ONZE TOP 11 VAN 2019!
 
Tada! Hier is 'ie dan weer! Het lijstje met de meest geboekte artiesten van 2019 (in willekeurige volgorde). Wil jij ook één van deze "top11'ers" op je evenement? Neem dan contact op met Merel of Ilonka of bel 06-81060149. 
BASTIAAN GELEIJNSE
"Vraag van tevoren was al: “die komt hopelijk ook”? Bastiaan heeft ons ook deze dag weer aangenaam verrast met de leuke en rake grappen van Fokke & Sukke. Na de eerste werd door velen uitgekeken naar de volgende onderbreking van Bastiaan. Ook deze werden meer dan waargemaakt: leuk, gevat en soms tot nadenken zettend. Volgende keer weer!"
 
- Bijeenkomst Smart City Gemeente Amsterdam
 
PETER HEERSCHOP
"De wijze waarop hij zijn verhaal vertelde is echt een gave. Humor én diepgang. Ik hoorde na afloop enkel positieve reacties. Ook het persoonlijke contact met hem verliep heel makkelijk. Wat een aardig en vooral ook toegankelijk persoon is hij!"
 
- Amac Onderwijs Seminar
 
NINA DE LA CROIX
"Wat een succes! Nina is een leuke, vlotte, open dagvoorzitter die zich ontzettend goed voorbereidt en inleest. Ook de humoristische afsluiting sloeg de spijker op z'n kop. De deelnemers kwamen met een glimlach de zaal weer uit."  Reviewscore ***9***
 
- Jaarcongres NVLF
 
MICHIEL EIJSBOUTS EN BART MEIJER
"Precies wat je nodig hebt om een managers conferentie op een grootse wijze af te sluiten. We hebben genoten van de eigenzinnige en “over-the-top” antwoordmogelijkheden, die onderling tot veelzeggende blikken en verbinding zorgden. Jammer dat je niet ieder jaar dezelfde wijze mensen kan inzetten, anders hadden Michiel en Bart volgend jaar wederom onze top 100 conferentie mogen komen afsluiten."
 
- Business Conferentie DSM Food Specialties BV
 
OP STERK WATER
"Het was fantastisch. We hebben alleen maar complimenten gekregen over het programma. Mensen hebben zo hard gelachen om. Was precies waarom we aan jullie dachten voor de afsluiting. Even ontspanning en lachen..!"
 
- Communicatiedag overheidsinstelling
 
VINCENT GEERS
"Vanuit zijn eigen dagelijkse ervaringen hield hij ons subtiel een spiegel voor. Het optreden was spot on, knap hoe hij snel aanvoelt wat de (serieuze, kritische) zaal nodig heeft."  Reviewscore ***10***
 
- Afdelingsbijeenkomst Ministerie van Buitenlandse Zaken
 
COMPLIMENTENMEISJES
"Alleen maar positieve reacties gehoord! Enige kritische was dat sommigen aangeven het erg jammer te vinden dat zij geen complimentje hadden gekregen =). Echt verbazingwekkend hoe de meisjes kunnen observeren en er echt een persoonlijke feedback van kunnen maken, petje af!"
 
- Week van de werkstress/werkplezier ROC Mondriaan
 
PIETER DE RIJK
"Een leukere afsluiter voor je event is er niet... briljant!"  Reviewscore ***10***
 
- Klantendag SIDN
 
ERNST VAN DER PASCH
"Vlak voor het optreden was de stemming in de zaal best serieus, Ernst heeft dat echt heel knap omgebogen waardoor iedereen met een lach op zijn gezicht naar huis ging. De combinatie van zijn humor en ervaring in de zorg maakt dat zijn anekdotes en liedjes vol herkenning zitten. Een absolute aanrader!"  Reviewscore ***9***
 
- Bijeenkomst voor leidinggevenden Groene Hart Ziekenhuis
 
ARNOUT VAN DEN BOSSCHE
"Een week later gebruiken we nog citaten uit de show van Arnout van den Bossche. Hilarisch hoe hij met zijn persiflage zo aan het echte kantoorleven weet te raken. Arnout is een groot vakman met perfect gevoel voor timing. Het was een zeer geslaagde slotact van het symposium, waarover tijdens de borrel nog vrolijk werd nagepraat. Ook achter de schermen was Arnout allervriendelijkst, een fijne en professionele gast."
 
- Symposium Buildsight BV
 
ROB URGERT
"Het optreden van Rob Urgert is zeer goed ontvangen. Wat een relaxte man en tophumor met veel snelheid. Schot in de roos dus!"
 
- Stafbijeenkomst Boskalis Nederland BV
Twitter
Instagram
Facebook
Volg ons op twitter en instagram, en 'like' ons op facebook!
Goedemaandagmorgen! Merel, ook bekend als Pica-dj, kijkt enorm uit naar Eurosonic, dé plek waar je nieuwe bands ontdekt en haar DJ zelf kan niet WACHTEN! 

Afgelopen weekend heeft ze de line-up al opgezocht en een Spotify lijstje gemaakt, klik hier om te delen in de voorpret. Waarschuwing van Merel: Haar vriend, heeft er ook muziek in gezet (metal, metal en een beetje metal) dus luisteren op eigen risico. 
@ESNS #EurosonicNoorderslag #ESNS #OmBlijVanTeWorden #PositiefBeginVanDeWeek #Positiviteit #FijneMaandag
Review ➝ Ad-Just Bouwman "Ad-Just is een zeer innemend persoon. Hij observeert en is geïnteresseerd. Hij vraagt door naar de inhoudelijke thema's van de gemeente en geeft daar zingeving aan. Tijdens zijn Rap besef je pas hoeveel hij van de maatschappelijke thema's heeft opgenomen. Zijn rap ontspant en hij krijgt ook de serieuze de mensen mee. Zijn kwinkslag zet de mensen aan tot denken. Kortom een geslaagde dag." - Gem. Nieuwkoop. Je kan zelf ook een optreden van Ad-Just boeken via onze site! #Spreker #Cabaret #Improvisatie toadjust
CONTACT
Postadres
Appelstraat 42
2564 EH Den Haag

Bezoekadres

Zeestraat 64
2518 AC Den Haag

www.humorwerkt.nl
 
Merel Kortekaas

T: 06 81 06 01 49
E: merel@humorwerkt.nl

 
Ilonka Blok
T: 06 81 06 01 47
E: ilonka@humorwerkt.nl