icon

Trut Vocaal

Vraag nu een offerte aan!

Trut Vocaal

Heleen Koele studeerde zang aan het conservatorium en treedt als sopraan solistisch op in oratoria en operaís. Ze maakt deel uit van het Nederlands Kamerkoor, met tournees in binnen- en buitenland.

Rata Kloppenburg studeerde af als cellist en theatermaker. In haar beroepspraktijk werkt zij met klassieke musici aan podiumvaardigheden en het vinden van nieuwe presentatievormen.

Alice Zwolschen studeerde een aantal jaren aan het conservatorium en de kunstacademie en volgde de schrijfopleiding aan de HKU in Utrecht. Ze is libretto- en liedtekstschrijver en maakt verhalen bij muziek. Sinds 2008 hertaalt ze de jaarlijkse voorstelling van 'Opera Nijetrijne'.

  • Trut Vocaal
   Feest van de Medezeggenschap, 11-02-2016

   Alice, Heleen en Rata van de Zwolse cabaret- en zanggroep Trut Vocaal hebben bij het Feest van de Medezeggenschap op de Zwolse hogeschool Windesheim een hilarische voorstelling op maat verzorgd. Op het feest kwamen in de medezeggenschap actieve medewerkers en studenten samen om na te denken over de toekomst van de medezeggenschap. Trut Vocaal stelde een zeer puntig programma samen, met voor de gelegenheid geschreven teksten, en prachtige zang, dat de aanwezigen amuseerde maar ook aan het denken zette.

   Reviewscore: *** 9 ***

   H. Invernizzi - Windesheim
  • Trut Vocaal
   Huldigingen Brandweer Zwolle, 14-11-2012

   Trut Vocaal was uitgenodigd om de jaarlijkse huldigingsavond, waarop jubilarissen officieel worden gehuldigd, op te leuken met een optreden. De brandweer was voor hen een onbekende organisatie. Nadat ze input gekregen hadden over hoe het reilt en zeilt binnen onze organisatie zijn ze aan de slag gegaan. Best spannend, want niemand had ze eerder zien optreden. Het optreden was in eeˆn woord fantastisch, in het begin reageerden vooral de mannen wat afwachtend, (ik bedoel: 3 vreemde vrouwen die denken dat ze iets over de brandweer weten?) maar al vrij snel zag je ook bij hen een lach op het gezicht verschijnen. Met hun enthousiasme hadden ze binnen de kortste tijd iedereen mee, je kon er niet omheen. De reacties van alle aanwezigen waren, zonder uitzondering, zeer positief.

   Heidi Lie Fong - Seymonson, managementassistente Gemeente Zwolle
  • Trut Vocaal
   Verkiezing Leraar van het Jaar 2012, 06-10-2012

   Met Trut Vocaal hadden we tijdens de verkiezing Leraar van het Jaar een intermezzo waar alle aanwezigen vrolijk van werden: van jonge leerling tot gepensioneerde leraar. Met veel energie hadden de dames zich het onderwerp en de doelgroep eigen gemaakt en echt een programma op maat gemaakt.

   Erna Reiken, Onderwijscooperatie

  Trut Vocaal over 'HUMOR WERKT':
  'Merel en Ilonka zijn goed waar wij niet goed zijn. Helder en zakelijk dus. Omgekeerd zijn we minder zeker, want ze zijn erg grappig ook nog. Dat geeft soms scheve verhoudingen tussen 'Humor werkt' en Trut Vocaal. Maar ze blijven aardig en complimenteus. En daar nemen wij dan weer een voorbeeld aan.'