icon

Eagle’s Flight Benelux

Vraag nu een offerte aan!

Humor Werkt is een samenwerking aangegaan met Eagle’s Flight Benelux.

Wat doet Eagle’s Flight Benelux?
Het gaat bij Eagle’s Flight niet enkel om trainingsprogramma’s of -producten. Het gaat om het inspireren van mensen tot excelleren, te motiveren tot verandering van gedrag en om mensen, teams en organisaties tot hun volle potentieel uit te doen groeien. Dat is niet alleen hun motivatie, maar hun missie.

Gold of the Desert Kings
Eerder hebben wij deelnemers in een showcase kennis laten maken met de training 'Gold of the Desert Kings'. De visie is dat mensen het beste leren van hun eigen ervaringen, dus door te doen. Ervarend leren middels een business game, een mooie combinatie tussen verdieping en plezier.

'Gold of the Desert Kings' is nog het beste te omschrijven als thematische business game, maar dat denkt niet volledig de lading en geeft niet aan hoe krachtig het is. Het is leuk om te doen, de tijd vliegt voorbij en iedereen is continu 100% betrokken en (inter)actief bezig.

Bij de training komen de volgende thema's terug:

  • Samenwerking
  • effectieve communicatie
  • bouwen aan een cultuur waar vertrouwen centraal staat
  • resultaat gericht werken
  • projectmanagement
  • sales
  • strategie en visie
De zakelijke waarde zit 'm vooral in de terugkoppeling. Dat is maatwerk en wordt helemaal ingericht op de doelen van de betreffende organisatie. De terugkoppeling reflecteert de ervaring van de deelnemers (wat ze gedaan hebben, waarom, hoe en met welk resultaat) en wordt vertaald naar hun dagelijkse werkpraktijk. Dan blijkt dat de parallellen 1 op 1 relevant zijn en vallen er een hele hoop kwartjes bij deelnemers. Inzichten waarmee ze de volgende dag gelijk aan de slag kan. De focus ligt dan ook echt op gedragsverandering.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Business games