FEESTJE

In 2018 bestaat Humor Werkt 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! 
Ons jubileumfeest was een hit: heel fijn gezelschap, heerlijk weer,
lekker eten en een leuke Quiz op Maat door Eijsbouts en Meijer.
THE MANIPULATION GAME
 
Rob Urgert en Joep van Deudekom zijn vanaf nu volop te boeken met de opvolger van Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s. Een beste keuze lijkt ons! Meer informatie
the_manipulation_game
Blog Lizette
 
BLOG

Hiep Hiep Hoera! Tien jaar Humor Werkt!
Tien jaar, dat is al een hele tijd! Ilonka en Merel kregen het voor elkaar. Al tien jaar aan de slag om de wereld een klein stukje mooier te maken met goede grappen en een glimlach. Ze begonnen als collega’s bij een impresariaat. Ilonka werkte samen met Mark van de Veerdonk en Rob Urgert. Beiden speelden graag naast hun theatervoorstellingen voor bedrijven. Toen Ilonka wegging gaf Rob Urgert aan graag samen te blijven werken. Ilonka en Merel zagen een gat in de markt, want niemand deed eigenlijk wat Humor Werkt doet, cabaretiers met een speciaal gemaakt programma aanbieden voor de zakelijke markt. A trip down memory lane
Tien jaar Humor Werkt, tien jaar vol bijzondere momenten. Denk bijvoorbeeld aan de eerste eigen werkplek buiten huis in een oud Europol-pand aan de Raamweg, het aannemen van personeel, zakelijk directeur zijn van het ICFR, exclusieve boeker worden van Op Sterk Water en het binden van hele goede, diverse cabaretiers aan het bureau.

Lees verder op onze site.
ZOMERSLUITING
 
Van 30 juli t/m 12 augustus is ons kantoor gesloten. 
Op 13 augustus gaan we weer helemaal fris en fruitig aan de slag. 
Alvast een fijne zomer gewenst allemaal!
VERDER
 
SUMMER OF LAUGH 
Wanneer de meeste theaters hun deuren sluiten, zet Theater Diligentia ze nog eventjes lekker open. Waai maar door die zomerse bries! De start van de zomer wordt gevierd met een sterk staaltje cabaret en stand-up comedy. In de line-up o.a. Op Sterk Water en hun mattie en tevens oud-speler Arjen Lubach. Om de summervibes goed vast te houden, wordt de avond afgesloten met Pica DJ. De zomer kon niet leuker beginnen. Daar wil je bij zijn! Kijk voor meer info op de site.


 
LOWLANDS
Hoera! We hebben Klikbeet geboekt op Lowlands! Satire is altijd leuk. De hilarische satirische humor van Stefan Pop, Alex Ploeg, Tex de Wit, Eva Crutzen en Kees van Amstel ook. Vandaar natuurlijk dat hun satirische sketchprogramma Klikbeet al vanaf de eerste uitzending, eh, beet had. In de anderhalf jaar van zijn bestaan zijn de filmpjes van Klikbeet viral gegaan en uitgezwermd tot in alle hoeken van het universum, maar nog niet op Lowlands. Daar gaat nu verandering in komen. No way dat je alle filmpjes al hebt gezien. The best of Klikbeet. Mét en door de makers.
TWEETS VAN DE AFGELOPEN PERIODE

Volg ons op twitterinstagram en (jawel nog steeds) op facebook!
Kom maar op met die zon! #zomer #delangstedag #afkoelen
Vanavond vieren we ons jubileum!
Nu eerst een (mislukte) drollentaart oppeuzelen. Mjammjam.
HUMOR WERKT PRODUCTIES

Postadres
Appelstraat 42
2564 EH Den Haag


Bezoekadres
Lange Voorhout 34
2514 EE Den Haag

E: info@humorwerkt.nlSocial media
   
CONTACT
 
Merel Kortekaas

T: 06 81 06 01 49
E: merel@humorwerkt.nl


 
Ilonka Blok
T: 06 81 06 01 47
E: ilonka@humorwerkt.nl