LEUKSTE STAGIAIR PAUL SMIT EN ARNO FOLKERTS
PAUL SMIT EN ARNO FOLKERTS NIEUW TE BOEKEN BIJ HUMOR WERKT!
Een stage in de muziek-business zorgde ervoor dat Paul Smit en Merel Kortekaas naast elkaar kwamen te zitten in een kamertje te Rotterdam. Nu ruim 20 jaar later is de tijd rijp om weer samen te werken: Paul als een van de meest gevraagde sprekers van Nederland en Merel als boeker!

Arno Folkerts is goed bevriend met Paul en zo kunnen we ons aanbod mooi uitbouwen met twee inspirerende sprekers!

De lezing en keynote van Paul Smit en Arno Folkerts zijn vanaf nu te boeken bij Humor Werkt. Meer weten over de beschikbaarheid, neem contact met ons op!
ANDERS LEREN KIJKEN DOOR PAUL SMIT
 
Een energieke lezing door Paul Smit over de werking van ons brein en het menselijk gedrag. Een perfecte combinatie van inhoud, humor en interactie.

Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe kunnen we als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Hoe ontstaat er verbinding, vertrouwen en creativiteit binnen een organisatie? Anders Kijken is een ideale toevoeging aan een bijeenkomst, congres of evenement!
 
Ook anders leren kijken? Neem contact met ons op!
DE VERANDERING DOOR ARNO FOLKERTS
 
Arno Folkerts was algemeen directeur bij de Auto Borchwerf Groep en werd in 2019 verkozen tot Audi Dealer van het jaar. In datzelfde jaar gooide hij het roer om en zette zijn carrière voort als spreker, trainer en adviseur. Met zijn brede expertise begeleidt hij nu bedrijven met het in gang zetten van verandering. In zijn keynote De Verandering belicht Arno op humoristische wijze hoe mensen omgaan met verandering en hoe ons brein daar op reageert. Hij laat zien hoe je het onbewuste deel van het brein kunt triggeren, waarna verandering vanzelf plaatsvindt.

Meer weten over Arno's beschikbaarheid? Neem contact met ons op!
VERDER
 
Op Sterk Water gaat aanstaande 15 november in première met de voorstelling In Space in Diligentia. In Space is een geïmproviseerde ruimtereis met Dave, Tim, Daniel en Maarten als crew. Gebruik makend van de talenten van het publiek leggen zij elke voorstelling een compleet nieuwe en unieke reis af, met als einddoel een nieuwe thuisplaneet. Kom allen en check gelijk de prachtige nieuwe site! (Bijna helemaal af!)

Dolf Jansen is ook weer in de theaters te zien met een oudejaarsvoorstelling en Viggo Waas met de Meestervoorspeller.

Onlangs heeft De Speld een nieuw boek uitgebracht over de toekomst! Het is een rijk geïllustreerd boek dat gericht is op de thema’s kunstmatige intelligentie, biotechnologie en klimaatverandering. Als je altijd hebt willen weten hoe je een dodelijk supervirus moet maken of hoe je de concurrentiepositie van de aarde kunt verbeteren, grijp dan nu je kans. 
Voor alle opdrachtgevers van De Speld LIVE kunnen we bij een bestelling van meer dan 40 exemplaren met korting aanbieden. Interesse? Laat het ons weten.

De Voxpop video’s van Roel Maalderink worden volop gedeeld op sociale media en op de landelijke tv. Ook benieuwd wat de man of vrouw op straat te melden heeft over Belasting betalen, een lesje seksuele voorlichting en protesterende boeren en klimaatactivisten? Volg Roel op o.a. Twitter en instagram!

Samen met onze artiesten stelden we een Spotifylijst samen van onze ultieme Guilty Pleasures. Wat denken jullie, wie brult altijd keihard mee met 'Verdammt ich lieb dich' van Matthias Reim als hij denkt dat niemand hem kan horen? En wie heeft er een haat/liefde verhouding met Celine Dion en kan het nooit laten om stiekem mee te zingen met haar versie van 'Alone'? Luister met onze Guilties mee. Genieten!
BLOG VAN LIZETTE
 
Het was weer tijd voor een inspiratiedag! Zo’n dag in het kader van: ‘we ruilen onze bureaus om voor een heel andere omgeving, die ons heel eventjes weg van het kantoor haalt en ons weer energie en inspiratie geeft’. Ditmaal waren Catinka en ik aan de beurt om de dag te organiseren. Grappig genoeg kenden wij elkaar al voor we collega’s werden bij Humor Werkt. Namelijk van ons rondleiderschap in Beeldentuin Clingenbosch, onderdeel van Museum Voorlinden. Geen beter excuus dus om na al die jaren nogmaals in de rol van rondleider te kruipen en Merel en Ilonka mee te nemen naar de prachtige beeldentuin.
IN GESPREK MET…
 
1) Wie is Paul Smit?
Ik was de leukste stagiair waar Merel Kortekaas ooit mee heeft samengewerkt.
2) Waar moet jij om lachen?
Om grapjes.
3) Wie heeft volgens jou een goed gevoel voor humor?
Bert en Ernie.
4) Wie denkt volgens jou dat hij/zij een goed gevoel voor humor heeft?
Ik denk Bert, want Ernie is er nie.
5) Aan welk (bedrijfs-)optreden denk je nog eens terug?
Holland zingt Hazes. Dat was drie uur lang kwelling voor me. Maar ik had ’t als cadeau gehad van m’n ex-schoonvader. Een week later ging die relatie uit met dit als reden. 
6) Welke artiest maakt een nog betere (bedrijfs-)voorstelling dan jijzelf?
Jandino Asporaat, want die durft zonder enige vorm van talent op een podium te gaan staan en blijft dan ook nog constant lachen. Dat vind ik heel knap. 
7) Je doet mensen versteld staan met:
Mijn Audi A5. Maar die mensen hebben niet door dat het een oud model is.
8) Waar ken de je dames van Humor Werkt van?
De Popunie en Mojo Theater, dat was ergens rond 1964.
9) Dit wil je nog kwijt:
Moest deze vragenlijst serieus? Is deze voor jullie zelf? Of voor bedrijven? In beide gevallen heb ik geen letter gelogen. Maar in het tweede geval wil ik ‘m best herschrijven zodat ik heel veel opschep over mijzelf en bedrijven denken van ‘oh die moeten we dus boeken want dan komt alles goed’.
TWEETS VAN DE AFGELOPEN PERIODE

Volg ons op twitter en instagram, en 'like' ons op facebook!
Twitter
Instagram
Facebook
28/10/2019
Genieten! We stelden samen met onze artiesten een speellijst vol guilty pleasures samen. Wat denk jij? Wie heeft er een haat/liefde verhouding met Céline Dion en kan het nooit laten om met haar versie van 'Alone' mee te zingen? 
@maximhartman of @marcdehond?

4/10/2019
Dierendag én de dag van de glimlach; daar hoort een Quokka bij! #dagvandeglimlach #wereldierendag #vrolijk
CONTACT
Postadres
Appelstraat 42
2564 EH Den Haag

Bezoekadres
Zeestraat 64

2518 AC Den Haag

www.humorwerkt.nl
 
Merel Kortekaas

T: 06 81 06 01 49
E: merel@humorwerkt.nl

 
Ilonka Blok
T: 06 81 06 01 47
E: ilonka@humorwerkt.nl