F. van der Linden
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Anoniem, 21-11-2019

   We laten je graag weten dat het optreden van Rob Urgert bij alle aanwezigen erg goed is bevallen. Rob zit vol met energie, is hilarisch en weet de hele zaal makkelijk mee te krijgen. Het was een grappige en leuke interactieve show. Dit optreden is zeker een aanrader!

  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Dag van de Consultant, Centric Netherlands BV, 08-11-2019

   Super leuke interactieve show!

   Reviewscore ***9***

   B. Bakhuizen, Centric Netherlands BV
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   de Stafbijeenkoms van Boskalis Nederland B.V., 13-06-2019

   Ik wil je even laten weten dat het optreden van Rob Urgert zeer goed ontvangen is. Wat een relaxte man en tophumor met veel snelheid 😊. Schot in de roos dus!

   R. Schriek, Secretariaat
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - The Manipulation Game
   Masterclass Opsporing, Politie Eenheid Noord Nederland, 23-05-2019

   Wij hebben zeer positieve feedback terug gekregen van de toehoorders. Al met al zeer geslaagd!

   J. Kiekens
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Masterclass Opsporing, Politie Eenheid Noord Nederland, 21-05-2019

   Wij hebben zeer positieve feedback terug gekregen van de toehoorders. Al met al zeer geslaagd!

   J. Kiekens
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - The Manipulation Game
   Personeelsuitje Notariskantoor van der Hammen, 20-03-2019

   De heren waren buitengewoon vriendelijk en hadden een mooi verhaal. Dank ook voor jouw inzet en hulp.

   mr. J. van der Hammen
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Cultuurcafé AFAS, 08-03-2019

   Het optreden van Rob werd heel goed ontvangen!
   Mensen vonden het een leuke combinatie van inhoud en humor, en dat werkt hier bij medewerkers altijd heel goed. Dat was ook strekking van de zeer positieve reacties van collega's. Ik sluit zeker niet uit dat we Rob nog eens vragen langs te komen om zijn optreden voor een andere doelgroep (bijvoorbeeld klanten) te doen, of wellicht samen met Joep. Bedankt voor je ondersteuning!

   L. Brunekreef
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Nieuwjaarsbijeenkomst, 11-01-2019

   Ik wil, namens onze leden, Rob Urgert nogmaals bedanken voor zijn inspirerende bijeenkomst afgelopen vrijdag.
   De hele avond is er nog gesproken over zijn optreden, erg leuk om te horen!

   F. Ottes
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Algemene Ledenvergadering, Romazo, 05-11-2018

   100 man met buikpijn de zaal uit naar de borrel. Zeer geslaagd!

   J. de Roos, Branchemanager
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   NIRPA Congres 2018, 11-09-2018

   (Solo Joep)

   We hebben de evaluaties van het congres doorgenomen en verwerkt. Ik kan je melden dat Joep de hoogste score ooit op een NIRPA congres heeft gehaald qua waardering: 9.6! Fantastisch natuurlijk. De reactie van de zaal was al meteen heel goed, er werd erg veel gelachen. Wil je Joep hartelijk bedanken voor zijn bijdrage. Verder wil ik jou bedanken voor de prettige communicatie in aanloop naar het congres.

   Joep was fantastisch! Het was heel leuk, erg interactief en hij wist van het begin tot het einde de zaal te boeien.

   M. van der Sluit, NIRPA en R. Val, PHOCUS
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   BAM Experience day, 07-09-2018

   Het was super! De klant heeft een geslaagde dag gehad. Graag tot de volgende keer!

   N. Loeffen, Projectmanager D&B Eventmarketing
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   100-jarig bestaan, 23-06-2018

   Het optreden van Rob Urgert werd met heel veel enthousiasme ontvangen. Rijen dik stond men voor de deur voor zijn inspiratievolle optreden 'Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?” Rob zette een zaal vol wetenschappers aan het denken over creativiteit en hoe dat kan leiden tot geniale ideeën. Rob voelde zich zichtbaar thuis bij zijn alma mater waar hij in 1997 promoveerde op een onderzoek naar cholesterolverhogende componenten in koffie.
   Heel hartelijk dank voor zijn fantastische bijdrage aan deze zeer geslaagde dag!

   D. Spiekerman, Alumni Relations Officer University Fund Wageningen
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Amsteldijk Business Groeidag, 11-06-2018

   Het was erg leuk en wij hebben heel veel complimenten mogen ontvangen over de voordracht van Rob. Hij was echt top! Veel humor, er werd dan ook flink gelachen, maar ook een goed inhoudelijk verhaal. Een echte professional.

   F. Egthuijsen
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Catch-up Meeting, 07-06-2018

   Na een inhoudelijke sessie over duurzaamheid en innovatie, was de presentatie van Rob een zeer welkome, luchtige maar stiekem inspirerende afsluiter. Met een divers publiek in de zaal, wist Rob iedereen te betrekken en te enthousiasmeren. Een aanrader!

   F. Uitterhoeve - McDonald's Nederland
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Jaarbijeenkomst DCD, 25-01-2018

   Wat een leuk optreden heeft Rob verzorgd tijdens onze personeelsbijeenkomst! Met zijn vriendelijke uitstraling presenteert hij een goed doordachte show die goed afgestemd was op onze medewerkers. Grappig, boeiend, energiek....alles kwam voorbij. Want zoals hij het brengt, kan iedereen creatief zijn. Wij zijn benieuwd naar alle goede ideeën van onze medewerkers.

   Reviewscore: *** 8 ***

   R. van de Pol - Dolmans Calamiteiten Diensten
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Nefyto jaarvergadering, 12-12-2017

   Het optreden tijdens onze Jaarvergadering is bijzonder goed ontvangen. Het gaf een prettig luchtige toets aan het eind van de dag. De contacten vooraf en op de dag zelf verliepen soepel en ontspannen. We zouden dit optreden zeker bij anderen aanbevelen.

   A. Varenkamp - Nefyto
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Dag van Kunst & Cultuur., 14-11-2017

   CultuurWerkt! met humor! Wetenschapper en cabaretier Rob Urgert gaf de aanwezigen een energieke en humoristische spoedcursus om hun creativiteit te vergroten: volg je hart, onderscheid je en bouw piramides.

   L. Stefels - CultuurWerkt
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Inspiratielunch Vernieuwing., 06-11-2017

   Het was een schot in de roos!
   Zijn verhaal sloot naadloos aan bij de doelgroep en het doel van die middag.
   We hebben vooraf echt hard gewerkt en gebrainstormd en de timing was dan ook perfect.
   Mooi om mee te eindigen. Dit zal ook niet de laatste keer zijn dat we Rob vragen ;)

   K. Hooning
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - The Manipulation Game
   Ledenavond Rabobank, 04-10-2017

   We hebben het erg gewaardeerd wat Joep en Rob neergezet hebben. Veel positieve reacties gekregen. Persoonlijk kijk ik op een hele leuke samenwerking met Joep terug. Laagdrempelig en van beide kanten stonden we open voor nieuwe ideeën.
   Infotainment met veel humor en twee prima op elkaar ingespeelde cabaretiers!

   Reviewscore: ***9***

   R. Lamsma, Marketeer
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Rensa on Stage 2017, 30-05-2017

   30-5 Doetinchem | 1-6 Zeist | 6-6 Breda | 8-6 Eindhoven | 13-6 Groningen | 15-6 Zaandam | 20-6 Nijmegen | 22-6 Hengelo | 27-6 Zwolle | 29-6 Zoetermeer

   De 10 optredens waren erg leuk en opdrachtgever is heel tevreden. Samenwerking met jullie was erg prettig. Natuurlijk ook de 10 keer met Rob en Joep waren heel leuk.
   Graag tot een volgende keer.

   R. Wijnands, wop.nl
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Producentendag van DVEP Energie, 03-11-2016

   De humoristische manier waarop de feiten aangehaald werden sloeg enorm aan. De praktische voorbeelden waar een ieder zich in herkend zijn hierin erg sterk. Mensen werden hierdoor erg enthousiast en zelfs fanatiek in de uiteindelijke quiz. Dat was leuk om te zien.

   M. Willemsen
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   SIDN Teambuildingsweekend 2016, 30-09-2016

   Ja, was een groot succes!! De show van Rob werd erg positief ontvangen. Hij had de lachers op z'n hand en het was een mooi begin van 't weekend.

   S. Plantinga, marketeer
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   een teambijeenkomst., 20-05-2016

   Na een paar uur van hardwerken waren Joep en Rob een welkome afsluiting.
   Fantastisch hoe zij hun theorie over het verkrijgen van succes weten over te brengen met een heerlijke dosis humor en geweldige creatieve foto's.
   Enorm gelachen wat onze accu heeft opgeladen.
   Een aanrader voor iedereen die een zakelijke teambuilding wil combineren met humor !

   T. Doodeman
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Ondernemingsverkiezing Hellendoorn/Nijverdal 2016., 09-03-2016

   De plek waar je staat, in een rijtje mensen die zich presenteren, heeft vanaf nu een hele andere dimensie gekregen. In het middelpunt staan, is zeker van toepassing op het dynamische optreden van Urgert & van Deudekom. Hoe statistieken, spel, humor, actualiteit en in contact staan met het publiek één geheel is. Fantastisch. Het optreden voor de leden en genodigden van Businessclub Hellendoorn-Nijverdal, was een geweldige warming-up om de ondernemersverkiezing van 2016 in te luiden.

   N. Klink - Bureau Taz | Mede organisator en jury ondernemingsverkiezing BCHN
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Kick-Start 29 januari Fasten your Seatbelts, 29-01-2016

   Leuke interactieve quiz met enthousiaste host!

   Reviewscore: *** 9 ***

   K. Joosen - Communicatiespecialist Actief Werkt!
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten? - Rob Urgert
   Nieuwjaarsbijeenkomst, 20-01-2016

   Woensdagavond vonden we Rob fantastisch! Zijn optreden en het onderwerp sloten perfect aan bij ons onderwerp in het formele gedeelte aan het begin van de avond. Het gaf enthousiasme en in positieve zin stof tot nadenken over veranderen en anders te durven zijn / anders denken.

   C. Bouw-Huijsman - Secretaresse Raad van Bestuur Univé
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Nieuwjaarsbijeenkomst., 19-01-2016

   We hebben erg leuke reacties ontvangen.
   In het besef dat de voorbereidingstijd om het programma te vertalen naar het Engels, beperkt was, en humor zich lastig laat vangen in een andere taal, hebben ze het super gedaan!
   Ik begreep van Joep dat hij zelfs ter plekke een nieuwe grap bedacht. Wat ook maar laat zien dat taalgrappen onvertaalbaar zijn. Petje af dus, voor Joep en Rob…

   De inhoud sloot prima aan bij de doelstelling van de dag.
   Al met al een zeer geslaagde middag dus!

   T. Damink - BiZZdesign
  • Rob Urgert - Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Nieuwjaarsreceptie gemeente Hardenberg, 05-01-2016

   Complimenten voor het vermakelijke optreden van Rob Urgert:

   Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van gemeente Hardenberg leerde Rob Urgert ons binnen 30 minuten een geniaal idee te bedenken. Met ondersteuning van komische foto's, leuke weetjes en goede grappen heeft hij ons geïnspireerd en enorm vermaakt. Wij vinden de show van Rob dan ook een echte aanrader!

   Reviewscore: *** 10 ***

   H. Steen-Sissing - Medewerker Marketing & Communicatie Gemeente Hardenberg
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   De eindejaarslunch., 23-11-2015

   Het was geweldig nog meer dan we hadden verwacht, hele leuke mannen. Ze hebben ervoor gezorgd dat onze klanten echt een leuke middag hebben gehad.

   B&D Personeelsdiensten
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten? - Rob Urgert
   het Pioneersdiner van Ministerie van Defensie, 17-11-2015

   Het is bijzonder goed verlopen en Rob heeft exact datgene gedaan waarop we hadden gehoopt. Na een serieuze ceremonie heeft hij het publiek dubbel gekregen van het lachen. De ontspanning sloeg meteen toe. Heel knap hoe Rob vol energie meteen een zaal vol mensen kan inpakken en meenemen. We hebben hard gelachen en veel complimenten gekregen. Er waren collega's die zich niet konden heugen zo hard te hebben gelachen…als dat geen compliment is!

   Maurits - Ministerie van Defensie / Koninklijke Luchtmacht
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   Pointlogic HR Relatiedag 2015, 03-11-2015

   Afgelopen dinsdag hebben we een hele geslaagde relatiedag gehad, mede dankzij Rob (Urgert) met zijn quiz “Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?“. Met snelle, wetenschappelijk onderbouwde, hilarische quizvragen zorgde Rob voor een hoop gelach en dus een prachtige afsluiting van de dag.
   Bedankt HumorWerkt voor de prettige samenwerking om alles goed te regelen!

   J. van der Valk - Senior Analytical consultant Pointlogic
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten? - Rob Urgert
   Inspiratiesessie Gemeente Moerdijk, 08-10-2015

   Onder het motto “laat je inspireren” willen wij onze medewerkers prikkelen. In dit kader heeft Rob op een luchtige en humoristische wijze onze medewerkers tot denken aangezet als het gaat om nader invullen van onze “kernwaarde” creativiteit. De twee oefeningen van Rob bewezen zijn theorie: in iedereen schuilt (in principe) een genie!

   A. Ringerwöle - Afdelingsmanager Gemeentewinkel, Gemeente Moerdijk
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten? - Rob Urgert
   Interconnect 20 jaar, 08-10-2015

   Rob Urgert heeft tijdens het 20-jarig jubileum van Interconnect opgetreden. Het was snel, ontzettend grappig, inspirerend en raak. Binnen enkele momenten won hij de zaal voor zich. Rob heeft bijgedragen aan de blijvende herinnering van het jubileum bij onze klanten.

   J. Spekken - Product Marketeer Interconnect
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   Het Jaarcongres Nederlandse Vereniging Leidinggevende Operatieafdeling (NVLO), 25-09-2015

   Het was helemaal fantastisch! Heel veel leuke reacties en een zeer enthousiaste zaal.

   Rob en Joep na de show nog gesproken en zij gaven ook aan dat het een geslaagde ochtend was.
   De zaal was meteen enthousiast en deed goed mee.

   J. Ronchetti - Penningmeester / congres organisatie NVLO
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   Informatie bijeenkomst ProRail, 02-07-2015

   De kwis “hoe word ik succesvoller dan mijn collega's” voor meer dan 1.000 medewerkers van onze organisatie was hilarisch! Rob heeft het programma goed afgestemd op het inhoudelijke gedeelte. De interactie met de zaal was geweldig, de humor, snelheid en luchtigheid van het programma, maken dat we er nog lang over napraten en lachen! Bedankt Rob!

   E. Fernandez, eventmanager ProRail
  • Facto Magazine Congres 2015, 16-06-2015

   Het Facto Magazine Congres 2015 werd afgesloten met een geweldige presentatie door cabaretiers Joep van Deudekom en Rob Urgert. Op geheel eigen wijze namen ze het publiek zo'n drie kwartier mee in een humoristisch verhaal over de manier waarop iedereen zich laat beinvloeden, bewust of onbewust. De vraag 'Hoe neem ik de beste beslissing?' wordt bepaald door allerlei factoren, zoals sociale druk, stress, context e.d. De cabaretiers lieten aan de hand van video's, opdrachten, beelden enz. aansprekende voorbeelden zien dat manipulatie vaker voorkomt dan we denken. Een mooie afsluiting van een interessant congres!

   M. van der Horst fondscošrdinator Vakmedianet bv
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   Rijkse verbindt al 60 jaar!, 05-06-2015

   Het was een hele geslaagde bijeenkomst! En Rob en Joep hebben de juiste energie de zaal in geknald. Was een erg grappig optreden als afsluiter!
   Dank en groeten aan de mannen.

   J. van der Valk
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   New Holland 2015 kick off meeting, 11-02-2015

   We hebben een goede meeting gehad met een super afsluiting! De mensen waren zeer enthousiast, meer zelfs dan ik had verwacht. Het verhaal van Joep en Rob was hartstikke leuk en gaf iedereen echt weer een boost! Het zal weer lastig worden om dit volgend jaar te overtreffen! Bedankt voor het mogelijk maken van deze supergave bijeenkomst!

   C. Voets Business Manager
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Jaarstart SMB 2015, 10-02-2015

   Heerlijke (collegiale) humor!!

   Joep en Rob hebben de quiz voor ons personeel gehouden en het was in 1 woord fantastisch!!

   Wij waren op zoek naar een programma voor ons personeel tijdens de jaarbijeenkomst. Het moest luchtig, ontspannend, humoristisch en qua thema en sfeer geschikt voor collega's zijn. Deze onderdelen zaten meer verwacht in deze show! Joep en Rob kregen de hele zaal mee en deze show was een mooie invulling van onze jaarstart! En natuurlijk hebben we hele waardevolle kennis meegekregen vanuit de quiz, die we nog met regelmaat gaan horen vanuit ons personeel ;-). Rob en Joep enorm bedankt! en Ilonka natuurlijk voor alle organisatie erom heen.

   Reviewscore: *** 9 ***

   K. Rijckenberg, Senior Secretaresse - Stedin Meetbedrijf
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   Managementdag 2015 BAM, 05-02-2015

   Het is perfect verlopen. Het duo wist de zaal vanaf het eerste moment te boeien en hun enthousiasme over te brengen op de groep. Vooral de interactie met de zaal is als zeer positief ervaren.

   Robert de Vries, Quality Bookings
  • Rob Urgert en Joep van Deudekom - Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?
   Kick-off BIG 2015 (solo Joep van Deudekom), 03-02-2015

   Joep van Deudekom was hilarisch. De zaal lag plat. Zeker bij een salesorganisatie een aanrader!

   Reviewscore: *** 9 ***

   G. van Hout
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   Nieuwjaarsbijeenkomst van BJZ Limburg, 06-01-2015

   Het was een succes!!! De aanwezigen waren enthousiast, vonden het leuk en deden goed mee: veel complimenten gekregen!! Met ongeveer 300 aanwezigen was de zaal beter gevuld dan gehoopt. Het was derhalve een perfecte opwarmer voor een verder ook erg geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst!!

   G. van de Straat, Secretaris RvB
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten? - Rob Urgert
   Nieuwjaarsbijeenkomst 2015 ROC Horizon, 05-01-2015

   Gisteren hield Rob zijn verhaal bij ons. Dit is goed bevallen. Enkel positieve reacties. Bedankt voor de samenwerking.

   M. Veen, Communicatiemedewerker
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten? - Rob Urgert
   de Ondernemersdag van de Bakkerij, 17-11-2014

   Zeer enthousiaste reacties gehad op de presentatie van Rob Urgert 'hoe word ik geniaal in 30 minuten'? Humor met een boodschap. Interactief, krijgt publiek snel mee. Perfect geschikt om de dag mee te eindigen.
   Daarnaast is Rob Urgert prettig in omgang en zeer benaderbaar. Zijn management werkt professioneel, maar blijft wel redelijk.

   Silvia van Nieuwland Beko Advies
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's? - Rob Urgert en Joep van Deudekom
   De bijeenkomst van Conquis Accountants en Adviseurs, 13-11-2014

   Het was erg geslaagd!

   Robert de Vries, Quality Bookings
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Facto Magazine congres, 17-06-2014

   Vorig jaar Rob Ugert en dit jaar Joep van Deudekom als plenaire afsluiter. Wat een succes! Joep had de lachers op zijn hand met zijn vele wetenschappelijk onderbouwde belachelijk lachwekkende weetjes. Nooit geweten waarom mannen niet goed luisteren, nu weet ik dat de stem van een vrouw bij mannen als muziek in de oren klinkt! Bedankt Joep!

   Monique van der Horst,Vakmedianet BV
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   congres Zevij-Necomij NXT 2014, 12-06-2014

   Bedankt Merel, voor de fijne samenwerking voor ons congres in het Chassé. Rob en Joep waren fantastisch. Zowel voor de schermen (wat heeft iedereen hartelijk gelachen en enthousiast meegedaan) als achter de schermen (heel goed met deze professionele heren samen te werken). Laten we alvast gaan nadenken over volgend jaar. Want dat wordt een hele uitdaging na dit succes!

   Anouk Stobbelaar, organisatiebureau Kaat&Co
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   congres Zevij-Necomij NXT 2014, 12-06-2014

   Ik wil Rob en Joep hartelijk danken voor de positieve en verrassende bijdrage aan een succesvol Zevij-Necomij NXT 2014. We hebben tot op heden alleen maar complimenten mogen ontvangen. Een groot deel van de heren was na afloop blij dat zij toch een mooie auto rondreden, het was een pak van hun hart! Al met al een mooi resultaat, bedankt voor de prettige samenwerking.

   Marc de Dobbelaere, Algemeen directeur Zevij-Necomij
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Vebego Strategy Meeting 2014, 20-05-2014

   Het was een geslaagde meeting en het optreden van Rob was een mooie uitsmijter. Het werd goed ontvangen.

   Suzanne Goedmakers
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   relatieavond bedrijven Alphen aan de Rijn, 15-04-2014

   Topavond. Iedereen heeft enorm gelachen.

   Marc van Kaam, directeur Castellum B.V.
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Het Na klar! Docentencongres Duits, 23-01-2014

   In het voortraject hebben wij onze opdrachtgever geadviseerd om af te sluiten met een inhoudelijke presentatie waar veel vaart en humor in zat. Dit bleek Rob Urgert te overtreffen! Mede hierdoor is het congres zeer geslaagd!

   Marga Groot Zwaaftink, eigenaar www.congresbureau-commgres.nl
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Sales Meeting van Pfizer, 14-01-2014

   Rob zijn optreden sloeg in als een bom! De zaal was bijna niet stil te krijgen. Geweldige lol gehad, succes dus!!

   Sander de Hoop
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Het afscheid van de directeur van Croon Elektrotechniek, 22-11-2013

   Het was fantastisch! De mannen waren erg aan het lachen! We hebben ook een groot compliment gekregen van Kees (directeur die afscheid nam) en Lennart (nieuwe directeur). Dank voor de fijne samenwerking en graag tot snel weer!

   Michelle Kampinga, projectmanager Dechesne & Boertje Eventmarketing
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Nedap Retail Benelux klantendag, 03-10-2013

   De dag was uitermate geslaagd en iedereen was erg enthousiast over Rob.

   Yvonne Steffens, Nedap Retail Benelux
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Regionale nascholing huisartsen, Briljant aan het Strand, 26-09-2013

   Het was een erg geslaagde afsluiting van onze nascholing. Enthousiast publiek en positieve reacties na afloop. Volgend jaar weer op zoek naar een leuke afsluiting, we houden contact!

   Robert Berg, Orthopedisch chirurg SKB Winterswijk
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Focus op Extramuralisering, 23-05-2013

   Het was een geslaagde bijeenkomst en er is goed gereageerd op het optreden van Rob. Mensen zijn er toch wel gevoelig voor, een stuk entertainment. Altijd leuk om mensen vrolijk de deur uit te zien gaan!

   Rianne de Vlaam, Event Coordinator MYbusinessmedia
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Focus op Extramuralisering, 23-05-2013

   Het was een geslaagde bijeenkomst en er is goed gereageerd op het optreden van Rob. Mensen zijn er toch wel gevoelig voor, een stuk entertainment. Altijd leuk om mensen vrolijk de deur uit te zien gaan!

   Rianne de Vlaam, Event Coordinator MYbusinessmedia
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Waterontmoeting 'Innovatie', 05-04-2013

   De Waterontmoeting was een groot succes. Mede door het optreden van Rob hebben we veel positieve reacties gekregen. Zijn droge humor was een perfecte toevoeging aan de (meer serieuze) inhoudelijke bijdragen. Bedankt voor de samenwerking!

   Cynthia Jannenga, Communicatieadviseur Waterschap Zuiderzeeland
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Bijeenkomst CIG, 21-03-2013

   Het was super de 21e. Klant was enthousiast.

   Ad de Haan, LiveLAB BV
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Bijeenkomst CSU, 13-12-2012

   De succesquiz van Rob en Joep was een schot in de roos. Met hun tomeloze snelheid, grappige kwinkslagen, goede interactie met het publiek en sterk ondersteunend beeldmateriaal zijn zij door het publiek als beste programma-onderdeel van de dag beoordeeld. Een terecht compliment!

   Bas Veldkamp, Ppeople
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Heidag voor het management 'latent talent', 27-11-2012

   We hebben enthousiaste reacties op de workshop van Rob gekregen, erg leuk ludiek element gedurende dag, gaf veel energie zo net na de middagpauze. Bedankt voor het regelen.

   Ingrid Sierkstra, P&O adviseur at Waterschap Aa en Maas
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Personeelsfeest Bibliotheek Rotterdam, 15-09-2012

   De reacties waren heel leuk. Mijn collega's vonden de voorstelling zelfs het leukst van de avond. Kernwoorden van de quiz: super snel, actueel, hilarisch en heel onderhoudend. Bedankt voor de goede zorgen en de prettige samenwerking (ook met Rob en Joep).

   Lydia Heesbeen, Literaire Programmering & Communicatie Bibliotheek Rotterdam
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Werkconferentie Cultuureducatie Gemeente Utrecht, Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling, Culturele Zaken, 12-09-2012

   Bedankt voor je goede zorgen rondom 12 september. De aanwezigen, waaronder wijzelf, hebben erg genoten van Rob zijn 30 minuten. Aanstekelijke inhoud op hoog niveau, perfecte timing om de deelnemers te betrekken en vele leermomenten rondom creativiteit. Een prachtig ontworpen programma en erg knap om dit in 30 minuten zo strak en losjes tegelijk te presenteren. Wij wensen jullie veel succes en graag tot een volgende keer.

   Regina van Kraaij, Brand! Communicatie
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Een teamdag van Dell en Intel, 10-09-2012

   Het was ont-zet-tend leuk! Heel goed om na een dag van veel inhoudelijke materie even alles goed 'los' te lachen. Reacties waren heel enthousiast en positief. Het zal me niet verbazen als we Rob nogmaals inzetten voor een ander (extern) evenement! Dank voor het faciliteren!

   Roald Verheul, eventmanager Dell Nederland
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   It's not easy being green bij RET - Ticket to Kyoto, 21-06-2012

   De voorstelling bracht energie en een lach na de lunch. Inspiratie voor de middag om zelf aan de slag te gaan.
   NB Rob en Joep presenteerden de quiz It's not easy being green (over duurzaamheid en MVO)

   Nancy Verkooijen, Communicatie adviseur TheLabs
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   TOPdesk Symposium , 15-05-2012

   Wij hebben genoten van de voorstelling. Wederom een schot in de roos om met jullie in zee te gaan voor de afsluiting van een fantastische dag. We hopen dat Rob er ook plezier aan heeft gehad. Aan de vele positieve tweets (#TOPdesk12) zal het niet hebben gelegen. Nogmaals hartelijk dank voor een hele fijne samenwerking. We zullen voor volgende evenementen zeker weer aan jullie denken.

   Yvette Vermeer, Supportspecialist TOPdesk
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   It's not easy being green bij opening nieuwe kantoorpand UPC, 21-03-2012

   Rob was geweldig, hij voelde de sfeer heel goed aan en maakt het programma heel persoonlijk door in de quiz ook vragen over het nieuwe gebouw te stellen. Bovendien dacht hij goed mee wat het programma alleen maar beter maakte.
   NB Rob presenteerde de quiz It's not easy being green (over duurzaamheid en MVO)

   Maarten Hogenhuis, Gedelegeerd Producent Xsaga
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Nieuwjaarsbijeenkomst Univé Midden, 10-01-2012

   De avond is echt super goed verlopen. Iedereen was helemaal enthousiast over Rob en Joep. Vanaf het moment dat ze opkwamen, totdat ze zo ongeveer weer vertrokken hebben de medewerkers vreselijk veel gelachen. Iedereen deed heel goed mee en zelfs de meest kritische collega was erg enthousiast. Complimenten! Het was een goed begin van het nieuwe jaar.

   Simone van de Beek, P&O Medewerker Univé Midden
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Meeuwsen Ten Hoopen Relatiedag, 23-11-2011

   Vorig jaar op onze relatiedag heeft Rob Urgert met Bastiaan Geleijnse een Spoedcursus Humor gegeven op onze relatiedag, wat een succes was dat. Daarom hadden wij Rob dit jaar gevraagd om met zijn presentatie “Hoe word ik geniaal in 30 minuten” voor een ontspannen en vrolijke noot te zorgen. Zijn optreden werd door ons en onze relaties wederom als zeer geslaagd ervaren. Zijn luchtige wijze van presentatie, de boodschap en vooral de humor in dit 30 minuten durende verhaal maken dat je wilt dat hij nog eens 30 minuten doorgaat. Want over hoe je geniaal wordt, kun je blijven praten, zeker wanneer je 'out-of-the-box' gaat denken.

   A. (Angelique) de Jong-Stulp, Directiesecretaresse/Management Assistent Meeuwsen Ten Hoopen Accountants B.V.
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Een feest ter ere van de inauguratie van de nieuwe decaan van TBM, 18-11-2011

   Rob heeft tijdens ons bedrijfsfeest een humorvol en ontspannen intermezzo verzorgd. De cursus genialiteit is echt een aanrader voor iedereen die een grote groep in 30 minuten op een grappige manier wil leren hoe je 'out of the box' kunt denken. Hij speelde goed in op het publiek en we hebben een half uur lang gelachen.

   Yvon van der Meer, Director of M&C faculty TPM / TU Delft, Faculteit Techniek, Bestuur en Management
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Partner Event, 17-11-2011

   Wederom een succesvolle zet geweest; de quiz van Joep van Deudekom en Rob Urgert inzetten bij een event van ons. Ze zijn grappig, secuur en krijgen de zaal mee. De reacties waren zeer positief! Dank je wel, Pietje Bella!

   Marlous van Bommel, B.E.N.G.! van Bommel en Goosens Events & Communicatie
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   25-jarig-jubileum partner Lathoro Advies B.V., 01-11-2011

   Het was een zeer geslaagde avond en de bijdrage van Rob Urgert en Joep van Deudekom was geweldig! Wij hebben er enorm van genoten en ook het personeel raakt er niet over uitgesproken! Enorm bedankt en absoluut een aanrader!

   Ellen Kouters, Lathoro Advies B.V.
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Nedap healthcare Klantendag, 06-10-2011

   Voor hun klantendag heeft Nedap Healthcare Joep van Deudekom als dagvoorzitter, Fokke & Sukke LIVE en Hoe word ik geniaal in 30 minuten geboekt. Rob Urgert, Joep van Deudekom en Bastiaan Geleijnse van Fokke & Sukke waren op onze klantendag een magische combinatie als je veel wilt lachen en een luchtig en fris event wilt houden zonder dat men halverwege indut. De inhoud van de presentatie 'Hoe word je geniaal in 30 minuten' was verrassend, slim bedacht en voornamelijk zeer grappig. Joep van Deudekom zorgde voor een sympathiek en humoristische vibe gedurende de hele dag. Opvallend was dat ik hem bijna niet hoefde te briefen of te begeleiden, hij deed alles uit zichzelf. Omdat Rob, Bastiaan en Joep bevriend zijn, ging alles organisatorisch zeer makkelijk en waren ze direct al op elkaar ingespeeld. Nog nooit heb ik zoveel complimenten gehad over de inhoud, dus om deze ervaring mee te maken raad ik het de organisatoren van een event zeer aan dit trio te boeken!

   Esther Megens, Marketingmanager Nedap healthcare N.V.
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Bijeenkomst CIO's, 01-10-2011

   Een scherp, snel, wetenschappelijk onderlegd, ludiek & op elkaar ingespeeld duo. Onze verwachtingen waren hoog gespannen, maar er werd volledig aan voldaan!

   Kees Jans, CIO Schiphol Group
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Associatiedag, 22-09-2011

   Tijdens de Associatiedag was het aan Rob Urgert om zijn humoristische optreden aan ons te laten zien. Iedereen was van tevoren erg benieuwd of zij het antwoord konden krijgen op de vraag: 'Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?' De bezoekers werden goed geëntertaind en wisten aan het einde van zijn optreden hoe zij out-of-the-box konden denken. De voorbeelden waren verrassend en zeer lachwekkend te noemen. Rob was een mooie aanvulling op een dag waarop wij met plezier naar terug kijken.

   Lisanne den Oudsten, Medewerker Marketing & Communicatie Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Nationaal congres Salaris & Personeel, 07-06-2011

   Tijdens het Nationaal Congres Salaris & Personeel van Rendement Uitgeverij heeft Rob Urgert het luchtige intermezzo na de lunch verzorgd. Met zijn lezing 'Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?' heeft hij de bezoekers niet alleen vermaakt, maar ook nog geleerd om out-of-the-box te denken. Mede dankzij de bijdrage van Rob kunnen wij terugkijken op een succesvol congres.

   Jacqueline Groebbé, Congres- en opleidingsmanager Rendement Uitgeverij BV
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Personeelsdag ECABO, 24-05-2011

   Rob Urgert was een humorvolle onderbreking tijdens onze personeelsdag. Verfrissend en professioneel uitgevoerde presentatie. Hij heeft ons niet alleen vermaakt, maar ook geleerd om out-of-the-box te denken. Je hoorde dit vervolgens iedere keer terugkomen in de workshops. Ik krijg veel positieve reacties.

   Annemarijn Gouma, Afdeling Marketing en Communicatie, Kenniscentrum ECABO
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Retraite EMGO+ Institute for Health and Care Research 2011, 19-05-2011

   De quiz die Joep en Rob voor ons verzorgden was de perfecte afsluiter van onze inhoudelijke themadag! Even helemaal ontspannen en lachen met uiterst scherpe vragen, zeer komische foto's en kundig samenspel tussen Joep en Rob. Een echte aanrader voor eenieder die het wetenschappelijke met een komische noot wil benaderen!

   Monique Zweers, Manager EMGO+ VU Medisch Centrum
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Klantendag Telengy Vrom BV, 21-04-2011

   Tijdens onze themadag Bij de Tijd kwamen er ruim 250 overheidsmanagers om kennis te delen over “slimmer werken”. Joep van Deudekom vertelde als dagvoorzitter een aantal pakkende anekdotes die perfect aansloten bij dit thema en kondigde op zijn eigen humoristische wijze de sprekers aan en af. Joep is in staat om op een zeer ontspannen wijze een zaal in te pakken en te boeien. Na de twee masterclasses over slimmer werken verzorgd door Arre Zuurmond en Martijn Aslander sloot Rob Urgert het programma af met zijn workshop “Hoe word ik geniaal in 30 minuten”. Op een enorm hoog tempo werden alle bezoekers aan de hand van een PowerPoint presentatie bijgespijkerd. De workshop is enorm grappig en vakman Rob Urgert heeft de presentatie ook aangepast omdat er al een aantal sprekers voor hem waren geweest. Veel humor, een hoog tempo en de vorm waarin de workshop wordt aangeboden is uniek en fantastisch! Rob en Joep zijn een duo dat ik voor iedereen kan aanbevelen omdat zij een perfecte mix van humor en wetenschap brengen!

   Aafko Bergenhenegouwen, Directeur Telengy
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Teamdag Marcom, 18-04-2011

   De bijeenkomst was erg leuk. Joep van Deudekom en Rob Urgert deden het goed!

   Jeroen Struving, Merkstijl manager Koninklijke KPN N.V.
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Kwartaalbijeenkomst USG People, 12-04-2011

   Onze personeelsbijeenkomst wordt eens per kwartaal gehouden. Voor ieder event zijn we op zoek naar een bijzondere invulling met een gezonde dosis humor, als afwisseling voor het meer serieuze presentatiegedeelte van het management. Pietje Bella heeft door goed te luisteren naar onze behoefte, gezorgd voor een succesvolle invulling van de bijeenkomst. De avond werd afgerond met een prikkelende theatershow van Rob Urgert en Joep van Deudekom. In 1 uur werd met theoretische modellen en visuele ondersteuning uitgelegd hoe ieder individu succesvoller kan worden dan collega's. De heren deden dit fantastisch, en brachten een gezonde rivaliteit in. Na een serieus gedeelte in het programma, wisten zij met veel humor de avond mooi af te sluiten. Compliment aan Pietje Bella voor de ondersteuning!

   Martijn Remmelzwaal, general manager USG People
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Jaarvergadering met als thema geniale ideeën, 05-04-2011

   We hebben een goede vergadering gehad en het onderdeel van Rob Urgert is daarin goed tot zijn recht gekomen.Ik hoor heel positieve reacties en zelf heb ik zijn optreden ook ervaren als heerlijk luchtig en inspirerend tijdens een dag waarop we ook taaiere onderwerpen aan de orde stellen.

   Peter de Wit, Bedrijfsadviseur Heerlijk & Heerlijk
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   PO directeuren tweedaagse, 17-03-2011

   Het tweedaagse was een succes en ook het optreden van Rob Urgert was een succes. Alleen maar positieve reacties!

   Wendy Koopmans- van de Rijdt, OBS Nelson Mandela (locatie Tweebos)
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   DLV Plant B.V., 26-01-2011

   Onze nieuwjaarsbijeenkomst is goed verlopen en de presentatie van Rob was geslaagd!

   Susan Koop, Secretariaat
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Nieuwjaarsbijeenkomst, 10-01-2011

   Bijzonder origineel en grappig werd in sneltreinvaart de wetenschap over succes middels prikkelende quizvragen aan ons voorgeschoteld. Conclusie; een zeer vermakelijk uur met interessante en zelfs relevante inhoud.

   Prof dr Brinksma, Rector magnificus TU Twente
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   ChipSoft BV, 08-12-2010

   Vorig jaar hebben wij Rob Urgert met de Spoedcursus Humor gevraagd voor ons seminar en dit jaar voor de Spoedcursus Geniaal Denken. Wederom een succes, de reacties uit het publiek waren erg positief en zelfs de 'grijze muizen' lachten mee. Bij een toch wat serieus financieel seminar was dit een erg leuke afwisseling. Er zit een lekker tempo in en de after-lunch-dip wordt overgeslagen. Wij zijn benieuwd wat voor voorstelling volgt!

   Stefanie Beers, Marketing
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Nederlands Bakkerij Centrum, 10-11-2010

   Niks geen lunchdip. Rob Urgert als energizer na de lunch was perfect. Iedereen was er klaar voor. Inhoudelijk een goed verhaal, veel gelachen maar met een rake boodschap. Rob weet precies waar hij het over heeft en weet dat op een ludieke manier aan het publiek te vertellen. Wij zijn blij dat Rob Urgert onderdeel was van ons Bakkerij Congres en kijken terug op een fantastische dag.

   Sandra Pluim, projectmanager marketing & communicatie
  • Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's
   Schiphol Group, 01-09-2010

   Een scherp, snel, wetenschappelijk onderlegd, ludiek & op elkaar ingespeeld duo. Onze verwachtingen waren hoog gespannen, maar er werd volledig aan voldaan!

   Kees Jans, CIO Schiphol Group
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Arbo Unie B.V., 05-02-2010

   Het was een zware opdracht, want iedereen was moe en had een zware dag achter de rug. Maar Rob Urgert heeft het voor elkaar gekregen om de aandacht van iedereen vast te houden. We hebben veel positieve reacties gekregen!

   Anita van Lemmen, Directie-assistent
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   USG Innotiv, 21-01-2010

   Voor het tweede jaar op rij hebben wij Rob Urgert gevraagd het informele deel van onze kickoff te verzorgen. Ditmaal met de presentatie 'Hoewordikgeniaalin30minuten'! Een vrolijke, grappige, geniale afsluiting van de dag, die naast alle humorrijke aspecten ook zeker een kern van waarheid bevat!

   Esther Tibben - Dijksterhuis
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Streekziekenhuis Koningin Beatrix, 18-01-2010

   De deelnemers waren vol lof over de presentaties van de managers en Rob's presentatie was een uitstekende afsluiting. We hebben erg gelachen en ook nog wat opgestoken. Er is lang over nagepraat en bepaalde plaatjes van Rob's presentatie blijven toch hangen...

   Geroen van Straaten, P&O adviseur
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Beaufort Business Partners, 19-12-2009

   Rob Ugert heeft ons bedrijfskerstdiner met een verrassend optreden extra cachet gegeven. Door een leuke mix van informatie, participatie en performance was de sessie zowel leerzaam als erg humoristisch. Zeker een aanrader!

   Olivier Wallien
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   DataBalk bv, 18-12-2009

   We waren erg blij met Rob Urgert op ons bedrijfsfeest. Hij was ten eerste erg professioneel tijdens de voorbereiding, maar belangrijker nog, hij was ontzettend grappig tijdens de voorstelling. We hebben vreselijk gelachen. En toch zit er een kern van waarheid in wat hij beweert. De snelle afwisseling van kreten, begeleid door de beelden op het scherm, stonden garant voor een flitsende en snelle show, waarin je van de ene grap in de andere rolt. Absoluut een aanrader!

   Nathalie Brekelmans
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Proost en Brandt b.v., 16-10-2009

   Onze sessie is zeer goed verlopen, sprekers goed accomodatie goed. De bijdrage van Rob is ook goed gevallen en het idee om een serieuze bijeenkomst af te sluiten met een presentatie zoals die van Rob oogste veel lof. Inhoudelijk had ik de Spoedcursus 'hoewordtikgeniaalin30minuten' al eens doorlopen maar ik vond hem weer briljant. Het wordt een hele klus voor zijn opvolger om de verwachting waar te maken...

   Rinus Raaijmakers, Sales Executive
  • Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?
   Dialogues House (is een initiatief van ABN AMRO), 18-06-2009

   Rob Urgert heeft zijn 'Hoe Krijg Ik Een Geniaal Idee in 30 Minuten?' geniaal in elkaar gezet. Rond een onmiskenbare kern van waarheid heeft hij een programma gecreëerd waar je met een lach wordt herinnerd aan je eigen invloed op succes. Een inspirerend intermezzo tijdens 'just another day at the office'.

   Annemarie Jansen

  Rob Urgert over 'HUMOR WERKT':
  'Sinds ik met Ilonka en Merel werk is mijn leven enorm veranderd. Het lijkt wel of de zon feller is gaan schijnen...'