EXCLUSIEF VIA HUMOR WERKT: DE SLIMSTE OP UW EVENEMENT!

Wie is er slimmer dan de slimste?
Roelof de Vries is de Slimste Mens van 2018! A
fgelopen vrijdag zagen bijna 1,5 miljoen mensen hoe hij de seizoensfinale van deze populaire kennisquiz won. Maar wie is er slimmer dan Roelof? Daar komen we achter in dit unieke concept voor evenementen en bijeenkomsten: Slimmer dan de Slimste!

In Slimmer dan de Slimste mag uw publiek alles uit de kast halen om de Slimste Mens te verslaan. Is Roelof werkelijk de universele allesweter die zelfs op uw gebied excelleert? Of legt hij het af tegen de macht van de massa?
Slimmer dan de Slimste is vanaf nu te boeken bij Humor Werkt! Bekijk meer info op de site.
NRC presenteert: 25 jaar Fokke & Sukke!
25 september vieren een bijzonder feest - de 25ste verjaardag van Fokke en Sukke! Claudia de Breij interviewt de geestelijk vaders van de eend en de kanarie: Jean-Marc van Tol, Bastiaan Geleijnse en John Reid.
Micha Wertheim, Marcel van Roosmalen en anderen zingen de lof van de vaste bewoners van de NRC Achterpagina en hoofdredacteur Peter Vandermeersch modereert de avond. De avond is reeds uitverkocht, maar het is te volgen via een livestream.
NIEUWE COLLEGA

We vinden het leuk jullie te laten weten dat sinds half augustus Catinka Kersten bij ons is komen werken. Zij heeft de werkzaamheden van Roos Mostert overgenomen. We wensen Roos veel geluk in haar nieuwe baan! Lees hier het interview met Catinka.

Wie is Catinka Kersten?
Ik zou een goed huisdier zijn, maar ik ben een kunstenaar die zacht ogende sculpturen maakt van gips en beton. Ik houd van the Great British Bake-Off, Zuid-Amerikaanse films en spannende tv series. Ik kan niet tegen cliffhangers en ik kan wel tegen spoilers. Ik houd van reizen voor het ontdekken en ontmoeten, soms wil ik drie weken op een ieniemienie eilandje en soms wil ik een continent zien in een maand. Een beetje verlegen, een beetje recalcitrant, meestal lief.

Waar moet jij om lachen?
Als je me kan verrassen dan heb je me al snel, dus van absurdistische situaties of vernuftige talige grappen kan ik heel vrolijk worden.

Wie heeft volgens jou een goed gevoel voor humor?
Gelukkig de meeste mensen in mijn omgeving. Mijn zusje en ik kunnen nog steeds eindeloos voor de spiegel bekkentrekken en we hebben een heel repertoir grapjes die alleen wij begrijpen. Ook mijn opa was geweldig, hij had een afschuwelijk gevoel voor timing, waardoor hij enorm grappig was, je zag zijn grapjes nooit aankomen. Qua artiesten houd ik erg van Kommil Foo en Herman van Veen. Cabaret van de mooie idee‘n, de lach en de traan.

Wie denkt volgens jou dat hij/zij een goed gevoel voor humor heeft?
Mijn lieve vriendje kan heel hard om zijn eigen grapjes lachen. En ik kan dan weer heel hard daarom lachen.

Aan welk optreden denk je nog eens terug?
De eerste keer dat ik met mijn vriend naar het theater ging waren we nog maar net samen, ik was een theaterpersoon en hij niet. In het theater eindigen ze altijd naakt op het podium riep hij nog al eens als bezwaar. Ik wilde dit toch graag met hem kunnen delen, dus ik nam hem mee naar Kommil Foo, een van de mooiste cabaret acts in mijn ogen. Het was geweldig, vriendje was na de eerste tien minuten al verkocht, was diep geroerd en de laatste scene eindigden Raf en Mich triomfantelijk, frontaal naakt op het podium.

Je doet mensen versteld staan met:
Mijn willekeurige anekdotes en weetjes. Ik sla veel ÒnuttelozeÓ informatie op die op een voor mij heel logische manier naar buiten komen, maar mijn gesprekspartners zijn regelmatig in de war waarom ik het bijvoorbeeld ineens over potvissen heb.

Dit wil je nog kwijt:
Een groepje wetenschappers probeert al 15 jaar de taal van een groep potvissen te ontcijferen. Als ik daar aan denk spring ik haast uit mijn vel van de anticipatie.
TWEETS VAN DE AFGELOPEN PERIODE

Volg ons op twitter en 'like us' op facebook!
Hoog bezoek uit Brabant! Heerlijk geluncht en de toerist uitgehangen op het #Binnenhof met Mark van de Veerdonk.
Al 1,5 uur bezig met het schrijven van 1 sms-bericht #oldschool #nokia #werktelefoon #sms #waarzittendehoofdletters
HUMOR WERKT PRODUCTIES
Postadres
Appelstraat 42
2564 EH Den Haag


Bezoekadres
Lange Voorhout 34
2514 EE Den Haag

E: info@humorwerkt.nl
Social media
CONTACT

Merel Kortekaas

T: 06 81 06 01 49
E: merel@humorwerkt.nlIlonka Blok
T: 06 81 06 01 47
E: ilonka@humorwerkt.nl