HUMOR WERKT EXCLUSIEVE AGENT VAN OP STERK WATER!


Met trots mogen we vertellen dat Op Sterk Water vanaf nu exclusief voor scholen en bedrijven te boeken is bij Humor Werkt!

Op Sterk Water wordt al jaren gezien als dé toonaangevende en grappigste ImproCabaretgroep van Nederland. De muzikaliteit, humor en snelheid van Op Sterk Water is ongeëvenaard en levert unieke, eenmalige en niet te missen voorstellingen op.

Het collectief van cabaretiers, acteurs, muzikanten en taalkunstenaars speelt, naast de theatervoorstellingen, regelmatig voor het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven.
Aan de hand van aanwijzingen uit het publiek ontstaan sketches, scènes en liedjes, live en on-demand.

Aangezien de mannen van Op Sterk Water al jaren flink enthousiast en vaak optreden, heeft ons kantoor er sinds april een vierde gezicht bij, Lizette Abrahams.


NIEUWE CHAPERONNE VOOR OP STERK WATER

Het is fijn te melden dat Humor Werkt een werknemer rijker is. Lees hier het interview met haar.
Wie is Lizette Abrahams?
Een vrolijk, kleurrijk klein meisje met een grote glimlach, waarin ergens diep verscholen een rockster schuilt. Houdt van zingen, muziek, lekker eten, Wie is de Mol, zonnige dagen en haar hoedencollectie. Organiseert er op los, van spelletjesavond tot korte film en van Ranking the Stars tot trainingsprogramma's over sociaal ondernemen. En haalt voldoening uit die glimlach op iemand anders gezicht.

Waar moet jij om lachen?
Ik lach om van alles. Écht om van alles. Maar wil je dat de tranen over mijn wangen biggelen kom dan met een uitgebreid opgebouwde grap, een Wie is de Mol aflevering van Lucky TV of zo'n funny dierenfilmpje van een niezende panda.

Wie heeft volgens jou een goed gevoel voor humor?
Marc-Marie Huijbregts, Harrie Jekkers (Haagse Held) en mijn vader, zo nu en dan.

Wie denkt volgens jou dat hij/zij een goed gevoel voor humor heeft?
Volgens mij kennen we allemaal wel een persoon of tig.

Aan welk optreden denk je nog eens terug?
Ik was altijd een heel verlegen meisje toen ik jonger was, maar deed desondanks wel graag mee met de musicals en optredens op school. Omdat niemand wist dat ik dat eigenlijk heel erg leuk vond en best nog wel een beetje kon zingen kreeg ik altijd rollen toebedeeld met twee zinnen tekst. Stiekem wilde ik eigenlijk die hoofdrol, maar die twee zinnen die ik kreeg bracht ik wel vol overgave, haha!

Je doet mensen versteld staan met:
Als ik aan anderen vertel dat ik de tweede Dan in karate heb. 99% van de mensen zegt dat 'oh, dus ik moet uitkijken voor jou'. Dan kijk ik naar mijn spiegelbeeld en moet ik van binnen heel hard lachen.

Dit wil je nog kwijt:
Een beetje zelfspot is the key to success.
VERDER

LINDA.lijnt en Cindy ook

Onlangs is Linda de Mol begonnen met lijnen, en iedereen kan meedoen. Op LINDA.lijnt zijn tips, inspiratie, weetjes en recepten te vinden en blogt onze Cindy Pieterse er elke dag gulzig op los over de ervaringen van haar afvalpoging.

Klikbeet

Vanaf 14 april is er een nieuw satirisch sketchprogramma Klikbeet van o.a. comedians Kees van Amstel, Stefan Pop en Tex de Wit. Kijk mee op hun smartphone, waar ze video's delen en gesprekken voeren met elkaar, bekende Nederlanders en wereldleiders. Wekelijks op NPO3 om 22:00u. Bekijk de promo op: npo.nl

ONTVANGEN REVIEWS

De afgelopen maand hebben we prachtige referenties ontvangen. We krijgen er rode wangen van.

'Wij zijn erg tevreden over het optreden van de heer Bouman. Zijn optreden was geslaagd, luchtig, niet te lang en interactief. Hij speelde erg leuk in op de resultaten van de conferentie.'
J. Schreuder van Ministerie I&M over Ad-Just Bouwman tijdens de Maritieme Werkconferentie 2017.

'Wat was het su-per-goed!
(...) We hebben Nina gevraagd om de aftrap te doen als onderdeel van de communicatiecampagne. Haar grappen waren spot-on, de afwisseling met muziek was heel goed en de interactie met onze medewerkers erg leuk. De informatie die we vooraf gegeven hebben, heeft ze onwijs goed gebruikt, waardoor de voorstelling echt op ons lijf geschreven was.
Ik heb heel veel leuke reacties ontvangen van medewerkers. Erg geslaagd!'
R. Geurtsen van Ennatuurlijk over Nina de la Croix tijdens de medewerkersbijeenkomst.

Pieter de Rijk VO-Congres 2017

'Op zoek naar een ludieke afsluiting voor ons ledencongres zag ik op de website van Humor Werkt het profiel van cabaretier Pieter de Rijk. Pieter bleek gespecialiseerd in fakespeeches. Door het filmpje op de site had ik al een goede indruk gekregen en ik dacht meteen: dit gaat ook voor onze leden werken. Het congresthema was 'leidinggeven aan verandering'. Met leidinggeven an sich hebben Duitsers natuurlijk veel ervaring, het was dan ook niet vreemd dat Pieter in overleg met mij koos voor het personage Herr Jens Wellmann, speechwriter und berater van Angela Merkel.
Het was hilarisch en precies wat een dag vol ontmoeting, netwerken en inspiratie aan het eind nodig heeft: even grenzeloos lachen. Het contact met Humor Werkt en Pieter de Rijk verliep vlot & soepel.
Ontzettend bedankt voor jullie inzet!'

I. Janssen VO-Raad over Pieter de Rijk op VO-Congres.

'Op Sterk Water sluit naadloos aan bij elke leeftijdsgroep en nivo!
Positief, humoristisch en creatief impro-theater!'

Docent John van Antoniuscollege Gouda over Op Sterk Water.

'Het was erg geslaagd.
Ik kreeg alleen maar positieve reacties terug over het optreden van Reijn en Goed.'

Dhr. Schellekens over Reijn en Goed op het 5-jarige jubileum van Legent.
TWEETS VAN DE AFGELOPEN PERIODE

Volg ons op twitter en 'like us' op facebook!
Lach naar degene voor of achter je in het stemlokaal. Democratie doe je samen! Oh ja en lachen is fijn. #verkiezingen #ikstem
Cabaretière Nina de la Croix had een attack bij de uitslag van #widm
HUMOR WERKT PRODUCTIES
Postadres
Appelstraat 42
2564 EH Den Haag


Bezoekadres
Lange Voorhout 34
2514 EE Den Haag

E: info@humorwerkt.nl
Social media

CONTACT

Merel Kortekaas

T: 06 81 06 01 49
E: merel@humorwerkt.nlIlonka Blok
T: 06 81 06 01 47
E: ilonka@humorwerkt.nl