icon

Hans Kazàn

Hans Kazàn

Hans Kazàn, Nederlands meest bekende illusionist, is geboren op 25 maart 1953. Hij kreeg op zijn negende een goocheldoos van Sinterklaas en vanaf dat moment was zijn carriëre bepaald.

Hans Kazàn is in Nederland een begrip door de vele televisieprogramma's die hij door de jaren heen presenteerde en de talloze optredens in theaters en tijdens evenementen.
Al in 1976 was hij te zien bij Ren Je Rot, later presenteerde hij onder andere het bekende televisie-programma Prijzenslag.

Naast al het succes heeft Hans ook dieptepunten gekend, hij verloor zijn droom en zijn geld, maar kwam er alleen maar sterker uit.

Door zijn ervaring en charisma is Hans naast presentator, schrijver en magic entertainer ook een veelgevraagd inspirerend spreker in het bedrijfsleven.

Maart 2023 vierde Hans in Theater Figi zijn zeventigste verjaardag en zijn 50-jarige artiestenjubileum. Uit handen van burgemeester Koos Janssen werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De burgemeester prees Hans om zijn "belangrijke bijdrage aan de waardering van de goochelkunst als volwaardige kunstvorm". Verder heeft Hans volgens hem het vak "aanzien gegeven en daarmee het voortbestaan van de goochelkunst gewaarborgd". Daarnaast roemde hij Kazàn voor zijn inzet als ambassadeur voor talloze goede doelen, zoals Stichting Kind en Brandwond, Stichting Magic Care, het Tuberculose Fonds en het Prinses Beatrix Fonds. Veel grote namen in het vak, zoals Hans Klok en Victor Mids, werden geïnspireerd door zijn programma's.

  • Hans Kazàn - De magie van positief denken en doen
   F*ck up festival, 15-06-2023

   Een spreker waar nog over na gepraat wordt

   Voor ons F*ck up event, waarbij we een cultuur promoten waarin je openlijk over je fouten kan praten, hadden we Hans Kazan gevraagd als special guest. Tijdens dit event vertellen medewerkers over hun grootste fout gemaakt in hun carrière en hoe ze hiermee omgingen, me als doel hiervan te leren. Het verhaal van Hans past hier niet alleen uitstekend bij, maar is ook heel persoonlijk, wat de mensen ook raakt. Ondersteund met een paar mooie goocheltrucs is dit een spreker die niet alleen qua naam aanspreekt, maar ook qua verhaal. Mensen vragen een week later nog steeds aan ons hoe we op Hans zijn uitgekomen en dat het team dat volgend jaar het event organiseert, hier moeilijk overheen kan.

   ***8***

   M. van Hooff, Schiphol Group
  • Hans Kazàn - Online magic show
   Digitaal kerstfeest Greetz, 10-01-2022

   We vonden het heel leuk en heb veel positieve reacties uit de organisatie mogen ontvangen. Jammer dat het alweer voorbij is!
   Bedankt voor de fijne samenwerking!

   L. Schouten
  • Hans Kazàn - Online magic show
   De Nieuwjaarsbijeenkomst, 03-01-2022

   Op een onnavolgbare, interactieve en laagdrempelige manier opende Hans Kazan het jaar 2022 voor ons. Mooi hoe hij contact maakte met de collega's en ze tegelijkertijd enorm in de luren te leggen. Dank aan Hans en Humor Werkt!

   J. van Meel, Bovemij Interne Diensten
  • Hans Kazàn - Online magic show
   Eindejaarsafsluiting IV K&S, 21-12-2021

   De bijeenkomst was leuk! Mensen waren oprecht heel erg verrast en reageerden heel positief. Ook reacties als: o ik ben zo fan van hem! =)

   S. van den Oudenhoven Manager IV Online K&S, UWV
  • Hans Kazàn - De magie van positief denken en doen
   Romazo Professionals, 01-11-2021

   De lezing van Hans is zeer goed ontvangen. Ook aangrijpend omdat hij soms volschoot als hij over zijn debacle in Spanje sprak. Trucs waren leuk!

   J. de Roos, Branchemanager
  • Hans Kazàn - De magie van positief denken en doen
   het Personeelsuitje Riwis 7 oktober – Samen staan we sterk, 07-10-2021

   Het optreden van Hans is heel goed verlopen. Ik heb hier ook veel positieve reacties op gekregen. Complimenten voor Hans en zijn verhaal, de trucs tussendoor en hoe hij het publiek hierbij betrok.

   Dankjewel voor jullie meedenken en regelwerk. Op naar een volgende samenwerking!

   A. Gouma, afdeling communicatie
  • Hans Kazàn - Online magic show
   online bijeenkomst, 17-05-2021

   Ik vond het geweldig terwijl ik goochelen helemaal niets vind. Ik heb echt hele leuke reacties gekregen alleen vonden sommigen het wel wat kort. Die kregen natuurlijk de smaak flink te pakken. De deelnemers die bij de trucs werden betrokken vonden het ook echt heel gaaf. Dank voor alles en hopelijk tot snel LIVE!

   C. van der Hoek
  • Hans Kazàn - Online magic show
   Virtuele borrel, 15-04-2021

   Het was een erg geslaagd evenement! Hans deed het erg leuk en onze collega's hebben zich zeer goed vermaakt. De communicatie met hun vantevoren, tijdens en na afloop ging ook erg goed, dus wat ons betreft zeer tevreden.

   T. de Leeuw, Vaneeghen
  • Hans Kazàn - Online magic show
   Siemens Mobility online event, 05-03-2021

   Ons event met Hans Kazan was heel erg leuk! Ouderwets vermaak met speelkaarten, men vond het geweldig. Tot de volgende keer!

   C. Bijl
  • Hans Kazàn - Online magic show
   Blue Monday Cheer Up Session, 18-01-2021

   Iedereen vond het optreden van Hans helemaal geweldig! Iedereen zit natuurlijk op grote afstand van elkaar in het kantoor, dus het was fantastisch om aan het einde door het kantoor te horen applaudisseren en joelen!
   Het beeld bevroor een moment en dat is standaard met al die online meets tegenwoordig, dus niemand stoorde zich eraan. Hoe Hans het daarna weer oppakte, zo enthousiast, was een cadeautje.

   W. de Cuba, Robin Radar Systems BV
  • Hans Kazàn - Online magic show
   Borrel tijdens bijeenkomst, 07-01-2021

   De bijeenkomst was een groot success. Was mega geslaagd! Het commentaar was vooral: "oh! Het is de echte Hans Kazan!! Wat gaaf" "Super leuk, echt goed gedaan" "Leuk om samen met de kinderen te doen"

   Vodafone Ziggo
  • Hans Kazàn - Online magic show
   Actieve leden diner VSAE 2020, 18-12-2020

   Hans was erg goed en maakte de avond compleet. Bedankt voor de samenwerking, de communicatie verliep aangenaam.

   G. Davidson, VSAE (studievereniging voor alle studenten Actuariaat en Econometrie aan de Universiteit van Amsterdam)
  • Hans Kazàn - Online magic show
   Appsolutely Christmas Drinks, 17-12-2020

   Het was een erg leuke show gisteren en het ging inderdaad helemaal goed. Ik heb veel lachende gezichten gezien en er zaten een aantal fans tussen die nog enthousiaster werden toen ze ook echt mochten meedoen met de trucs. Een leuke manier om toch nog een beetje het jaar met plezier af te sluiten.
   Bedankt voor de coördinatie, het was een succes!

   J. van der Laan, Marketing Manager
  • Hans Kazàn - Online magic show
   Kerstborrel Sportbedrijf Drachten, 17-12-2020

   Het was hartstikke leuk! We hebben veel positieve reacties ontvangen, dus we zijn erg tevreden. Nogmaals bedankt voor de snelle service!

   S. Oorburg
  • Hans Kazàn - De magie van positief denken en doen
   De jaarvergadering van Afdeling Rijnmond, Koninklijke BLN-Schuttevaer., 27-12-2019

   Hans Kazan trad bij ons op en vertelde over zijn \"ondernemers avonturen\" in Spanje. Of je nou binnenvaartondernemer bent of je wilt dolgraag een theater op gaan zetten in Spanje. Ondernemerschap blijft ondernemerschap. Bijzonder boeiend, open, eerlijk en zonder gene gaf Hans met een gezonde dosis zelfspot een kijkje achter de schermen. Hij wist zijn presentatie af te wisselen met een aantal trucs waarin de basis van zijn passie ligt, goochelen. Ons publiek kijkt terug op een hele leuke avond dankzij de presentatie van Hans Kazan.

   L. van Toorenburg
  • Hans Kazàn als presentator
   Hooghoudt, de after party 'Perfect Serve', 21-05-2019

   Het was een super event! Zeer goede communicatie, alles top geregeld en het optreden van Hans was super tof!

   Reviewscore ***10***

   M. L. Taal
  • Hans Kazàn - De Magie van positief denken en doen
   RABO-event., 21-01-2016

   Ik ben zeer tevreden over het optreden. Er zat veel humor in en Hans Kazan betrok het publiek er goed bij! Daarbij waren de reacties van het publiek ook erg leuk. Ik heb genoten!

   S. Gosens - Leerling Christelijk Lyceum Apeldoorn
  • Hans Kazàn - De Magie van positief denken en doen
   UWV Inspiratiedagen (50plus District Noord)., 05-11-2015

   Het was geweldig. Hans heeft voldaan aan de verwachtingen, zoals beschreven in onze gemaakte flyer. De ondernemers waren aangenaam verrast en onder de indruk, zowel van het persoonlijke verhaal als de magie.

   T. Laan - Senior adviseur werkgeversdiensten UWV WERKbedrijf
  • Hans Kazàn - De Magie van positief denken en doen
   ONDERNEMERS BIJEENKOMST ZWIJNDRECHT,

   Tweede kamerlid en woordvoerder van economische zaken Charlie Aptroot was onder de indruk van Hans visie als ondernemer, zijn menselijke presentatie en zijn vaardigheden als zeer goed spreker.

  • Hans Kazàn - De Magie van positief denken en doen
   NIKE,

   The Nike technology organization recently held a European annual summit and we were looking for an inspiring speaker to kick off our session. We quickly selected Hans Kazàn from a long list of prominent speakers in The Netherlands. It was important to have a speaker that was able to deliver a strong message that was aligned to our overall theme, yet to do this in a light hearted way mixing magic with the overall theme. The feedback from the audience was extremely positive as Hans met all of our expectations.

  • Hans Kazàn - De Magie van positief denken en doen
   BOSKALIS,

   Zeer professioneel, authentiek, veel energie! Zeker aan te bevelen.

  • Hans Kazàn - De Magie van positief denken en doen
   AEGON,

   Met een 9,1 overtrof Hans Kazàn de hooggespannen verwachtingen......

  • Hans Kazàn - De Magie van positief denken en doen
   ABN-AMRO,

   Hans Kazàn was een groot succes....

  • Hans Kazàn - De Magie van positief denken en doen
   FORMIDO,

   Hans wist onze gasten tot de tenen toe positief te laden!

  • Hans Kazàn - De Magie van positief denken en doen
   MKB Roosendaal,

   Hans Kazàn heeft het fantastisch gedaan.

  • Hans Kazàn - De Magie van positief denken en doen
   RABOBANK Venray,

   De theaterzaal was in no-time volgeboekt. Een voltreffer. De aanwezigen verlieten de zaal geïnspireerd en wijzer!

  • Hans Kazàn - Online magic show
   Online Event,

   Onlangs organiseerden wij een Online Event voor onze medewerkers van Centraal Beheer Bedrijven. Omdat onze medewerkers al geruime tijd vol overgave thuiswerken, wilden we ze dit keer verrassen. Een live online goochelshow, zou dat werken? In de korte voorbereidingstijd die we hadden stemde Hans Kazàn alles persoonlijk met me af. Ook dan is hij de vriendelijkheid zelve en een online magic show vanuit Spanje was geboren!! Als mystery guest wist Hans met zijn vriendelijke lach, zijn charme en verbluffende goocheltrucs onze medewerkers een aantal mooie magische moment te bezorgen, waar ze nog lang van kunnen nagenieten!

   J. Raaijman, Centraal Beheer

  Hans Kazàn over 'HUMOR WERKT':
  'De vrouwen van humor werkt zijn gek!!
  Te gek!!!
  Daarom werk ik zo graag met hen en hoop dat nog lang te mogen doen!'