LET’S GO ONLINE!
 
Een kleine shout out naar iedereen: we hopen dat iedereen het goed maakt, gezond blijft en een manier vindt om met de situatie om te gaan. We zijn pas twee weken onderweg, maar het voelt voor sommigen al een eeuw zonder de collega’s, vrienden en familie dichtbij.Om het leed een klein beetje te verzachten, komen òòk wij met online mogelijkheden. Voor meer informatie en of maatwerk mogelijkheden, neem contact met ons op!
ThuisBingo
 
Iets unieks in deze bijzondere tijden? Dat is er nu: de ThuisBingo van Michiel Eijsbouts, Bart Meijer en/of Rutger Mollee! Breng collega’s of vrienden samen in een wervelend online concept. Ouderwetse gezelligheid, helemaal van deze tijd. Voor de hele club of bedrijf. Speelduur circa 60 minuten.
Keynotes in Quarantaine
 
Hoe werkt verandering? Over dat thema spreken Arno Folkerts & Paul Smit al jaren. Daar waar verandermanagement in zo’n 70% van de gevallen mislukt, zien we in deze coronacrisis dat het gedrag van veruit de meeste mensen opeens wél verandert. Hoe werkt dat precies in ons brein? Welke inzichten kunnen we gebruiken als het gaat om vertrouwen, samenwerking en communicatie?
Arno en Paul geven online advies, een oppepper of een motiverende speech. Gericht op jouw organisatie. Met hun gebruikelijke humor, neurowetenschap, energie en een verfrissende basis om de cultuur te verbeteren in een gespannen wereld. De webinar kan live online of vooraf opgenomen in hun eigen studio. Speelduur 10-60 minuten. 
Digitaal Live Cartooning
 
Op afstand werken is een hele uitdaging. Beelden kunnen helpen de boodschap over te brengen. Bovendien mag het wel een beetje leuk blijven. En daar kan Hans-Jan Rijbering bij helpen. Want live cartooning kan ook digitaal! Live screencasts tijdens de online meeting of high speed cartoonverslag direct na afloop. Let's get visual!
Game-Time
 
Tijdens deze crisis is iedereen ter wereld ineens aangewezen op isolatie en beeldschermen. Hoe kun je ervoor zorgen dat je toch contact houdt en plezier maakt met andere mensen? Dit blijft mogelijk door Game-Time door de makers Dave (improcabaretgroep Op Sterk Water) en Ilka Luza. In Game-Time komen groepen 30 á 40 minuten per dag via Zoom bij elkaar om actief spellen te spelen. Soms tegen elkaar, soms met elkaar, maar altijd samen. Of het een heel bedrijf is, of een handvol collega’s: iedereen komt met plezier en energie uit een sessie. Iets om dagelijks naar uit te kijken!
Wil je het zelf ook eens proberen? Dave en Ilka spelen (in het Engels) elke dag om 22.00 uur op twitch.tv/luzapalooza met iedereen die er zin in heeft.
VERDER
 
Elke week leest Hans Kàzan een nieuw zelfgeschreven verhaal voor bestemd voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Maar zeer zeker ook geschikt voor oudere kinderen! Wie wil er nou niet voorgelezen worden door Hans =)

 

Floortje Schoevaart geeft dagelijks denk-, schrijf-, en maakopdrachten voor iedereen van 9+ die aan het thuisleren is.


Vincent Geers (alias de vader van Alex en Hugo) geeft regelmatig gouden huishoudelijke tips via zijn YouTubekanaal voor iedereen die thuis zit met hun kinderen.
Afgelopen 30 maart is er een nieuwe online nationale verbindingszender gelanceerd: IedereenLive. De presentatie is o.a. in handen van Beau van Erven Dorens, Romana Vrede en Roel Maalderink. Het is een nieuwe vorm van televisie, die geheel wordt gemaakt vanuit de woonkamers van de makers. Van maandag t/m vrijdag van 15-17u via o.a. YouTube.


Silvester Zwaneveld plaatst elke dag ter vermaak een animatiefilmpje op zijn socials.


Peter Heerschop is vanaf 30 maart iedere ochtend te horen op Radio 538. Hij gaat het gesprek aan met de luisteraars en wil op deze manier een luisterend oor bieden en de verhalen van mensen vertellen. Peter is elke ochtend vanaf 8.00 uur bereikbaar en om 09.45 uur geeft hij een samenvatting in de ochtendshow.


Cabaretduo Hubrecht (gitarist/zanger in Van Velzen) en Geleijnse (Fokke & Sukke) mag de deur niet uit. Dus ze moeten hun paniek helemaal alleen thuis verwerken. Beluister de liedjes ‘Heb ik het ook?’ en ‘Achter het glas’. Die ene die wel kan zingen (ook herkenbaar aan de hoed) is Xander Hubrecht.


 

We gaan samenwerken met Egbert Jan Bel, hij is bezig met een voorstelling over Kloteklanten. Egbert Jan is ondernemer en schrijver van diverse marketingboeken (waaronder de bestseller Kloteklanten). In goede tijden geeft hij over heel de wereld diverse lezingen en workshops over het onderwerp marketing, CRM en klantbehoud. In de ochtend van 10 april geeft hij een webinar over duurzame klantrelaties. Meld je aan via de site.


En tot slot: de Complimentenmeisjes geven elke dag een online complimentje.

Mensen, houd het hoofd koel, het hart warm en de humor alive!
Twitter
Instagram
Facebook
Volg ons op twitter en instagram, en 'like' ons op facebook!
Humor Werkt; uw muzieklijstleverancier in barre tijden. Wij presenteren jullie: Thuiswerk Tunes! Een Spotifylijst met liedjes voor alle thuiswerkers en mensen met vitale beroepen. Samen komen we hier door heen. Zorg goed voor jezelf. En veel luisterplezier toegewenst!

Open de lijst hier, of scan de code in de afbeelding met je Spotify app, of zoek ons profiel op, ook op spotify heten we natuurlijk: Humor Werkt.

#NowPlaying #Thuiswerken
Goede maandagmiddag! We zitten allemaal thuis natuurlijk, maar Michiel liet dat zijn verjaardag niet verpesten afgelopen weekend. Als er iemand een feestje kan creëren onder vreemde omstandigheden is het Ome Eijsbouts wel.... BINGO! #SocialeOnthouding #TochGezelligSamen #Feestje
CONTACT
Postadres
Appelstraat 42
2564 EH Den Haag

Bezoekadres
Zeestraat 64
2518 AC Den Haag

www.humorwerkt.nl
 
Merel Kortekaas
T: 06 81 06 01 49
E: merel@humorwerkt.nl

 
Ilonka Blok
T: 06 81 06 01 47
E: ilonka@humorwerkt.nl