ONZE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN HET JAAR!
DÁÁÁÁÁÁÁÁÁG 2020!

 
We sluiten dit maffe jaar zo positief mogelijk af met een prachtige kerstkaart en wel 5 nieuwe online producties! Leuk, leuk, leuk.

Ook is ons kantoor 25 december t/m 1 januari gesloten zodat wij voor de verandering eens lekker thuis kunnen blijven. In dringende gevallen stuur een mail naar info@humorwerkt.nl.
ONZE PRACHTIGE KERSTKAART

Dat 2020 bijzonder raar is, is het understatement van het jaar. Maar dat er ook nog een nieuw nummer 1 is bij de Top 2000, kunnen wij niet verdragen! Daarom op deze manier een ode aan het oude normaal =) 
MARTINE SANDIFORT
 
Martine Sandifort is één van Nederland’s top comédiennes en in het echt is ze nét zo leuk!
De meeste mensen kennen haar van tv-programma’s als Kopspijkers, Koefnoen, Klokhuis en Dokter Corrie. In het theater vormde zij jarenlang een succesvol duo met zowel Alex Klaasen als Remko Vrijdag.
Nu is zij als life-changing coach te boeken met een online bedrijfstraining. In deze online voorstelling geeft ze allerhande tips en tricks en leert ze je hoe je jouw ultieme dieptepunt kunt bereiken. Wie wil dat niet? Wees er snel bij en boek Martine voor je online evenement! Speelduur ca. 30 minuten.
DE NIEUWJAARSSHOW
 
Nog even en het nieuwe jaar dient zich aan en dus is het tijd voor de jaarlijkse nieuwjaarsborrel! Maar hoe maak je middenin de coronacrisis van deze traditie toch een gezamenlijk feestje? 
Zet je schrap voor een wervelende online nieuwjaarsquiz van Willem Alkema en Arnold Kijk in de Vegte vol met verrassende op maat gemaakte vragen en vooral een hele hoop plezier voor alle collega’s! Je zou zeggen: don’t try this at home. Maar ja, je moet wel tegenwoordig… 
Speelduur ca. 45 minuten.
Fofo van Elizabeth Spijkerboer
KNOWING THE STARS

We hebben in deze tijd minder fysiek contact met collega’s en dat missen we (behalve dan die onuitstaanbare kerel van de derde etage die naar oud brood stinkt). Leer je collega’s (weer) beter kennen door de onlineshow van Onno Innemee!
Medewerkers en/of afdelingen krijgen van tevoren een vragenlijst opgestuurd en de merkwaardige, humorvolle en interessante bevindingen deelt Onno tijdens de streaming-bijeenkomst! Speelduur ca. 30 minuten.
NINA DE LA CROIX

Zoek je een goede presentator, publieksopwarmer, interviewer of sfeermaker voor je online event? Of wil je je collega’s in het zonnetje zetten met een op maat gemaakt lied en column? Zoek niet verder: Nina de la Croix kan het allemaal! Speelduur ca. 15 minuten.
HOE KRIJG IK EEN GENIAAL IDEE IN 30 MINUTEN?
 
Aan de hand van een enerverende presentatie legt Rob Urgert de basisprincipes uit van creatief denken. En er is nu ook een onlineversie. Inhoudelijk is de webcast gebaseerd op de live voorstelling, maar het is aangepast aan het medium en de tijd. Het publiek wordt door vragen en oefeningen bij het optreden betrokken, dit gaat via mentimeter. De voorstelling is leerzaam, maar vooral ook erg om te lachen! Speelduur ca. 30 minuten.
Deze en nog veel meer onlinemogelijkheden zijn te boeken bij Humor Werkt. Zie een overzicht van alle online voorstellingen op www.humorwerktthuis.nl. Voor meer informatie en of maatwerk mogelijkheden, neem contact met ons op!
fairhip
Voor de covid-19 crisis waren we al druk met het opzetten van een nieuw bedrijf. Nu blijkt een webwinkel met duurzame (cadeau)pakketten vol producten, tips en inspiratie gebracht met een snufje humor nog essentiëler dan we in eerste instantie dachten! Nog heel even en dan is de shop online, ben je nu al benieuwd? Check ons prachtige logo (ontworpen door Catinka) en snuffel al wat rond op onze site en onze instagram en facebook!
Twitter
Instagram
Facebook
Volg ons op twitter en instagram, en 'like' ons op facebook!
Kerst komt er aan! 🎄 En om alvast in de stemming te komen hebben we een heerlijk Kerst Spotifylijstje voor jullie samengesteld, inclusief meezingers, klassiekers en zelf een liedje van onze eigen Bastiaan Geleijnse! Vier Kerst met Humor Werkt via #linkinbio
#kerst #kerstspotifylijstje #kerstkomteraan #humorwerkt
Afgelopen vrijdag streden de Humor Werkt leden voor de eer, tijdens een online quiz ter ere van Lizette's verjaardag! En wat een enorme strijd werd er geleverd. Samen met oud-collega Roos, partners, zus en vriendin wonnen ze op 1 punt na niet de hoofdprijs, maar gingen er met de tweede prijs vandoor. Het was een gezellige avond!

#feest #onlinequiz #tweedeplek #flinkestrijd #netnietgewonnen
CONTACT
Postadres
Appelstraat 42
2564 EH Den Haag 

Bezoekadres
Onze Ambassade – Lange Voorhout 102
2514 EJ Den Haag

www.humorwerkt.nl
 
Merel Kortekaas
T: 06 81 06 01 49
E: merel@humorwerkt.nl

 
Ilonka Blok
T: 06 81 06 01 47
E: ilonka@humorwerkt.nl