icon

Harm Edens

Harm Edens

Bij het grote publiek is Harm Edens bekend als presentator van het programma Dit Was Het Nieuws. Harm presenteerde de dagelijkse talkshow On Air (live, vanaf Schiphol) voor de NCRV. Z’n werk werd scherp en invoelend genoemd, door zowel critici als liefhebbers. Hij combineerde goed luisteren met scherpe vragen en een grote kennis van zaken. En natuurlijk altijd met humor.
Harm presenteerde tv-serie 10xBeter van de NTR… een bijzonder positief programma over alle mooie en vaak ook duurzame ontwikkelingen in onze wereld. Als ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds een programma naar zijn hart! Tot medio 2016 presenteerde hij het BNR radio programma Mediazaken.

Hij woont in Zutphen en Amsterdam samen met andere Harm en hebben samen een dochter en een zoon.

  • Harm Edens als dagvoorzitter
   online event: Fit in Beweging, 18-01-2021

   Het ging goed, zo fijn dat Harm al zo vertrouwd is, niet alleen qua gezicht maar vooral ook op inhoud. Hij had zich weer enorm goed voorbereid en deed het TOP. Blij mee! Dank je wel.

   L. Cappetti, Cappetti Advies & Organisatie
  • Harm Edens als dagvoorzitter
   online event: maak werk van uw werktalent, 14-12-2020

   Het was weer een hele goede uitzending, met leuke reacties!
   Zo heeft bijvoorbeeld iemand gemeld dat hij een tip van een van de sprekers had opgevolgd en nu is uitgenodigd voor een gesprek. Kijk, dáár doen we het voor!

   R. van Wel, Landelijk Projectmanager
  • Harm Edens als dagvoorzitter
   online event: maak werk van uw werktalent, 02-11-2020

   We kijken terug op een goede bijeenkomst. Natuurlijk kunnen we nog wat dingen aanpassen en verbeteren maar een 8,3 voor Harm zijn bijdrage zegt natuurlijk wel heel veel :)

   J. Kool Landelijk projectleider WERKbedrijf
  • Harm Edens als dagvoorzitter
   Hybride evenement, 07-09-2020

   Het ging heel goed en iedereen was erg tevreden. Leuk en fijn om met hem samen te werken!

   Landelijk projectleider WERKbedrijf
  • Harm Edens als dagvoorzitter
   Cultuurcongres, 08-04-2016

   Het congres was geslaagd afgelopen vrijdag! Harm deed het enorm leuk! Prettig ook in het contact in de voorbereiding en op de dag zelf.
   Ik wil jullie ook graag hartelijk danken voor het prettige contact in de afgelopen periode.

   R. Bik-Slot - Bik Business
  • Harm Edens als dagvoorzitter
   Natuurtop 2015 natuurlijk in beweging, 05-02-2015

   Was erg leuk. Harm was de right man in de right place. Grappig, alert, aardig en ter zake kundig. Wat wil een mens nog meer? Op naar een volgende top zou ik zeggen.

   J. Rijke The Labs
  • Harm Edens als dagvoorzitter
   Buma Awards 2014: The Great Composers, 18-03-2014

   Echt een topper die Harm. Leuk!

   Leonie Geesink Brand New Live
  • Harm Edens als dagvoorzitter
   MARUG Conference, 14-03-2013

   Harm Edens was dagvoorzitter op de 24ste editie van de MARUG Marketing Conference. En wat voor een. 'Schitterend, adrem, humor en goede vragen' en 'vermakelijk en zorgt, ondanks de lange dag, ervoor dat je als deelnemer geïnteresseerd blijft' zijn slechts twee van de vele zeer positieve reacties over Harm als dagvoorzitter. Op zijn eigen, relaxte manier van presenteren viel absoluut niets aan te merken. Hij benaderde de sprekers op een persoonlijke manier, waardoord het publiek meer betrokkenheid voelde bij deze sprekers. Harm heeft de MARUG Conference tot een groot succes gemaakt! Oscar Italianer

   Secretaris en Thematiek & Sprekers Stichting MARUG Conference 2013
  • Harm Edens als dagvoorzitter
   De nieuwe taal, 22-11-2012

   Harm Edens was dagvoorzitter op het congres De nieuwe taal (georganiseerd door www.hvds.nl). Op humoristische en betrokken manier introduceerde hij de sprekers en praatte het programma aan elkaar. Tijdens het congres verzorgde hij ook de workshop De kracht van 140 met praktische tips voor twitteraars voor een zaal van 180 enthousiaste communicatieprofessionals. De samenwerking met Harm was erg prettig. Hij is oprecht geïnteresseerd in wat je doet en neemt zijn werk zeer serieus. Hij heeft voor ons echt maatwerk geleverd en niet iets ‘van de plank’ getrokken. Dat hebben we zeer gewaardeerd.

   Annelies Buurman, Hendrikx Van der Spek
  • Harm Edens als dagvoorzitter
   Flevius Award, 21-11-2012

   Voor de derde achtereenvolgende keer hebben we de uitreiking van de Flevius Award mogen organiseren. De prijs wordt uitgereikt aan een onderneming, organisatie, evenement of samenwerking in de toeristisch recreatieve sector. (Met de prijs wordt de waardering voor de sector toerisme en recreatie onderschreven. Doel is om ondernemingen en organisaties in deze sector te stimuleren en te motiveren innoverende en vernieuwende producten te ontwikkelen. Tijdens een flitsends en actief programma, onder leiding van Harm Edens, kwamen de innovatieve en vernieuwende ontwikkelingen van het afgelopen jaar aan bod. In een notendop werd het publiek geïnformeerd en geënthousiasmeerd om ook het komende jaar toeristisch Flevoland weer op de kaart te zetten.

   Marieke Danhof, Your Event