icon

Vincent Geers

Vincent Geers

Al meer dan 20 jaar treedt Vincent Geers als stand-up comedian op in binnen- en buitenland. Hij speelde zijn voorstellingen in de Nederlandse theaters en op diverse festivals en ook voor Nederlandse expats in Jakarta, Tokyo, Curaçao en Hongkong. Bij het Comedy Cafe Amsterdam behoort hij tot een van de vaste spelers. In 2007 won hij de jury- en publieksprijs van het grootste cabaretfestival Cameretten.

Naast dat hij zelf speelt, geeft Vincent theaterworkshops en is hij ook regisseur en schrijver voor theater en TV. Zo schreef hij de afgelopen jaren teksten voor o.a. Javier Guzman, Dit Was Het Nieuws, Het correspondent Dinner met Mark Rutte, De Dino Show, Televizierringgala, The Roast of Gordon en Giel en Is Er Een Dokter In De Zaal?

  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   AliusSolution, Alius Energy, 08-11-2019

   Ondanks dat het een lange dag was met sprekers en de zaal vol stond met Brabanders wist Vincent Geers iedereen goed te pakken. Hij wist de juiste personen eruit te pikken en had daarmee de lachers op zijn hand!

   Reviewscore ***8***

   F. Walda, Alius Energy
  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   Eindfeest Accelerator jaar 18/19 van Entrepreneurs' Organization NL, 14-06-2019

   De bijeenkomst was geslaagd. Vincent had een goed aansluitend verhaal over ondernemerschap en de interactie met het publiek was sterk. Je kreeg het gevoel of hij onze organisatie al jaren kende. TOP!

   G. Witkamp, Entrepreneurs' Organization NL
  • Vincent Geers - bedrijfsoptreden
   Ministerie van Buitenlandse Zaken, 11-06-2019

   Wij hadden Vincent gevraagd om onze themaweek (over opdrachtgever- en nemerschap) op het ministerie te openen. Vanuit zijn eigen dagelijkse ervaringen hield hij ons subtiel een spiegel voor. Het optreden was spot on, knap hoe hij snel aanvoelt wat de (serieuze, kritische) zaal nodig heeft (m.n. omdat de setting totaal anders is als in een theater). Verder pakte Vincent de voorbereiding professioneel aan, is flexibel, komt afspraken na en stelt vragen ter verduidelijking. De collega's vonden de sessie ook erg goed (score van 8,7).

   Reviewscore: ***10***

   Thomas
  1) Wie is ...
  Vincent Geers is een stand-upcomedian en schrijver voor tv en theater. In 2007 won hij zowel de jury als de publieksprijs van het cameretten festival. Zijn comedy materiaal gaat vaak over de alledaagse dingen in het leven of de actualiteit.

  2) Waar moet jij om lachen?
  Ik ben groot fan van de engelse comedian Stewart Lee. En mijn kinderen zijn super grappig.

  3) Wie heeft volgens jou een goed gevoel voor humor?
  Ik kan ontzettend hard lachen met de twee jongen waarmee ik veel televisie programma’s schrijf.

  4) Wie denkt volgens jou dat hij/zij een goed gevoel voor humor heeft?
  De mannen van Vi . Maar daar kan ik zelf weinig mee.

  5) Aan welk (bedrijfs-)optreden denk je nog eens terug?
  Aan een optreden bij de goudengids. Ik vond dat er nogal een rare sfeer in de zaal was. Achteraf hoorde ik dat 40% van het personeel de middag voor mijn optreden te horen hadden gekregen dat ze ontslagen waren.

  6) Welke artiest maakt een nog betere (bedrijfs-)voorstelling dan jijzelf?
  Tristo Mano. Hij is echt heel goed. Helaas speelt hij alleen in het oosten van polen en wit Rusland.

  7) Je doet mensen versteld staan met:
  Hele goede grappen en verhalen waarbij mensen op het puntje van hun stoel zitten.

  8) Waar ken de je dames van Humor Werkt van?
  Ik hoorde van verschillende cabaretiers enthousiaste verhalen over Humor Werkt. Die verhalen waren zo enthousiast dat ik ook wel eens wilde zien hoe goed ze zijn.

  Vincent Geers over 'HUMOR WERKT':
  'Ilonka en Merel zijn altijd heel helder in hun communicatie en willen het beste voor zowel de klant als de artiest. Dat maakt humor Werkt vrij uniek.'