icon

Arno Folkerts

Arno Folkerts

Arno Folkerts was ‘Audi Dealer van het Jaar’ in 2019. Als directeur van de Auto Borchwerf Groep leidde hij het bedrijf naar een toonaangevend bedrijf.
Inmiddels heeft Arno het roer omgegooid en zet hij zijn ervaringen in om bedrijven te begeleiden met een verander-proces.
Een man van de praktijk die met kennis en humor verandering op alle niveau's simpel en concreet maakt.

  • Keynote over verandering
   Kerstbijeenkomst., 23-12-2021

   Wij zochten even naar een ander geluid. Niet weer een epistel van de baas, en wel een beetje een eindejaarsreflectie moment. Samen lachen en samen dat aha moment beleven is dan precies wat we nodig hebben. Met een heel prettig tempo, net even die leuke verwijzingen naar onszelf en door de afwisseling van de heren ook blijvend boeiend.

   M. Pepers, Mysolution BV
  • De Verandering
   Themabijeenkomst Ondernemersvereniging Uithoorn, 06-11-2019

   vlot en met humor

   S. Klein
  • De Verandering
   De ilionx DevDays, ilionx Group B.V., 02-11-2019

   Het optreden van Arno was super! Wat een vrolijkheid en energie nam deze man mee. Veel interactie en een serieuze boodschap met een flinke portie lachen! Hetgeen we vooraf hebben besproken kwam terug en hij wist het publiek goed te betrekken. Een leuke manier van spreken, een mooie afwisseling van videomateriaal, slides, verhalen en zelfs zang. Alles was aanwezig voor een mooie afsluiting! Dus dank daarvoor aan Arno en jullie.

   J. Uiterwijk, ilionx Group B.V.
  1) Wie is Arno Folkerts
  Ik was tot voor kort algemeen directeur bij de Auto Borchwerf Groep en leidde het bedrijf in een sterk veranderende tijd naar een toonaangevende autogroep. Afgelopen jaar werd ik verkozen tot 'Audi Dealer van het Jaar' en in datzelfde jaar gooide ik het roer om en zette mijn carriere voort als spreker, trainer en adviseur.

  2) Waar moet jij om lachen?
  Om heel veel dingen. Ik hou van ironie, zelfspot en satire

  3) Wie heeft volgens jou een goed gevoel voor humor?
  Theo Maassen

  4) Aan welk (bedrijfs-)optreden denk je nog eens terug?
  Mijn eerste. De spreker voor mij zou 2 minuten spreken. Na het diner. Hij sprak echter 50 minuten. Sommigen hielden het niet wakker. Toen mocht ik. Tot mijn verbazing kreeg ik de zaal toch volledig in beweging. Een prachtig gevoel.

  5) Welke artiest maakt een nog betere (bedrijfs-)voorstelling dan jijzelf?
  Paul Smit

  6) Je doet mensen versteld staan met:
  Ontwapening, zelfspot en zang

  7) Waar ken de je dames van Humor Werkt van?
  Als kleine jongen keek ik elke dag naar hun foto. Eindelijk mocht ik hen zelf ontmoeten. Het was een van de mooiste dagen van mijn leven.