icon

CHAPERONNE

NIEUWE CHAPERONNE VOOR OP STERK WATER

LizetteAangezien de mannen van Op Sterk Water al flink wat jaren enthousiast en vaak optreden, heeft ons kantoor er sinds kort een vierde gezicht bij; Lizette Abrahams. Sinds april versterkt ze ons team en richt ze zich vooral op het regelen van alle school- en bedrijfsvoorstellingen van Op Sterk Water.

Naast haar werk voor de mannen van Op Sterk Water doet ze verschillende projecten op het cultureel en maatschappelijk vlak, houdt ze van zingen, muziek, karate, schrijven, lekker eten en organiseert ze er op los.

Meer weten over Lizette? Lees dan hier een interview met haar!

icon

Humor werkt!

Uniek aanbod cabaretiers, sprekers en dagvoorzitters

Wat maakt dat de deelnemers van uw evenement vol energie, maar ook met een goed gevoel de borrel ingaan? Dat is een vraag waar Humor Werkt u graag bij helpt.
Door jarenlange ervaring met cabaretiers en andere interessante en bekende sprekers, weten we precies wie bij uw doelgroep past.

Cabaret boeken en sprekers inhuren, bel ons. Wij hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen!

Lees verder >>

icon

LEUK NIEUWS!

HUMOR WERKT; EXCLUSIEVE AGENT VAN OP STERK WATER!

Op Sterk Water, de meest toonaangevende en grappigste improvisatie cabaretgroep van Nederland, is vanaf nu exclusief voor scholen en bedrijven te boeken bij Humor Werkt! En daar zijn we trots op!

Na een succesvolle tour met hun Wonderbaarlijke Improvisatie avontuur staan ze de komende maand op de planken met het Op Sterk Water Songfestival in verschillende theaters. Een hilarische, geïmproviseerde cabaretvoorstelling geïnspireerd op het wel een wee van het Eurovisie Songfestival.

Het gezelschap, gevuld met cabarettalent, acteerskills, muzikale breinen en een flink staaltje taalkunst speelt naast theatervoorstellingen regelmatig voor het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven. Aan de hand van aanwijzingen uit het publiek ontstaan sketches, scènes en liedjes. Alles is geïmproviseerd, eerlijk, maar nooit over de grens en altijd respectvol.

Foto: Lakerveld-fotodesign.nl

 
Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

icon

Bel....

icon

Reviewscore