icon

Vincent Geers

Vincent Geers

Al meer dan 20 jaar treedt Vincent Geers als stand-up comedian op in binnen- en buitenland. Hij speelde zijn voorstellingen in de Nederlandse theaters en op diverse festivals en ook voor Nederlandse expats in Jakarta, Tokyo, Curaçao en Hongkong. Bij het Comedy Cafe Amsterdam behoort hij tot een van de vaste spelers. In 2007 won hij de jury- en publieksprijs van het grootste cabaretfestival Cameretten.

Naast dat hij zelf speelt, geeft Vincent theaterworkshops en is hij ook regisseur en schrijver voor theater en TV. Hij zit bij de redactie van Dit Was Het Nieuws. Hij schreef de afgelopen jaren teksten voor o.a. Javier Guzman, Het correspondent Dinner met Mark Rutte, De Dino Show, Televizierringgala, The Roast of Ali B, Gordon en Giel en Is Er Een Dokter In De Zaal?

Ook is Vincent heel actief op instagram, hij deelt hier bijna wekelijks shorts met materiaal uit zijn shows. Je vind hem @vincentgeerscomeridan.

  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   Q-Park 25 jaar, 05-10-2023

   Het was een zeer geslaagd event en we hebben alleen maar positieve geluiden gehoord over de Roast van Vincent, deze is zeer goed ontvangen!
   Ik heb zelf een klein stukje meegeluisterd en hij doet het erg leuk, dus ik ga dit zeker onthouden voor wellicht een volgend evenement 😃
   Nogmaals dank voor de leuke avond!

   C. van Moorsel, Eventmanager D&B Eventmarketing
  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   de Nieuwjaarsbijeenkomst Concordis Groep, 12-01-2023

   Het was top! Hij vond het zelf ook leuk begreep ik ;)

   E. Broks recruiter en accountmanager
  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   De eerste studiedag van Yuverta, 02-11-2021

   Na de eerste ronde workshops en een pauze stond er een verrassing gepland in het programma. Deze werd ingevuld door een heel leuk optreden van cabaretier Vincent Geers die met zijn optreden de lachers al snel op zijn hand kreeg. De sfeer was dan ook heel gezellig en ontspannen bij aanvang van de tweede ronde workshops!

   K. Nieuwkoop, Schoolleider
  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   De Aeres Marketing en Communicatie collega's bijeenkomst., 28-01-2020

   We hebben hele leuke en goede reacties gekregen op de bijeenkomst. Het optreden van Vincent was precies goed: goede balans tussen wat 'punten' van Aeres en wat meer 'algemene' (maar wel gerelateerde) grappen. De duur van het optreden was ook goed en er is goed gelachen!

   L. Janssen, Communicatieadviseur Aeres
  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   Het 24-uurs uitje van Triamfloat, 24-01-2020

   Mede door een goede voorbereiding en doordat Vincent de zaal goed aanvoelt was het voor de gasten een onvergetelijk optreden met veel herkenbare momenten. Zeker voor herhaling vatbaar!

   Reviewscore ***9***

   E. van Hassel, events | incentives : by eef
  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   Kerstviering Itho Daalderop B.V., 17-12-2019

   Voor onze jaarlijkse kerstviering zijn wij dit jaar uitgeweken naar het Chassé theater in Breda. Het leek ons een leuk idee om het jaar te sluiten met onze eigen eindejaarconference waarbij stil gestaan werd bij het vertrek van onze CEO. Wij zijn via Humor Werkt met Vincent Geers in contact gekomen en na een super leuk gesprek waar hij ruim de tijd voor nam, heeft hij ons bedrijf op zeer humoristische wijze op de hak genomen met respect voor alle betrokkenen. De sfeer in de zaal was goed en er ontstond een leuke interactie tussen hem en het publiek. Voor onze als organisatoren was het achter de schermen leuk werken met hem en wij raden dan ook zeker aan Vincent in te zetten tijdens een event of bedrijfspresentatie!

   Reviewscore ***9***

   M. Zuidgeest
  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   Eindejaarsbijeenkomst BAM Bouw en Techniek – Regio Noordwest., 11-12-2019

   Wij zijn erg enthousiast over de bijdrage van Vincent tijdens onze eindejaarsbijeenkomst. En vooral leuk omdat het “gepersonaliseerd” werd, dat maakt het nog grappiger. De reacties die ik kreeg waren ook erg leuk en enthousiast, een enkeling die er niets aan vond, maar die hou je altijd.

   Reviewscore ***8***

   T. Knook, Directiesecretaresse | BAM Bouw en Techniek - Regio Noordwest
  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   AliusSolution, Alius Energy, 08-11-2019

   Ondanks dat het een lange dag was met sprekers en de zaal vol stond met Brabanders wist Vincent Geers iedereen goed te pakken. Hij wist de juiste personen eruit te pikken en had daarmee de lachers op zijn hand!

   Reviewscore ***8***

   F. Walda, Alius Energy
  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   Eindfeest Accelerator jaar 18/19 van Entrepreneurs' Organization NL, 14-06-2019

   De bijeenkomst was geslaagd. Vincent had een goed aansluitend verhaal over ondernemerschap en de interactie met het publiek was sterk. Je kreeg het gevoel of hij onze organisatie al jaren kende. TOP!

   G. Witkamp, Entrepreneurs' Organization NL
  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   Ministerie van Buitenlandse Zaken, 11-06-2019

   Wij hadden Vincent gevraagd om onze themaweek (over opdrachtgever- en nemerschap) op het ministerie te openen. Vanuit zijn eigen dagelijkse ervaringen hield hij ons subtiel een spiegel voor. Het optreden was spot on, knap hoe hij snel aanvoelt wat de (serieuze, kritische) zaal nodig heeft (m.n. omdat de setting totaal anders is als in een theater). Verder pakte Vincent de voorbereiding professioneel aan, is flexibel, komt afspraken na en stelt vragen ter verduidelijking. De collega's vonden de sessie ook erg goed (score van 8,7).

   Reviewscore: ***10***

   Thomas
  1) Wie is ...
  Vincent Geers is een stand-upcomedian en schrijver voor tv en theater. In 2007 won hij zowel de jury als de publieksprijs van het cameretten festival. Zijn comedy materiaal gaat vaak over de alledaagse dingen in het leven of de actualiteit.

  2) Waar moet jij om lachen?
  Ik ben groot fan van de engelse comedian Stewart Lee. En mijn kinderen zijn super grappig.

  3) Wie heeft volgens jou een goed gevoel voor humor?
  Ik kan ontzettend hard lachen met de twee jongens waarmee ik veel televisie programma’s schrijf.

  4) Wie denkt volgens jou dat hij/zij een goed gevoel voor humor heeft?
  De mannen van Vi . Maar daar kan ik zelf weinig mee.

  5) Aan welk (bedrijfs-)optreden denk je nog eens terug?
  Aan een optreden bij de goudengids. Ik vond dat er nogal een rare sfeer in de zaal was. Achteraf hoorde ik dat 40% van het personeel de middag voor mijn optreden te horen hadden gekregen dat ze ontslagen waren.

  6) Welke artiest maakt een nog betere (bedrijfs-)voorstelling dan jijzelf?
  Tristo Mano. Hij is echt heel goed. Helaas speelt hij alleen in het oosten van polen en wit Rusland.

  7) Je doet mensen versteld staan met:
  Hele goede grappen en verhalen waarbij mensen op het puntje van hun stoel zitten.

  8) Waar ken de je dames van Humor Werkt van?
  Ik hoorde van verschillende cabaretiers enthousiaste verhalen over Humor Werkt. Die verhalen waren zo enthousiast dat ik ook wel eens wilde zien hoe goed ze zijn.

  Vincent Geers over 'HUMOR WERKT':
  'Ilonka en Merel zijn altijd heel helder in hun communicatie en willen het beste voor zowel de klant als de artiest. Dat maakt humor Werkt vrij uniek.'